• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RESCAPEGPS sports tracking, ENDOMONDO, RUNKEEPER, SPORTS TRACKER, STRAVA, GARMIN CONNECT a další.. Garmin Fenix a další
    MUTOID
    MUTOID --- ---
    kdyz uz jsme se tu bavili o tech routes... mate nekdo nejaky zverejneny? zavody? :D
    MUTOID
    MUTOID --- ---
    WERT: teda pardon, ne challenge ale route, tu pak muzou behat ruzny lidi... endo ti pri tom komentuje kolik stracis apod. a mimo jine i odchyleni z trasy... vcelku dobre udelany
    RESCAPE
    RESCAPE --- ---
    MUTOID: jakoby muzes pouzivat jednu, jen kdyz pouzivas napr strava cycling aplikaci a jdes behat tak se ti to vyexportuje jako jizda na kole a na webu se to pak musi zmenit na běh - slozity.
    WERT
    WERT --- ---
    MUTOID: nevim to mi prijde moc slozity, a abych rek pravdu nejak jsem to tam doposud neobjevil, u stravy to funguje samo a dost intuitivne.
    MUTOID
    MUTOID --- ---
    WERT: to ma i endomondo.. nabehnes/najedes trasu, muzes ji nahodit jako challeng a regulerne si dat "zavod"

RESCAPE: no tak zrovna dve aplikace mi prijde docela opruz, ale chapu to "+"
    RESCAPE
    RESCAPE --- ---
    WERT:
    MUTOID:
    jen upresnim pro mutioda, nevim jestli to tady bylo uz zmineno, segmenty se netykaji pouze jizdy na kole ale i behani.
    na webu stravy jsou rozdeleny na cycling a run, stejne tak na telefon jsou dve aplikace, strava cycling a strava run.

Jinak jak pise wert ty segmenty tam jsou velky plus jinak jsou tyhle vsechny weby co se funkci tyce srovnatelny
    WERT
    WERT --- ---
    MUTOID: segmenty a zebricky lidi co tamtudy uz nekdy jeli...

tzn. nuti te to zavodit
    MUTOID
    MUTOID --- ---
    WERT: co je lepsiho na STRAVA oproti Endu? Me prijde endo docela dostacujici, zatim nic nepostradam a hodlam poridit Pro verzi...
    MUTOID
    MUTOID --- ---
    WERT: aha, dost blby, vcera jsem to lognul a pak extra zapnul datovej roaming, ma to jen par kb... takze pohoda...
    RESCAPE: mrcha :)
    ESORIMMER
    ESORIMMER --- ---
    MRNOUSEK: není to divný? Přes 4h loguju z telefénu běžně, myslím, že mám i 7-8h záznamy. Sice ne iphone ale gnex, ale ono je to jedno. Vypnuls 3G?
    RESCAPE
    RESCAPE --- ---
    MUTOID: do telefonu neuklada ten se da exportovat az z netu
    WERT
    WERT --- ---
    MUTOID: uklada do to aplikace, nahraje se to tam az po pripojeni k netu.

Nicmene doporucil bych ti spis: STRAVA.com
    MUTOID
    MUTOID --- ---
    MUTOID: tak to jdu vyzkouset a uvidime jestli to zapise vsechno ok :)
    MUTOID
    MUTOID --- ---
    MUTOID: a vite kam logfile uklada?
    MUTOID
    MUTOID --- ---
    MILTRON: ok, jsem se pripichnul ;)
    btw dotaz, beham casto i v zahranici, zkouseli jste nekdo endomondo trekovani offline?
    MILTRON
    MILTRON --- ---
    MUTOID: V nyx-endomondo teamu jsou i ne-bikeri, takze no problem, pridej se!:)
    MUTOID
    MUTOID --- ---
    cau vespolek... koukam NYX endomondo team BOMBA :) ... muzu se prifarit? trekuju kola, beh ale zapisuju i bojove umeni a plavani
    Endomondo | Community based on free GPS tracking of sports
    http://www.endomondo.com/profile/2030365
    MILTRON
    MILTRON --- ---
    SALO: Jojo, toho sem si uz vsimnul, ze budu muset znova na Tocnou a pridat:)) Prijde mi super se takhle hecovat. Ale taky mam nekde hranice...nezavodim za kazdou cenu...:)
    WERT
    WERT --- ---
    SALO: jojo, uz jsem to tam nasel... :)
    Na ty strave je nekde dokonce i porovnani mezi lidma v urcitim useku, coz je taky celkem fajn.
    RESCAPE
    RESCAPE --- ---
    SALO: na barandaku jde rozum stranou :))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam