takže čaune :)
je možné, že jsem tinitus měla vždycky a jen jsem ho přechodným zhoršením při angíně začala vnímat a už neodešel?
stačil mi zatím týden a už si hledám psychiatra, zvlášť po pročtení toho, jak nikomu nic reálně nepomohlo..
Klasika, přes den dobrý (když se zrovna neužírám myšlenkou, že to tam na pozadí stejně furt je, i když to přebíjí jiné zvuky), usínání silou vůle a nejhorší ráno, kdy se to zapne a připadá mi to nejsilnější.. Mám teda takovej papiňák, po alkoholu nebo únavě ještě hluboký zvonění - to jsem po teda třeba při větším opití měla co se pamatuju a dneska mě dokonce probudil sen, že začalo pískání a skutečně bylo, naštěstí ráno už není, jen zase "syčák".
Ale ta stokrát ztracená naděje, když to něco přehluší a pak zase nic, to jak se člověk dřív těšíval unavenej do postele a teď se bojí..
A přitom dost věřím tomu, že velká část je jen chyba mozku, že věnuje pozornost něčemu co třeba není až tak nenormální, ale on to vyhodnocuje hrozně negativně.
tak mi řekněte, má vůbec cenu začít ta nekonečná kolečka po doktorech, aby mi nakonec řekli - joo matko, to to vaše divoké mládí, zvykněte si? Dá se zvyknout tak, že člověk žije jako předtím, bez neustálé tísně a kontroly a la "je tam ještě"? Otvírání internetových diskusí plných chudáků před sebevraždou nebyl dobrej nápad.