MARIHAI: joj nad tim jsem zrovna nedavno premejslel, ze mozna nejvetsi sluzbu by doktori udelali tinitarum tim, ze by si je poradne vyslechli..., moje zkusenosti sice nejsou tak drasticky, ale defakto podobny pocity mam z vetsiny navstev na orl (mozna vsech).:/
btw: jsem byl na ty klinice Jarov, zatim jen na vstupnim vysetreni, a svete div se, ikdyz ten doktor vypadal fakt chapave, a rikal ze se vylozene tinitem zabyva asi 25 let, tak me taky defakto nepustil ke slovu.:)) (mozna protoze uz je zvyklej ze mu stejne vsichni rikaj skoro to samy)..., a napsal mi 8 sezení terapií laserem a fizioterapii na krcni pater á450,- :)) no jsem zvedavej...
tak me napadá, ze jsem jednou byl tusim u Dr. Pernikare na klinice Olsanská na P-3, a ten byl fakt prijemnej (mozna az moc.:)), nabizel mi ze si k nemu muzu prijit kdykoliv vycistit usi kdyz budu potrebovat, zjevne fanousek hudby, jeste me tam 5 minut zdrzoval a poustel mi Uriah Heap z youtube.:D .. tehda jsem tam bohuzel byl s jinym problemem, takze o jeho kvalitach ohledne usi nic nevim..., ale mohl bych ho skusit a aspon se u nej vykecat.:))