VANJA: hmm, no ja prave resim ted ten problem, ze jsem aktualne v zahranici (studijni pobyt), na skok jsem byl na vanoce v praze, zasel k doktorovi a s tim se domluvil od unora na rehabilitace, ze by pry pater mohla byt pricinou.. v posledni dobe ale hapruju s myslenkou v zahranici zustat, protoze skola, kterou tady studuju je vazne dobra a tak nejak nebyt huceni v hlave, nevaham a zustavam, protoze to tu vazne stoji za to.. kdyz se rozhodnu zustat v zahranici, budu moct resit huceni az za pul roku. za tu dobu se muzu tak nejak lecit sam, ale...
no, blby je, ze ja jsem se vystavil snad vsemu, co by to mohlo zpusobovat: stres, 7 let djing a spousta parties, spatny drzeni tela, zmena zivotnich navyku (vse k horsimu), na treninku jsem nedavno dostal docela do palice (thajskej box), atd.. takze u me se to bude spatne hledat. hucim uz dva mesice a furt stejny, aaa
kazdopadne sluch mi merili a pry mam sluch vic, nez perfektni a zaclo mi to s rymou, kdy jsem sel na party a najednou dva dny na to zaclo hucet, takze doufam, ze to nebude trvaly poskozeni
na predispozicich rozhodne neco bude! kdyz vidim, jak si davaj ostatni djs do usi, divim se, ze jsem to zrovna ja, kdo resi jako prvni problemy :))