LOBOOMF: tak jsem uplne nepochopil, jestli tvy psychicky problemy plynou jen z tinitu, nebo i z neceho jinyho. ja se ptal hlavne na lecbu tinitu, ne tvych psychickych potizi. jestli na tinitus beres antidepresiva, tak to se bohuzel leci uz jen dusledek. .. a to me privadi na myslenku, protoze tinitus je spis subektivni porucha, jeslti na to nemuzou zabirat i antidepresiva, viz todle
VANJA: :)
..jinak co jsem pochopil, tak tinitus s kvalitou sluchu jako takovyho nema moc co spolecnyho. piska mi opravdu slusne, ale zaplatpanbu slysim taky jeste pomerne dobre.
tinitus muze byt zpusobeny mnoha pricinami, krome hluku asi hodne i nakym problemem s krcni pateri, nebo samotnym stresem. odhalit tu pravou pricinu je dost obtizny, a leci se to defakto systemem pokus/omyl.
jestli mas z tinitu takovy problemy ze se musis lecit na psychiatrii a kazdy den jist psychofarmaka, tak bych urcite doporucoval delat vsechno pro to skusit vyresit ten podnet. trochu se to ale ostycham napsat, protoze jsi uz pravdepodobne vyzkousel spoustu spusobu jak to resit? nebo ne? na to jsem se puvodne ptal.
napriklad zde mi prijde ze se tak trochu na tinitus specializuji, ja se tam teda teprv chystam. obehl jsem uz nekolik ORL, ale nikde mi nebyli schopni nabidnout nakou komplexni nabidku spusobu lecby (vsude to nejak zkouseli resit, ale posleze jsem se jinde dozvedel, ze jsou jeste dalsi moznosti)
s moji poruchou uz nedoufam ve vyleceni, ale treba by mi to mohli aspon trochu zmirnit. nebyl jste tam nekdo?
Rehabilitace MUDr. Miroslava Procházky | rehabilitace, tinitus, IPP, laserová terapie, Rehab Clinic Jarov
http://www.rehabjarov.cz/