• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VANJATinitus - komu hučí v palici?.:) - rady, prevence, co s tim?
    VANJA
    VANJA --- ---
    Mixmag | MDMA COULD BE A CURE FOR TINNITUS
    http://www.mixmag.net/words/news/mdma-could-cure-tinnitus
    VANJA
    VANJA --- ---
    TOM_HOST: kdyz se to stane po nemoci, nebo nakou vnitrni fiziologickou vinou, tak je imho vetsi nadeje na uspech nez kdyz to ma clovek evidentne z pretezovani sluchoveho ustroji nadmernym hlukem.
    btw: ted muj kamos treba hlasil, ze mu piskani zmizelo. aspon nekdo.:)
    TOM_HOST
    TOM_HOST --- ---
    se hlasim do klubu :(

mel jsem 4 tydny ucpane dutiny prelecoval jsem to 2x antibiotikama (naky zmutovany vir) tzn mel jsem zalehlo v usich furt a neresil jsem to ... po lecbe jsem kazde rano mel tlak v usich a potom obcasne piskani ... ted uz mi piska 2tydny a k lepsimu to vubec nejde :/ djing jsem delal pred 15ti lety asi 5let ale dodnes delam venkovni akce (svetla produke atd) a sedim hodiny ve studiu (audio - video) ... z toho co ctu vsude kolem jsem dost v soku (mirne receno) vzdycky jsem si zakladal na cistem zvuku bednach apod a ted tohle ... dopici! celou noc jsem nespal :((
    zitra zacnu lozit po doktorech ale dle toho co ctu vsude po netu je to stejne k hovnu ... a kdyz uz je i na nyxu diskuze na toto tema tak je to v riti tim tuplem ...
    LEVOS_BOB
    LEVOS_BOB --- ---
    MARIHAI: spunty - spunty - spunty...
    MARIHAI
    MARIHAI --- ---
    @DjTeeBee: producer friends,do yourself a favour and get a DB meter.You'd be amazed at how quiet 80 DB is ! Protect your ears at all times. I've had bad tinnitus for 15 years and wished I was more careful .Can't go to sleep in silence as a result.
    NOPOLICE
    NOPOLICE --- ---
    POSEIDON: jo muze, ale neodkladej to a bez co nejdriv na ORL a nech se poslat na laser/infuze/barokomoru - asi je jedno co si vyberes, mozna ti neco z toho doporuci doktor...
    takhle ze zacatku je docela vysoka sance to zachranit..
    POSEIDON
    POSEIDON --- ---
    jo a nazev klubu je spatne, maj tam bejt 2 n
    POSEIDON
    POSEIDON --- ---
    a kurva, tak uz mi taky piska. driv mi piskalo malo a nevnimal sem to. pred par dny sem si ale omylem neco pustil do sluchatek na plny koule... zlomek vteriny a sem v prdeli.

muze mi doktor vubec pomoct?
    VANJA
    VANJA --- ---
    ŠPUNTY DO UŠÍ, OCHRANA SLUCHU PRO DJe A MUZIKANTY, VŠE PRO SLUCHADLA
    http://www.auris-audio.cz/
    OSIP
    OSIP --- ---
    sakra a ja si doted myslel ze to je normalni a neresil to, od ty doby co sem objevil tuhle diskusi se stale castejc stava, ze si uvedomim ze mi neco piska v usich.
    SMARIO
    SMARIO --- ---
    VANJA: no nevim, jestli tehdy "pomohly" prasky, nebo mesicni klid a omezeni dalsich akci... v uchu mi pisti furt, ale ne tolik, jenze to muze byt souhra nahod
    VANJA
    VANJA --- ---
    SMARIO: moc? nebo vubec?.:)
    jeste jsem nevidel nikoho komu pomohly prasky. MUDr. prej spis ze jako prevence dobudoucna. ja nezaznamenal sebemenci efekt.
    SMARIO
    SMARIO --- ---
    T_E_L_K_A: ja na to dostal prasky (na prokrveni stredniho ucha), ale moc to nepomohlo...
    T_E_L_K_A
    T_E_L_K_A --- ---
    Ja kdyz jsem byl ted na odlitkach na spunty, tak mi doktor na sporilove rikal, ze spousta sumu a piskani v usich uz se da lecit, ale musi se to udelat co nejdriv... nevim presne jak se to dela, ale veril bych mu. Chystam se zajit se svym sumem.
    CIMPRLICH
    CIMPRLICH --- ---
    dobry jsou usni svice...nevim jestli to pomaha na tinitus kazdopadne je to dost prijemny:)
    LEVOS_BOB
    LEVOS_BOB --- ---
    Shodou okolnosti mi tohle ted prislo na mail: http://www.hear-it.org/index.dsp?page=19497
    NOPOLICE
    NOPOLICE --- ---
    ja mam i pocit, ze tohle je puvodcem mych potizi, protoze tohle zarvani na tom koncerte probehlo a v tom uchu to mam horsi, resp temer jenom v nem...
    ja vetsinou kdyz se se mnou nekdo chce bavit pred bednama tak se ho snazim odtahnout jinam...
    VANJA
    VANJA --- ---
    jojo, zrovna ted v patek jsem si ohledne tohodle v crossu uzil svy...:/, posleze jsem uz kazdyho kdo se semnou chtel bavit dopredu upozornoval, at mi hlavne nerve do ucha.
    ABU
    ABU --- ---
    LEVOS_BOB: svata pravda toto, tesat na triko!
    LEVOS_BOB
    LEVOS_BOB --- ---
    A jeste jsem si vzpomnel co mi ten usni doktor rikal - ses na konziku/party a tam jede kapela/dj na plny koule, pride kamos a zacne ti neco rvat do ucha (snazi se prervat tu kapelu). Doktor rikal ze tohle rvani do ucha dokaze jednorazove udelat vetsi skodu nez konzik sam. Takze obzvlaste vozraly kamose s odstupem a radsi vodkejvat nez rikat ze nerozumis hehe...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam