• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RESCAPEGPS sports tracking, ENDOMONDO, RUNKEEPER, SPORTS TRACKER, STRAVA, GARMIN CONNECT a další.. Garmin Fenix a další
    RESCAPE
    RESCAPE --- ---

Takhle vypadá Endomondo aplikace na no nové android hodinky. No už to dostává zase jinej rozměr.

recenze hodinek:
    Hodinky s Androidem: Sony SmartWatch za 150 dolarů « Svět Androida Novinky ze světa mobilního operačního systému Android
    http://www.svetandroida.cz/hodinky-s-androidem-sony-smartwatch-za-150-dolaru-201204
    MILTRON
    MILTRON --- ---
    BTW: Nahore ti to nevzalo El Klasiko proto, ze zacina asi 3m pred vjezdem do lesa na louce....ty jak si tam prozkoumaval teren, si prijel moc ze strany...priste jed rovne...a mas cas i tam!:)
    RESCAPE
    RESCAPE --- ---
    MILTRON: jo ta spodni cast k zavore se mi libila nejvic az na ty babky se psama apod :) jinak salo na cyklokrosce wtf:)
    MILTRON
    MILTRON --- ---
    MILTRON: ...coz sem puvodne ani nevedel, ze vedou 29 palcove, to bych býval zajel jeste lepsi cas!:)))
    MILTRON
    MILTRON --- ---
    RESCAPE: Po silnici/zavoru je taky ok, ne?:) Tam to chce rozhodne znat a i tak respekt za cas co zatim mas...:)

1. 26" 160mm full - Kona Cadabra
    2. 29" 100mm full - Specialized SW Epic
    3. 29" 100mm full - GF/Trek Superfly 100
    4. asi 26" HT
    5. asi 26" HT
    6. ty
    7. 26" 100mm full - Santa Cruz Juliana XC
    8. SALO na cyklokrosce - galusky, berany...!:)
    RESCAPE
    RESCAPE --- ---
    MILTRON: tak jsem to tam byl dnes omrknout, asi uz tam nekdo segment udelal ale az na tu hlavni dole nebo nevim proc nejsem v tom el klasiku :)
    btw prvnich 5 bych videl na celopéra zbytek pevňáci :)
    jinak pekna trat neco takovy jsem jel poprve a dobry akorat bylo mokro a na korenech to klouzalo jako prase

http://app.strava.com/segments/737598
    ZATAMOKO
    ZATAMOKO --- ---
    WERT: dik, koukam, ze jezdime skoro stejne
    RESCAPE: jj, je, doted jsem tak jezdil :)
    RESCAPE
    RESCAPE --- ---
    RESCAPE: doufam ze je to sjizdne i s jednopérem :)
    RESCAPE
    RESCAPE --- ---
    WERT: hele myslis ze bys mi mohl poslat GPX nebo TCX soubor tyhle trasy? vubec to tam neznam narval bych si to do GPS
    MILTRON
    MILTRON --- ---
    ZATAMOKO: ... aneb zajeď nás!:)
    WERT
    WERT --- ---
    ZATAMOKO
    ZATAMOKO --- ---
    WERT: co je to za Sarka okruh, co o nem pise MILTRON?
    V Sarce jezdim skoro furt, tak bych poladil trat :]
    RESCAPE
    RESCAPE --- ---
    btw na nastenku jsem pridal nyx odkazy a seznam
    RESCAPE
    RESCAPE --- ---
    ZATAMOKO: vozil jsem mobil v brasne pod sedlovku protoze jsem pouzival autopause aby mi to nemerilo kdyz jsem se vzdalil od kola .)

MILTRON: to je mi jasny jen ses mi tam vcera ukazal :)
    MILTRON
    MILTRON --- ---
    ZATAMOKO: Ja pouzivam PALM Pré 2 a MojoTracker 0.3.1 ... ale s tim budu tady asi sam:) Externi GPS nechci, chtel bych to zvladnout v telefonu, idealne nokia:)
    ZATAMOKO
    ZATAMOKO --- ---
    Tak to jsme na tom stejně.

MILTRON: presne z duvodu neuspokojiveho signalu a kvality zaznamu (htc desire s a-gps/gps) jsem nakonec poridil externi bt logger. V tlf mam pak locus pro s shocart tur-cyklo-mapama.
    Zeptam se kolegy, zda by sel naprgat hrm addon do toho locusu :)
    Jako mapova aplikace mi max vyhovuje.
    STAJA
    STAJA --- ---
    ZATAMOKO: taky v batohu nebo v kapse ve dresu (bundě)
    WERT
    WERT --- ---
    ZATAMOKO: v batohu / kapse
    MILTRON
    MILTRON --- ---
    RESCAPE: :))) Tam me to tolik netankuje...ale urcite se zkusim zlepsit az tam pojedu. Sem to mohl rovnou dneska vzit po ceste:)
    ZATAMOKO: Ja vozim v batohu...a to nejak moc dobry neni, malo GPS signalu nekdy...a v kapse od kalhot to neni moc lepsi...ale u me to je asi telefonem. Komu to funguje uplne bez problemu?:))) - takovej telefon bych si rad koupil!:)
    ZATAMOKO
    ZATAMOKO --- ---
    Jak řešíte uchycení na kole? Nebo tlf vozíte v kapse/batohu?
    Co jsem zatím viděl, tak mě to provedením moc nepřesvědčilo.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam