A on tu je někdo takovej cvok a sám se udal k tomu, že topí kotlem? Já například topím v kamnech a ty radiátory na stěně mám pro elektrokotel, kdyby bylo třeba. A kdo tvdí něco jinýho je sprostej lhář. ;)
Z komína se mě nekouří pomalu ani při zátopu, jenom když je pod 0 tak se cca 20cm nad komínem sráží pára a dělá asi 6m bílej kouř než se zase rozplyne. Díky bohu nás tu na samotě u lesa trvale bydlí jen 5. Jeden má krakena s automatem na uhlí, jeden valí pelety a zbytek se dře se dřevem, takže zadýmení a snad ani udávání doufám nehrozí.
Co se týče kontrol, tak základ je datovka.
Ač jí mám od začátku, město jí trvale ignoruje a posílá všechno dopisama. Takže ve chvíli kdy začnou chodit dopisy z odboru životního prostředí, nechám je vklidu ležet na poště. A pokud dorazí kontrola, pošlu je do hajzlu, protože mě neupozornili a já neměl šanci reagovat. To že posílali dopisy je jejich boj, mají ze zákona povinost se mnou komunikovat přes datovku. No a kdyby bylo nejhůř tak sem koukal, že mám v nejbližsím okolí už asi 8 revizáků. Nicméně si myslím že nebudou potřeba :D