Diky vsem za odpovedi, ja to nemyslim zle, ale opravdu me to zajima (: Napr. jsem nevedel, ze hr/cad cidla jsou (asi u nekterych modelu?) v cene, to mi napriklad pripada jako padny argument, protoze to smartphone v zakladu samozrejme neumi.
SALO: Od toho ta diskuze je (: Me zajima co GPS tracker nabizi oproti smartphonu a pomalu se to dozvidam (coz je jen diky me lenosti zjistit si to sam - na druhou cenu vlastni zkusenosti jsou k nezaplaceni).
RESCAPE: Ptal jsem se na konkretni veci a konkretne tebou vyjmenovane vyhody smartphone vice ci mene resit umi. Pochopitelne ne na takove urovni, ale ty vyhody, ktere jsi jmenoval, mi pripadaly dost male za cenu zarizeni, o kterych jste se zde bavili. Predpokladam ze rozdil mezi trackerem za 2k a za 10k je zasadnejsi nez jen velikost displeje (:
ZATAMOKO: Jen na okraj, ja tohle taky driv resil a mam mtb i silnicku [: Nebudu asi mluvit za vsechny uzivatele trackovani na smartphonu, ale ja mel nejdriv smartphone a az pak zacal trochu jezdit na kole. Trackovani bylo tedy zadarmo (a verim ze takhle to ma vic lidi) a ja se zde snazim zjistit, zda se mi vyplati koupit si neco navic a nebo zda to za tu cenu nema smysl. Krome citelnosti na slunci rikas validni argumenty (ja treba premyslim o porizeni nejakeho toho BT cidla).
Ke kradeni dat z online map - je to tezke. Ja si je chtel nejak jednoduse koupit (do telefonu, pochopitelne), ale je to jak rikas. Bud to stoji nesmysl (a je levnejsi, ale vopruzove, stahovat si je pres datovy tarif) a nebo nejsou k dispozici vubec. Ja si kvuli tomu dopsal vlastni plugin prave do MOBACu (a ted si pisu i na mapy.cz). Kdyby byla moznost stahnout si je za rozumny poplatek tak budu jednim z prvnich kupujicich.