• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RESCAPEGPS sports tracking, ENDOMONDO, RUNKEEPER, SPORTS TRACKER, STRAVA, GARMIN CONNECT a další.. Garmin Fenix a další
    RESCAPE
    RESCAPE --- ---
    MILTRON: to pak jo pokud nepotrebujes nic jinyho nez si to jen doma nahrat do pc tak asi nemas co resit.
    kazdopadne by me to taky zajimalo jak ty loggery fungujou. hlavne do jakyho souboru to zaznamena aby to pak nebyl problem nahrat na net ale snad to bude klasika gpx etc..

MILTRON
    MILTRON --- ---
    RESCAPE: Dulezity je na co to chce clovek pouzivat. Moje preference je jen "zaznam cesty do mapy". Nechci v tom mapy, nechci kadenci, nechci tep, nechci navigaci... tedy me staci opravdu GPS loger. Proto naopak cim jednodusi a levnejsi zarizeni, tip lepe. Tyhle maly navic jsou i lehky, vydrzeji dlouho na baterky oproti Garminum a chytrym telefonum. A pokud spravne chapu tohle ani nemusis spojovat s telefonem, proste jen zazamaneva do pameti a pak si na PC prectes.
    Jedine co me zajima, zda takova vec dokaze stejne presne a kvalitne zaznamenavat GPS...jako nejake sofistikovanejsi zarizeni, ktere ma pro me k tomu hromadu nepotrebnych funkci
    RESCAPE
    RESCAPE --- ---
    MILTRON: ti trackerem jsem myslel spis primo gps tracker treba od garminu apodobne.
    jinak tohle jsem mel par let zpatky k nokii se symbianem, jakoze fungovalo to ale pouzival jsem to jen jako gps navigaci protoze to v telefonu nebylo,takze nejaky zkusenosti nemam.
    Nicmene muj nazor na to je zbytecnost, je to dalsi kus hardware co musis tahat, doporucuju nasetrit a popremyslet o necem smysluplnejsim co ma sirsi vyuziti. pokud na kole jezdis hodne a casto tak to vyuzijes.
    MILTRON
    MILTRON --- ---
    RESCAPE: Mas s nima nejake zkusenosti? Nevim jaky vybrat... http://www.alza.cz/gps-navigace/zaznam-trasy-datalogger/18850193.htm
    Nekdo radu, co z toho funguje?
    RESCAPE
    RESCAPE --- ---
    MILTRON: jsi na spravne ceste si nejakej tracker poridit :)
    MRNOUSEK
    MRNOUSEK --- ---
    Strava.com
    aplikacka na iPhonu mi nejak zablbla a jednu vyjizdku jsem tam mel 2x. Tak jsem jednu z nich smazal, ale ted je to cele ve stavu, ze v iPhonu tu projizdku vidim, ale pri rozkliknuti detailu mi to nahlasi, ze na serveru byla smazana a nic nezobrazi... na profilu pres web tu jizdu taky nevidim. Je nejaky zpusob, jak ji obnovit?
    MILTRON
    MILTRON --- ---
    WERT: Asi jezdis moc rychle, ze GPS nestiha!:) Prosim hlavne zadny dalsi duplicitni segmenty na strave...:) Me uz docela vadi kdyz nekde jedu...a z jednoho useku mam 3 casy:) Obcas mi to taky nevyjde... hlavne kdyz to je treba jizda udolim, lesem atd...
    BTW: Nezkoumal si nekdy, kolik umi iPhone vyuzivat GPS kanalu najednou? Muj mobil jen 32... ale GPS trackery (i levny za 1500,-) umi az 65...coz pak urcite funguje presneji, nad tim docela premyslim.
    WERT
    WERT --- ---
    Me to stve me to nebere moje segmenty, mam udelat duplicitni, nebo jak to resite?
    To gps si asi dela co chce...
    WERT
    WERT --- ---
    JAROUSH: editor GPX, google...
    JAROUSH
    JAROUSH --- ---
    Je u endomonda možné editovat (tedy odmáznout nějakou část) uběhnutou/ujetou trasu? Kolegyni offnyx se stává, že jí občas ujede nějaký bod a pak to samozřejmě ukazuje úplný nesmysly a je to vlastně nepoužitelný.
    Sám jsem to hledal jen zběžně a taky (jako ona) jsem to nikde nenašel.
    RESCAPE
    RESCAPE --- ---
    NOEK: low power mode je v placene verzi endomonda, a jinak me vzdycky jak uz jsem psal níže, při každém problému s GPS odinstalovat a znova nainstalovat app
    MILTRON
    MILTRON --- ---
    RESCAPE: Tam to chce lidi jen potkat ve spravnem miste....mimo lampy:)
    Segmentu pribyva... pro me dobra inspirace, kam vubec vyrazit na kolo:) Me zatim baveji. Ale uznam, ze az jich tam bude moc, prestane to bavit a byt vubec prehledne.
    RESCAPE
    RESCAPE --- ---
    Jinak jak se tak dívám tak segmentů na stravě přibývá a přibývá.
    Na jednu stranu fajn ale na druhou stranu ty ve kde to skončí? zachvíli bude Praha jeden velkej segment
    RESCAPE
    RESCAPE --- ---
    MILTRON: hehe pekny, sis to predtim nechal vyklidit aby se tam dalo vubec normalne projet ne :)) jinak taky jsem dnes premyslel nad cukrakem ale nejak sem se k nemu nedokopal
    MILTRON
    MILTRON --- ---
    RESCAPE: Barandak hlasi: Trenuj!!! :)))
    NOEK
    NOEK --- ---
    STAJA: fci LOW POWER MODE jsem tam nenašel, buď s GPS nebo bez ... a endomondo průběžně aktualizuju.
    STAJA
    STAJA --- ---
    NOEK: dva řádky dole máš odpověď
    ZATAMOKO
    ZATAMOKO --- ---
    NOEK: po nejakym updatu?
    NOEK
    NOEK --- ---
    problém: Endomondo v HTC desire... všechno funguje jak má, ale najednou mi přestal fachčit gps lokátor... teda polohu na mapě ukáže, jen se nenačítá vzdálenost ... nemáte někdo s tímto errorem zkušenosti?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam