SALO: ty jsi ale riadny kokot ;)
Ad odstavec 1) Vazne? Kdo by to rekl... To samozrejme vim, dokonce mam par nastroju jako Fit File Repair Tool atp. Ale nenapadlo by me s tim delat takovehle picoviny, mam to k tomu, abych mohl opravovat v *.fit souborech chyby (hlavne co se tyka plavani). Asi jsem Mirek Dusin...
Ad odstavec 2) Tak dulezite to pro me neni, ale proste nechapu, ze nekdo se vubec zabyva tim, aby takovou picovinu naprogramoval... Ano, Stravu pouzivam hlavne kvuli tem segmentum. Celkem Garmina vylejvam asi na 4 weby. Bavi me porovnavat, co ktera umi atd. Na stravu Gramina vylejvam prave kvuli segmentum a s kamaradem me bavi se navzajem predjizdet.
Ad odstavec 3) To nevim a asi jsi nepochopil, ze me to nezajima ve vztahu k me osobe. Ja nemam na polivine kopcu sanci, uz jen kvuli tomu, ze jezdim na fullu, takze nekoho na silnici nemam asi sanci predjet. Ale spis me to nastvalo obecne. Ne, nemam z toho nocni mury, ale dekuji za optani.
Ad odstavec 4) Ja ano a ty? Ja jsem se tento tyden dokonce zenil a svatebni polibek jsem musel 3x opakovat :) Takze jen za sobotu nejmin 3x...
Tak muzes dneska prestat kecat jet me predjet na Pavé do Vranýho.
piss