• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KACHNIKVytápění rodinných domů
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    Tak se mi v patek stala moc prijemna vec. Takhle si popijim s prateli a najednou vola zena, ze mame na kamnech 100 stupnu. Podnapily jsem tedy vystrelil a otevrel na max vsechny radiatory, podlahu na 50 a zapojil cerpadlo primo. Bohuzel mi pravdepodbne odesla UPS. Ta nova baterie ma nyni okolo 6V a kdyz jsem to rozebral, tak jsem zjistil, ze do bateri leze necelej volt. Zajimalo by me, jestli je ta nova baterie poskozena nebo jen vytloukla. Mohu ji popr. zkusit nabit autonabijeckou nebo je to jiny system?

Diky!
    TANTRAMAN
    TANTRAMAN --- ---
    majitele automatickych kotlu na uhli. jak mate nastavenou dobu podavani, dobu mezi podavanim a otacky ventilatoru ?
    DOKKTOR
    DOKKTOR --- ---
    PISTA1: řídíš to malinou nebo enom arduinem?
    MAKROUSEK
    MAKROUSEK --- ---
    PISTA1: Tak to dej do pekny krabicky a vydelas spoustu penez.
    MAKROUSEK
    MAKROUSEK --- ---
    PISTA1: No, pane, to jste odvazny - nechat svuj program neco horkyho doopravdy ridit, to si nelajsnu ani ja a to se modelovanim zivim.
    OGMIOS
    OGMIOS --- ---
    ZORB: jj z kolina bys to mel tak jako tak dost daleko.
    ZORB
    ZORB --- ---
    OGMIOS: Tak sem rozesla dotaz do vsech stran a vecer si vyzvednu funkcni UPSku. Diky za nabidku..
    ZORB
    ZORB --- ---
    PISTA1: Takze baterka z autobusu? :-)
    PISTA1
    PISTA1 --- ---
    OGMIOS: Smartky od APC dávají sinus. Ale jsou na 2 baterky seriově.
    OGMIOS
    OGMIOS --- ---
    ZORB: je to mensi smart ups od APC. Jestli se mi to podarilo najit dobre tak by mely davat sinusoidu. Konkretne ti to ted nereknu. Ikdyz kolin je dost daleko.
    ZORB
    ZORB --- ---
    OGMIOS: Bydlim u Kolina. Mohl by jsi mi poslat co je to za model? Ceskolipsko neni uplne blizko, ale pokud by to vypadalo slibne vezmu deti na vylet...
    OGMIOS
    OGMIOS --- ---
    ZORB: odkud jsi? Teoreticky bych mohl slouzit na ceskolipsku. Mela by davat i vic sinusoidu nez normalni.
    SASOS
    SASOS --- ---
    ZORB: Ahoj, upsek se mi tu vali nekolik , vse Apc. Ale problém je v tom, že nedávají na výstupu sinus, ale obdélníky, a to většině čerpadel nechutná. Pokud máš přesto zájem,tak se mi ozvi do pošty.
    TANTRAMAN
    TANTRAMAN --- ---
    POHODAVOLE: ja uz mam pripravenou 77ah. utahne mi to cerpadlo, ventilator, snek, ridici jednotku aspon na dva dny. me nedostanou.
    ZORB
    ZORB --- ---
    Nevali se nekomu doma stara UPSka bez baterek, ktere by se rad zbavil?
    ZORB
    ZORB --- ---
    TANTRAMAN: Ja mam 50-70 podle toho jak teplou vodu v kotli chci, zatim experimentuju.
    ZORB
    ZORB --- ---
    MRDAC_BEDEN: Ahoj, prosim si o tykani:-) Merim mi to teplotni cidlo spalin (tusim ze je to nejaka PT100ka) a zobrazuje to Siemens Climatronix.
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    POHODAVOLE: tak ve finale koupim tuto, ktera je k tomu i urcena. Startovaci je pry kravina..

Staniční (záložní) baterie Goowei OT9-12, 9Ah, 12V ( VRLA ) | battery.cz
    http://www.battery.cz/stanicni-zalozni-baterie-goowei-ot9-12-9ah-12v-vrla.html
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    POHODAVOLE: ale vypocet bohuzel nekam zmizel..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam