• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RESCAPEGPS sports tracking, ENDOMONDO, RUNKEEPER, SPORTS TRACKER, STRAVA, GARMIN CONNECT a další.. Garmin Fenix a další
    BADHORSE
    BADHORSE --- ---
    MILTRON: tem metrum. Jinak jsem endomondo propagator..mam i ten jejich placenej ucet.
    MILTRON
    MILTRON --- ---
    BADHORSE: Cemu konkretne? :)
    BADHORSE
    BADHORSE --- ---
    SMOKY: endomondu se jen smeju
    SALO
    SALO --- ---
    WERT
    WERT --- ---
    SMOKY: ...mezi nebem a zemi
    SMOKY
    SMOKY --- ---
    Trackuju workouty v locusu a pak to exportuju pres GPX do Endomonda. V Locusu mi to ukazuje nastoupany prevyseni 466m (nechavam to jeste prohnat pres Fill Altitude) a v Endomondu 330m . Ted kde je pravda ? :)
    WERT
    WERT --- ---
    Strava update: ted kdyz projedes segmentem tak zebricek a tvy umisteni vidis hned po projeti a ne az po uploadu po skonceni jizdy.
    OODOOW
    OODOOW --- ---
    MILTRON: Jo, ale já nemám etrex, ale mám vista hcx (to jsem taky psal) a ta žádnej glonas nemá. Každopádně se asi shodnem, že ZATAMOKOVA obava, že by přechodem na etrex přišel o přesnost gps, je zbytečná.
    MILTRON
    MILTRON --- ---
    OODOOW: Pardon, to jsem prehledl. Pro zajimavost, v hodinkach je 12 channel GPS. V eTrexu 23 (12 GPS + 11 GLONAS) k tomu ma jeste barometrickou korekci vysky. Ja si stale myslim ze spis v tom je rozdil presnosti.
    ZATAMOKO: Ty battery packy se delaji i 10x a vic vykonnejsi nez toto, to byl jen priklad aby to bylo levny a lehky. Kazdopadne mit doma co nejvic garminu, v tom ti branit nechci :)
    OODOOW
    OODOOW --- ---
    MILTRON: však to jsem už psal garmin forerunner 310xt
    ZATAMOKO
    ZATAMOKO --- ---
    MILTRON: nerikal jsem, bych se zbavil Edge .)
    na jezdeni kolem baraku/chalupy a drceni challenge na strave bych si edge nechal
    nad powerbankou jsem taky uvazoval, ale ani ta by me na 5dennim vyletu nezachranila
    MILTRON
    MILTRON --- ---
    OODOOW: Schvalne, jaky hodinky to jsou, at porovnavame konkretni? Ja nikde netvrdim, ze bude mit horsi signal. Ale z predpokladu se zit neda, radeji mam fakta, proto je dokladam.
    OODOOW
    OODOOW --- ---
    MILTRON: No, předpokládám, že uvnitř většího přístroje bude nějaká lepší/větší anténa, takhle mi to z praxe vychází. Moje hodinky taky umí být připojeny ke spoustě satelitů, aspoň podle displaye se tak tváří, ale výsledek prostě nic moc. Proto si myslím, že gps, která je jenom gps a ne zároveň sporttester bude lepší, rozhodně nebude v přesnosti horší.
    Jestli US kvůli válce vypnou gps, tak asi budem mít jiný starosti, než že si nemáme čím změřit trénink. :D
    MILTRON
    MILTRON --- ---
    OODOOW: Daleko vic zalezi na poctu satelitu / kanalu ke kterym umi byt zarizeni zaroven pripojene a tim presne udat polohu. Mimoto, vzdyt maji antentu oba uvnit pristroje, jak ji chces pomerovat? A neni dulezita velikost, ale prijem :)
    Marketingovej kec to neni, protote opravdu vic satelitu/kanalu = presnejsi poloha + nejsi zavisly na US, ze se zrovna nerozhodli vypnout kvuli valce GPS :D
    OODOOW
    OODOOW --- ---
    MILTRON: Myslíš, že na velikosti antény nezáleží? To by mě potom zajímalo, proč jsou moje hodinky často tak mimo. Jestli příjem glonass opravdu nějak zpřesňuje anebo je to jenom marketing, to netuším.
    MILTRON
    MILTRON --- ---
    OODOOW: Jestli ma sanci byt kvuli necemu presnejsi, tak proto ze podporuje rusky GLONASS a do budoucna bude podporovat i Galileo a umi prijmat z ruznych zdroju zaroven.
    ZATAMOKO: Nebudou ti chybet treningovy funkce? Co to vyresit nejakym dobijecim USB akku? ... treba jako http://www.alza.cz/connect-it-ci-82-power-bank-d347092.htm
    OODOOW
    OODOOW --- ---
    ZATAMOKO: Je novější a větší, tak si myslím, že bude mít lepší příjem. Já to můžu porovnat jenom vista hxc (což je starší obdoba extrexu) vs. hodinky forerunner 310xt a hodinky jsou na tom o dost hůř. :)
    ZATAMOKO
    ZATAMOKO --- ---
    OODOOW: podle čeho usuzuješ, že bude ten etrex přesnější než edge?
    mám logger s 66kanálovým mediatek chipsetem a stařičký sirf III star v edge dává přesnější výsledky
    OODOOW
    OODOOW --- ---
    ZATAMOKO: Co se přesnosti týče, tak si určitě nepohoršíš, etrex30 je regulérní gps a určitě bude přesnější než sportester edge705. Mám starší model vista hcx a výdrž na 2xAA nabíjecí recyko gp je přes 20 hodin, ale nemám u toho ta čidla.
    MRNOUSEK
    MRNOUSEK --- ---
    a celkove je ted ten graf nehezky rozbitej a blbe se v tom neco cte :|
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam