• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RESCAPEGPS sports tracking, ENDOMONDO, RUNKEEPER, SPORTS TRACKER, STRAVA, GARMIN CONNECT a další.. Garmin Fenix a další
    MILTRON
    MILTRON --- ---
    XRAY: GPXedit - http://sourceforge.net/projects/gpxeditor/
    Nebo pro "stravaře" - Strava Multiple Ride Mapper http://www.jonathanokeeffe.com/strava/map.php
    XRAY
    XRAY --- ---
    poradite soft/web, kde se da nahrát a nasladne zobrazit víc gpx záznamu najednou? už jsme to u někoho viděl. máme více denní výlet a chci z toho pak nějakou mapku, případně i s datama (vzdalenost, nastoupano, ...) co jsme najezdili.
    NIA
    NIA --- ---
    BRUISE: tohle se mi na web nahrává běžně. Po posledním updatu jsem měla pár výpadků, ale teď už to zase fungovalo (včera, dnes).
    IGRAQ
    IGRAQ --- ---
    http://runkeeper.com má redesign. Docela se mi to líbí, hlavně v porovnání se zabordeleným endomondem
    WERT
    WERT --- ---
    BRUISE: asi se to tam nenahralo... :)
    BRUISE
    BRUISE --- ---
    myslim zaklad - cas, vzdalenost, mapa. ve smartphonu se mi to zobrazi, ale na webu ne. nevim proc.
    WERT
    WERT --- ---
    BRUISE: ne, jaky udaje... pokud myslis treba srdce tak jo... jinak zaklad je zadarmo
    BRUISE
    BRUISE --- ---
    Musim mit prosim u endomonda tu vyssi verzi aby se mi udaje nahravaly na web? diky
    KLUZAU
    KLUZAU --- ---

ahoj, jsem upln zacatecnik a nemuzu se dostat ani na zacatek. Mohl by nekdo prosim navest? Mam Gamini Legend HCx s ceskym atlasem. Snazim se nainstalovat si mapu Snowdon z GPSFileDepot a asi nechapu neco uplne zakladniho. Nainstaloval jsem si MapSource i BaseCamp. Ten Snowdon je soubor .KMZ, coz mapsource nechce otevrit a BaseCamp mi pri spusteni pise "Nebyly zjisteny zadne mapove produkty. Pokud chcete pokracovat, nainstalujte si mapovy produkt". Projizdim manualy a nemuzu prijit na to, co to znamena.
    ..stahnul jsem si i .gpx, ale kdyz dam otevrit v mapsource nestane se nic
    BATY
    BATY --- ---
    RESCAPE: no, po aktualizaci a hlasce loadin loader se vypnul a uz nesel zapnout
    RESCAPE
    RESCAPE --- ---
    BATY: zatim jede v pohode, ty mas nejakej problem?
    BATY
    BATY --- ---
    RESCAPE: uz jsem aktualizoval... kdyby ti pak uz nesel zapnout tak dej vedet :)
    RESCAPE
    RESCAPE --- ---
    garmin edge 500 taky hlasi aktualizaci firmware
    MRNOUSEK
    MRNOUSEK --- ---
    kua, proc nedokaze suunto udelat upgrade FW pro ambity aniz by smazali logbook... :|
    SALO
    SALO --- ---
    MYJKA: konkretne fr210 nepoznam ale aj keby sa nedala vypnut GPS, a aplikacia, ktorou sa na tie data budes pozerat,
    nevie ignorovat nezmyselne udaje o vzdialenosti, stale su to len XML data, ktore mozes kedykolvek lubovolne editovat.
    MYJKA
    MYJKA --- ---
    No ale v kazdom pripade, da sa tam nejako zaznamenat iba ten tep aby to nemeralo vzdialenost?
    SALO
    SALO --- ---
    MYJKA: ano, toto bolo s tepakom. na tie cisla by som vobec nepozeral, ten algoritmus je uplne mimo.
    MYJKA
    MYJKA --- ---
    SALO: Aj napriek tomu, ze mas pas? O.o
    SALO
    SALO --- ---
    MYJKA: z mojej skusenosti su Garmin data o spalenych kcal totalne hausnumero.
    napr. dnes si mysli, ze som na bicykli spalil 4893 kalorii, v reale to bude max. tak 3000...
    MYJKA
    MYJKA --- ---
    Daju sa garminy forrunner 210 pouzit aj iba na zaznam tepu a spalenych kcal pri cviceni? Premyslam ci svoj sporttester dat segre alebo si ho na cvicenie musim nechat.
    HEXXX
    HEXXX --- ---
    HEXXX: Yep. The issue with import route is a bug that will be sorted, at least according to Suunto support when I called about this and other bugs with Movescount. There is an update planned for Monday... Perhaps this will be fixed then.

super, tak ted mi nezbyva nic jinyho, nez to nejak rucne od oka prekopirovat.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam