POHODAVOLE:
CUKI:
GALLETTO:
ZORB: Děkuji všem za odpovědi. V podstatě se řešení nakonec našlo samo - zatím to ještě není na 100% a téměř hotovo. Větráme krátce a mocně, aby se tady vyměnil vlhký vzduch. Otevřel jsem dvěře v celém bytě a termostat nechal u nás v ložnici. Zvýšil jsem teplotu na 22.5C a teď je situace o moc lepší. Domácí říkal, že s tím tam problémy nebyly. Barák je sice starý a co jsem pochopil tak 3 kompletně předělaný, ale posledně - tak cca 3-4 roky z5 tam byla školka, takže i přes to, že jsme v Čechách, tak bych řekl, že stavba a papíry budou ok.
Řekl bych, že kdybych nastavil termostat na 23C mohl by být klid. Občas vyvětrat a taky hlavně dokopat domácího, aby tam konečně udělal digestoř - teď samozřejmě větráme, pokud se něco vaří.
Střecha je placatá - co tam je to netuším, ale jednou nám za deště navlhly 2 rohy, což potom když uschlo, tak jsem vzal Savem a od té doby klid.
Možná by se nějaký ten požírač vlhkosti neztratil, tak ještě uvidíme - ale teď hlavně, bude jaro a léto, takže to bude v klidu ;)
Ještě jednou díky moc - kdyby vás ještě něco napadlo, dejte vědět :)