• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RESCAPEGPS sports tracking, ENDOMONDO, RUNKEEPER, SPORTS TRACKER, STRAVA, GARMIN CONNECT a další.. Garmin Fenix a další
    ZATAMOKO
    ZATAMOKO --- ---
    SALO: co z toho, co ma navic proti e500, na ty e705 vyuzivas?
    Krome mapy/nav teda.
    RESCAPE
    RESCAPE --- ---
    Na nástěnku jsem přidal uživatelský seznam kdo čím a jak zaznamenává , případně používá za sporttester, budu rád když se přidáte, mohlo by to někomu pomoct pro případné dotazy. Dík
    RESCAPE
    RESCAPE --- ---
    ZATAMOKO: :D . ale je to fakt super má to svoje kouzlo:)
    ZATAMOKO
    ZATAMOKO --- ---
    MILTRON: no prijde mi to jako nejakej obrandovanej DX budik. To nemusi byt nutne spatne :)

RESCAPE: to je ta jizda podle cary na displayi? :)
    RESCAPE
    RESCAPE --- ---
    ZATAMOKO: ne :) jinak na 500 nekdy pouzivam tu "pasivni navigaci" a je to i zabava podle toho jezdit. a to jakoze fakt
    ZATAMOKO
    ZATAMOKO --- ---
    SALO: pointu chapu, resim uzitecnost pro me a zda mi to stoji za 5k navic... .)
    RESCAPE
    RESCAPE --- ---
    MILTRON: bez nejaky verohodny recenze bych na to koule nemel do toho jit :)
    MILTRON
    MILTRON --- ---
    RESCAPE: jj, proto to tak opatrne pisu:) Oni maji i jine zajimave modely. 50E se da koupit i u nas - http://www.koladraci.cz/...r-bryton-rider-50e.html , ale asi to jen preprodavaji a nemaji k tomu ani zadne prislusenstvi.
    RESCAPE
    RESCAPE --- ---
    MILTRON: na tu baterku pozor aby to nebylo neco jak jsme tady psali predchvili ohledne toho fenixu.. aby plnohodnotnej zaznam nebyl na par hodin.
    jinak tohle vidim poprve tuhle znacku
    MILTRON
    MILTRON --- ---
    Kdyz jste u tech Garminu Edge 500/800. Ja tak dlouho hledal alternativu, az sem nasel

http://corp.brytonsport.com/...cts/rider35?lang=cs - ma vyhodu, ze aspon dle popisu vydrzi dele baterie a dle meho prehlednejsi display. Ale neprodava se v CZ. Asi si ho ale brzy objednam nekde v zahranici. Nahodou, nemate tady nekdo zkusenost s jakymkoliv zarizenim od BRYTONSPORT ?
    SALO
    SALO --- ---
    ZATAMOKO: pointa je v tom, ze ten Garmin s mapami ti tu dopredu pripravenu trasu ukaze na mape,
    vie podla nej navigovat, ukazuje ti prejazdy krizovatkami a pod. (menej uzitocne v terene)
    ZATAMOKO
    ZATAMOKO --- ---
    SALO: mapy mam v mobilu (offline http://www.cykloserver.cz/cykloatlas/ ), tak chci prave "jen" ty cyklofunkce.
    Jizdu si beztak planuju vetsinou predem, ikdyz ji v 90 % pripadu nedodrzim :]
    SALO
    SALO --- ---
    MICKEY_MOUSE: to je presne to, co ta funkcia poskytuje.
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    prosím vás, když tu byla zmínka o tom Garminu Edge 800 - uvažuji o něm a chci se zeptat: je tam jakási funkce virtuálního soupeře, a má otázka zní - jde jako virtuálního soupeře použít nějaký předchozí záznam své vlastní jízdy (samozřejmě na té samé trase)? že bych jako jel sám proti sobě a viděl, jak jsem aktuálně na tom v porovnání s tím starším záznamem?
    SALO
    SALO --- ---
    ZATAMOKO: to je na bicykel skvela volba, ak nepotrebujes mapy. mam 705 a tak 75-90% casu by mi uz teraz uplne stacila 500.
    ZATAMOKO
    ZATAMOKO --- ---
    HEXXX: jo, tak to jo. To ted prave taky resim a zatim to vypada na Garmin Edge 500 s hr/cad cidlem.
    HEXXX
    HEXXX --- ---
    HEXXX: jo to raikko se vejde pohodlne do velotracu, podle toho jsem to vybiral :D
    HEXXX
    HEXXX --- ---
    ZATAMOKO: http://www.alza.cz/...sb-accupack-5200-d213696.htm , ovsem treba na dealextreme se prodavaji baterky s dvojnasobnou kapacitou a polovicni cenou, jen nevim jak jsou na tom kvalitativne .
    no ja chci i sportester s tepakem a tak. jedno zarizeni, jednu sluzbu. chci bezet par km kolem baraku jen s hodinkama na rukou, tak jako litat na biku 2 dny v rychlebech v plne polni a mit vse uploadnute na jedne sluzbe v jednom grafu. i za cenu toho dobijeni pres noc.
    ZATAMOKO
    ZATAMOKO --- ---
    HEXXX: no jestli chces ciste zaznamove zarizeni, tak si kup logger viz treba [ ZATAMOKO @ GPS sports tracking, ENDOMONDO, RUNKEEPER, SPORTS TRACKER, STRAVA, GARMIN CONNECT a další.. Smartphone X Sporttester ]
    Tak to pouzivam ted, neb mobil se zapnutym locusem a zaznamem vydrzi tak 6 hodin max.
    Mam ted objednanou 3500 mAh baterku [htc desire], ale to spis kvuli vicedennim cestam pro situace "obcas kouknu do mapy".

Co to mas za ty 5000mAh baterky?
    HEXXX
    HEXXX --- ---
    RESCAPE: jo pochopil jsem te. ja jen ze ten 50h mode je vsude vyzdvyhovan jako hlavni super vlastnost, ale jak pise ten clovek v te rencenzi, hodi se to max pro beh podel labe. na kole, nebo klikatejsim trailu to je celkem k nicemu.

MICKEY_MOUSE: v soucasnosti pouzivam ke vsemu taky mobil (endomondo,locus) a chtel bych ho omezit pouze na mapovani, kvuli te zravosti. jezdim docela vicedenni svihy a rad bych si je nejak logoval. vozim dve 5000mAh externi baterky a i s nima jsem s mobilem, jakozto logovacem bez sance. proste hrozne zere, pro mapy to je bezkonkurencni reseni, ale je potreba tu gps poctive vypinat(a nebrat hovory :). doufam v to, ze ty hodinky precejen spotrebuji mene energie a pres vecer je proste hodim na baterku. nevim, zda edge800 zvladne logovat den,dva (ale ten uz je pro me taky venku ze hry, jelikoz chci neco multisportovniho)...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam