• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RESCAPEGPS sports tracking, ENDOMONDO, RUNKEEPER, SPORTS TRACKER, STRAVA, GARMIN CONNECT a další.. Garmin Fenix a další
    RESCAPE
    RESCAPE --- ---
    MRNOUSEK: porad lepsi nez aby ti lezely doma a otiral si je kazdej tyden prachovkou :) btw me by zajimala i ta fotka na ruce a jestli se daji pouzit i jako normalni hodinky (vydrz baterie v hodinkovem rezimu atd..)
    MRNOUSEK
    MRNOUSEK --- ---
    HEXXX: taky mam hubenou ruku, ale na velikost jsem si rychle zvykl... ted mi naopak T3 pripadaj jak detske hodinky

ad reminek: me na nem vadi jina vec a to je to celkove derovani... kdo z toho ma kua furt stourat bahno, kdyz se vrati z kola...
    HEXXX
    HEXXX --- ---
    MRNOUSEK: teda na my ruce vzor paratko vypadaji tydle hodiny docela vtipne, jsem jak potapec na sousi :) a dost me stve ten drzak pasku s tim zasekavadlem, skoro se to neda sundat. zitra je provetram.
    GOSHEWAN
    GOSHEWAN --- ---
    WERT: Kolik by sis za to predstavoval?
    WERT
    WERT --- ---
    Fakt nechce nekdo toto???

iPhone Running Pack, ANT+ Key and ANT+Heart Rate Strap by Wahoo Fitness
    http://www.wahoofitness.com/Products/Wahoo-Fitness-Wahoo-RunGym-Pack-for-iPhone.asp
    RESCAPE
    RESCAPE --- ---
    BATY: na kole jsem to moc neresil ale zda se ukazuje docela presne , +- 2 stupne to ale byt muze.
    mam jeste naramek na zapesti a tam uz je to uplne nerealny, ukazuje to vyssi teplotu o nekolik stupnu. to je spis takova bonusova funkce ten teplomer :)
    BATY
    BATY --- ---
    RESCAPE: nemam, ale chtel bych si nastavit prave nejaky kalibracni body, odkud zacinam svoje vybehy a vyjizdky do garmina...

ty mas taky edge 500, ukazuje ti teplomer taky o 2 stupne vic nez je real? muj i koleguv jo...
    MRNOUSEK
    MRNOUSEK --- ---
    RESCAPE: sliboval, jen nejak nevim kde zacit :) momentalne je pouzivam pouze na kolo a spinn, coz je dost omezene zamerena recenze... je par veci, co mi na nich chybi oproti T3 ze kterych jsem presel... vlastne mi chybi jen 2 veci
    1) tepove zony - umi to jen limit horni/dolni - dobre ale je, ze u limitu to pipa kdyz je clovek nejakou dobu nad/pod... pipani je jine, takze se podle toho da ridit a nekoukat na tep
    2) automaticka aktualizace activity class...

jo a trochu jsem nepochopil, proc umoznujou max 3 sparovane pody 1x hrudni pas, 1x bike pod, 1x kadenci... mel jsem puvodne bike pod na biku a road pod na silnici a to s temahle proste nesparuju (ale vesmes to neva, pac pote, co jsem presel na ambity uz pody nepouzivam a spoleham se jen na udaje z GPS)...

ale zkusim o vikendu neco sepsat a hodit to sem...
    RESCAPE
    RESCAPE --- ---
    BATY: dle nastenky mas taky GE500, mas nakej problem s vyskomerem ? viz tvoje dotaz yna vysku tady..
    RESCAPE
    RESCAPE --- ---
    MRNOUSEK: si sliboval nejakou recenzi co si pametam :)
    MRNOUSEK
    MRNOUSEK --- ---
    HEXXX: aa kolega :)
    HEXXX
    HEXXX --- ---
    RESCAPE: jo ta vyska ziskana skrze gps je celkem nepresna, ale lepsi nez dratem do voka :)
    btw jedu si za pul hodiny pro ambity, konecne budu seriozni sportovec :D
    BADHORSE
    BADHORSE --- ---
    nejlepsi si je to overit u nejakeho geodetickeho bodu kde vis presne jaka je vyska
    BATY
    BATY --- ---
    GOSHEWAN: jo, to bych taky cekal, proto budu pouzivat ty mapy.cz... jen jsem si chtel overit, jak to je presny, jestli treba nekdo nepouziva jeste neco presnejsiho :)
    GOSHEWAN
    GOSHEWAN --- ---
    Ja bych cekal ze lokalni zdroje (pro CR mapy.cz) budou presnejsi, ale je to jen muj dojem, netusim odkud vsichni berou data.
    BATY
    BATY --- ---
    GOSHEWAN: dik, tak s mapy.cz se to lisi max o 2 metry, zkousel jsem na 3 mistech...
    GOSHEWAN
    GOSHEWAN --- ---
    BATY: http://www.earthtools.org/, vlevo das "Find Elevation/Height Above Sea Level". Ale jak moc to je presne nevim a nemuzes klikat, musis posouvat mapu... byl to ale prvni odkaz na googlu (;
    BATY
    BATY --- ---
    RESCAPE: tak jsem to taky driv delal, ale jinak ho nepouzivam a jen kvuli tomu se mi ho nechce instalovat :) tak jestli neni neco podobnyho, jen na webu...
    RESCAPE
    RESCAPE --- ---
    HEXXX:to vypada ale jako nejakej teoretickej vypocet vysky ? nebavime se ale o presne nadmorske vysce. (chapej nerejpu)

nevim, neverim ze by gpsky ktery davaj do smartphonu umely merit vysku, i kdyby musel by to byt minimalne klidový stav a ne v pohybu.
    tim padem to nekdy ukazuje nesmyslnou vysku a nektera ta sluzba rovnou vsazi na prepocet podle vrstevnic.
    otazka je kde to vyjde presneji..

BATY: ja to zjistuju pres google earth, jezdis kurzorem po mape a dole ti to ukazuje vysku
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam