• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VANJATinitus - komu hučí v palici?.:) - rady, prevence, co s tim?
    VANJA
    VANJA --- ---
    TOM_HOST: kdyz se to stane po nemoci, nebo nakou vnitrni fiziologickou vinou, tak je imho vetsi nadeje na uspech nez kdyz to ma clovek evidentne z pretezovani sluchoveho ustroji nadmernym hlukem.
    btw: ted muj kamos treba hlasil, ze mu piskani zmizelo. aspon nekdo.:)
    TOM_HOST
    TOM_HOST --- ---
    se hlasim do klubu :(

mel jsem 4 tydny ucpane dutiny prelecoval jsem to 2x antibiotikama (naky zmutovany vir) tzn mel jsem zalehlo v usich furt a neresil jsem to ... po lecbe jsem kazde rano mel tlak v usich a potom obcasne piskani ... ted uz mi piska 2tydny a k lepsimu to vubec nejde :/ djing jsem delal pred 15ti lety asi 5let ale dodnes delam venkovni akce (svetla produke atd) a sedim hodiny ve studiu (audio - video) ... z toho co ctu vsude kolem jsem dost v soku (mirne receno) vzdycky jsem si zakladal na cistem zvuku bednach apod a ted tohle ... dopici! celou noc jsem nespal :((
    zitra zacnu lozit po doktorech ale dle toho co ctu vsude po netu je to stejne k hovnu ... a kdyz uz je i na nyxu diskuze na toto tema tak je to v riti tim tuplem ...
    LEVOS_BOB
    LEVOS_BOB --- ---
    MARIHAI: spunty - spunty - spunty...
    MARIHAI
    MARIHAI --- ---
    @DjTeeBee: producer friends,do yourself a favour and get a DB meter.You'd be amazed at how quiet 80 DB is ! Protect your ears at all times. I've had bad tinnitus for 15 years and wished I was more careful .Can't go to sleep in silence as a result.
    NOPOLICE
    NOPOLICE --- ---
    POSEIDON: jo muze, ale neodkladej to a bez co nejdriv na ORL a nech se poslat na laser/infuze/barokomoru - asi je jedno co si vyberes, mozna ti neco z toho doporuci doktor...
    takhle ze zacatku je docela vysoka sance to zachranit..
    POSEIDON
    POSEIDON --- ---
    jo a nazev klubu je spatne, maj tam bejt 2 n
    POSEIDON
    POSEIDON --- ---
    a kurva, tak uz mi taky piska. driv mi piskalo malo a nevnimal sem to. pred par dny sem si ale omylem neco pustil do sluchatek na plny koule... zlomek vteriny a sem v prdeli.

muze mi doktor vubec pomoct?
    VANJA
    VANJA --- ---
    ŠPUNTY DO UŠÍ, OCHRANA SLUCHU PRO DJe A MUZIKANTY, VŠE PRO SLUCHADLA
    http://www.auris-audio.cz/
    OSIP
    OSIP --- ---
    sakra a ja si doted myslel ze to je normalni a neresil to, od ty doby co sem objevil tuhle diskusi se stale castejc stava, ze si uvedomim ze mi neco piska v usich.
    SMARIO
    SMARIO --- ---
    VANJA: no nevim, jestli tehdy "pomohly" prasky, nebo mesicni klid a omezeni dalsich akci... v uchu mi pisti furt, ale ne tolik, jenze to muze byt souhra nahod
    VANJA
    VANJA --- ---
    SMARIO: moc? nebo vubec?.:)
    jeste jsem nevidel nikoho komu pomohly prasky. MUDr. prej spis ze jako prevence dobudoucna. ja nezaznamenal sebemenci efekt.
    SMARIO
    SMARIO --- ---
    T_E_L_K_A: ja na to dostal prasky (na prokrveni stredniho ucha), ale moc to nepomohlo...
    T_E_L_K_A
    T_E_L_K_A --- ---
    Ja kdyz jsem byl ted na odlitkach na spunty, tak mi doktor na sporilove rikal, ze spousta sumu a piskani v usich uz se da lecit, ale musi se to udelat co nejdriv... nevim presne jak se to dela, ale veril bych mu. Chystam se zajit se svym sumem.
    CIMPRLICH
    CIMPRLICH --- ---
    dobry jsou usni svice...nevim jestli to pomaha na tinitus kazdopadne je to dost prijemny:)
    LEVOS_BOB
    LEVOS_BOB --- ---
    Shodou okolnosti mi tohle ted prislo na mail: http://www.hear-it.org/index.dsp?page=19497
    NOPOLICE
    NOPOLICE --- ---
    ja mam i pocit, ze tohle je puvodcem mych potizi, protoze tohle zarvani na tom koncerte probehlo a v tom uchu to mam horsi, resp temer jenom v nem...
    ja vetsinou kdyz se se mnou nekdo chce bavit pred bednama tak se ho snazim odtahnout jinam...
    VANJA
    VANJA --- ---
    jojo, zrovna ted v patek jsem si ohledne tohodle v crossu uzil svy...:/, posleze jsem uz kazdyho kdo se semnou chtel bavit dopredu upozornoval, at mi hlavne nerve do ucha.
    ABU
    ABU --- ---
    LEVOS_BOB: svata pravda toto, tesat na triko!
    LEVOS_BOB
    LEVOS_BOB --- ---
    A jeste jsem si vzpomnel co mi ten usni doktor rikal - ses na konziku/party a tam jede kapela/dj na plny koule, pride kamos a zacne ti neco rvat do ucha (snazi se prervat tu kapelu). Doktor rikal ze tohle rvani do ucha dokaze jednorazove udelat vetsi skodu nez konzik sam. Takze obzvlaste vozraly kamose s odstupem a radsi vodkejvat nez rikat ze nerozumis hehe...
    NOPOLICE
    NOPOLICE --- ---
    VANJA: to ja mam taky... me zase rikali, ze to dela to jak se meni prisun krve do usi...
    jak by to melo pomoct presne samozrejme nevim.. ale vysvetlovali mi, ze to piskani je nejaky poskozeni a nedostatek kysliku (vsechny ty preparaty fungujou tak, ze prokrvujou nebo maji prokrvit to ucho a tim padem tam dostat kyslik). no a ten kyslik tam dostanes lip tim, ze tam je vetsi tlak a dychas ho koncentrovanej...
    za vyzkouseni to urcite stoji...

me ted jeste ceka vysetreni krcni patere a rehabilitace, tak uvidim.. ono to muze byt jedno s druhym..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam