Vedel jsem ze to nemam jenom ja, ale ze je to tolik kolem me jsem necekal.
Ja uz to mam skoro rok po koncerte grindu v Kainu, kde se seslo nekolik "idealnich" okolnosti. Hodne kapel, takze koncert skoro na 6 hodin, malej prostor, hodne nahlas, blbe nazvuceny. To ze mi piskalo v usich po koncerte mi neprislo tak zasadni, to kamosovi taky. Druhej den jsem si rikal, ze to zmizi a k doktorovi jsem sel az po tydnu. Ten mi rikal, ze jsem mladej a ze to zmizi. K Sejnovi jsem se dostal asi az po mesici, dal mi prasky, absolvoval jsem lejzr, infuze, barokomory - vsechno k nicemu. Pritom audio mam v poradku, slysim vyborne. Chodil jsem i na neurologii, byl jsem na ruznych dalsich vysetrenich, dokonce i na CT. Prece jenom pricin muze byt vic a mohla to byt jenom shoda nahod...
Ted uz prasky neberu, k nicemu to nevedlo. Psychicky uz jsem taky docela v pohode, ale ze zacatku jsem z toho byl fakt na dne. Kdyz jsem cetl na netu, jak se to neda lecit, ze to bude na furt, hrozny. Ted uz se mi dari to nekdy ani nevnimat, nekdy mam pocit, ze se to zlepsuje, ale spis to jsou takovy vykyvy - jak rikal Muchov - nekdy min, nekdy vic, ale porad.
Ironie je, ze jsem si na sluch daval docela pozor, mp3 do sluchatek jsem neposlouchal skoro vubec, kdyz neco do sluchatek tak potichu, na mejdanu daleko od beden, na koncerte taky. Ale jednou se to proste seslo a je to v prdeli.
Bez spuntu uz nikam nevlezu, nekdy si rikam, ze to neni tak nahlas a nevezmu si je, ale pak mi to stejne neda a musim si je vzit, pro klid duse.
S tema etymotic to ani tu hudbu tak nedeformuje, muzu se bavit s lidma, ale neni to uplne ono.
BABB: no mezi hudbou a hlukem zadnej rozdil neni, ale to asi nema cenu nejak zduraznovat.)