• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KACHNIKVytápění rodinných domů
    RATTKIN
    RATTKIN --- ---
    ZORB: ano
    ZORB
    ZORB --- ---
    A je to chybová hláška která se hlasí blikáním červeně u prostředního tlačítka vlevo?
    RATTKIN
    RATTKIN --- ---
    ZORB: jo vypadá to takhle jen je to český a verze softwaru je "benekov"
    ZORB
    ZORB --- ---
    RATTKIN: CO je tam za typ toho rizeni Climatix? S timdle ovladanim http://www.viadrus.cz/doc/cms_library/ovladaci-panel-climatix-pol871-979.png ?
    RATTKIN
    RATTKIN --- ---
    tak dík, počkám do silvestra, jestli to přestane smrdět.

ještě mám dotaz na počítač co to řídí, umíte z toho vymazat chyby? třeba to na mě pořád hlásí, že není připojený odpopelňovač, který opravdu není připojený. ani není zadaný v počítači že by měl být připojen, tak by to snad nemělo hlásit, jak se to hlášení maže?
    ZORB
    ZORB --- ---
    RATTKIN: Minulej rok sem taky instaloval novej kotel, trvalo to asi mesic, nez se vsechno "zatahlo" a nesmrdelo...
    EXCITE
    EXCITE --- ---
    to bude ono, vypaluje se barva, izolace atp..to přestane, pokud topíš pořád,tak si myslím,že rychle.
    RATTKIN
    RATTKIN --- ---
    kotel je novej, starý komín se frézoval a vložkoval teď v listopadu. před tím jsme měli 20 let starej čmouďák
    EXCITE
    EXCITE --- ---
    RATTKIN: kotel je starej nebo novej?
    RATTKIN
    RATTKIN --- ---
    EXCITE: dělal se v listopadu nový komín, to bude smrdět celou zimu?
    EXCITE
    EXCITE --- ---
    RATTKIN: imho se vypaluje, mě takhle delší dobu smrděly krbovky,což byl trochu problém v obýváku
    RATTKIN
    RATTKIN --- ---
    RATTKIN: v kotelně je první den po vyčištění kotle taková kokosová vůně, druhý a třetí den už je to spíš smrad, co to může být?
    TANTRAMAN
    TANTRAMAN --- ---
    RATTKIN: tak se zeptej
    RATTKIN
    RATTKIN --- ---
    mám nově v rodinném dvoudomku kotel na uhlí Benekov c25 s řídící jednotkou Siemens. Mám nějaké dotazy, je tu někdo kdo ho má taky, že bych se zeptal? dík.
    PS: kotel má emisní třídu 5, když jede naplno tak jde z komína jen takový mikro čoudeček a vůbec to venku nesmrdí.
    CUKI
    CUKI --- ---
    ZORB: kdyby bylo možné koupit jen takovýhle uhlí tak nemam problém, ale ať se to ostatní prodává jako nebezpečný odpad!!!
    ZORB
    ZORB --- ---
    POHODAVOLE: No já pozoruju, že se to letos o dost zlepšílo, asi kotlíkový dotace.
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    ZORB: chápu, ale evidentně vás není moc :-)
    ZORB
    ZORB --- ---
    POHODAVOLE: Suchý a kvalitní uhlí, který je vhodně spalovaný, tak nesmrdí a nečoudí. My i sousedka máme automatickej kotel a z komínu nám jde ohřátej vzduch + nějaký ty emise plynů. Ale stejně bych rád přístí rok topil nečím obnovitelnějším....
    ZORB
    ZORB --- ---
    PISTA1: Jak píšeš, já si o cenách co píšeš, můžu zatím jenom nechat zdát. Jinak ten tvůj traktůrek je roztomilej, má to vzádu hydrauliku?
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    COWBOY: tohle je samozrejme super varianta. Sef mi taky rikal, ze mam koupit pozemek vedle, ale jaksi na to nezbyva.. :)

Btw ja s tim drevem nemam problem. Zena je doma, takze topi a kdyz je potreba, tak si pustime elektriku..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam