VANJA: hele na levý straně mám totiž nějak posunutýho šneka a nějaký krystalky z něj se mi asi zarazili do nějekajch nervovejch zakončení. Sejmulo mě totiž auto když sem já jel na kole, zezadu to do mě napálil a já se mu levou stranou hlavy rozsekal o kapotu, takže zavolali sanitku a ta mě odvezla do Náchodský nemocnice, kde mi neudělali žádný vyšetření a já jim tam po osmi hodinách skolaboval. Takže mě vezli vrtulníkem do Hradce Králové na neurochirurgii prodělal sem tři operace a vědomí sem nabral až po 21.dnech když sem jel z Hradce Králové zpátky do Náchoda na doléčení v sanitce a viděl sem tunel kterým jsem se vrátil, takže to znamená že asi tak 60 dní mýho života nevím co sem vůbec dělal. V náchodský nemocnici sem byl dva měsíce, potom měsíc doma a potom hurá do práce, docela hustý.Tři roky jsem byl bez medikace, ale potom když sem se dostal do blázince tak mi napsali argoffan což je venlafaxin, hele jestli někdo berete, nemáte nějakou lepší zkušenost s jiným venlafaxinem než je argoffan a olwexya. Jinak už to budou čtyři roky co jsem na argoffanu a musím ho mít každý den. Což je trochu napytel, ale hlavně že už sem ok :-) No to je právě to co "nás rozděluje" protože tinitus pro mě znamená pískání, šustění, vícefrekvenční zvuk kterej se mnou je už dost dlouho a vypne se jenom pokud spím, jinak je to permanentní, zajímavý je že můj sluch zas tak moc neutrpěl, takže nejsem nedoslýchavej, jenom mi píská v hlavě na levý straně. Takže je tu někdo kdo má tinitus taky z jinýho důvodu než z hluku?