• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RESCAPEGPS sports tracking, ENDOMONDO, RUNKEEPER, SPORTS TRACKER, STRAVA, GARMIN CONNECT a další.. Garmin Fenix a další
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    Zdravím, v klubu o kolech jsme se nechytil, tak zkusím zde:
    Chci zkusit začít trénovat se snímačem srdeční frekvence, případně kadence šlapání + nějaký soft, který s tím pracuje a dokáže zároveň i zaznamenávat trasu (Endomondo, Sports Tracker). Zajímaly by mě vaše zkušenosti s těmito aplikacemi + hardwarem, který s nimi spolupracuje (čili jaký si pořídit/nepořídit, co se osvědčilo/neosvědčilo). Jde mi o horské kolo, nejsem žádný závodník, ale chci zapracovat na fyzičce a trochu se rozjezdit. A taky mě zajímá ježdění podle tepovky/kadence jako takové, chci si to zkusit a zkoumat, co to se mnou dělá. Ocením jakékoli užitečné info a tipy na snímače, které s mobilními aplikacemi dobře fungují. Díky.
    MRNOUSEK
    MRNOUSEK --- ---
    Suunto movescount jde nove propojit se Stravou...
    NTR23
    NTR23 --- ---
    KRUDD: tak mi přijde Modern ještě méně použitelnější než old. Ale pravda, jsem v tom krátce, takže nejsem s ničím sžitý a asi ani nechci.
    To moderní je hlavně o designu a barvách. A ač mám takové změny rád, tak použitelnost mi právě u Garminu vadí.
    KRUDD
    KRUDD --- ---
    NTR23: díky za info, to jsou vychytávky, jsem doufal, že to bude nějak hromadně ... mě se právě moc nelíbí ani současný web, tak jsem doufal, že by se to mohlo pohnout dál, ale je pravda, že teď mi taky nejvíc sedí ta Strava
    NTR23
    NTR23 --- ---
    KRUDD: Musíš si do profilu přidat zařízení Vívofit, bez toho to asi nerozchodíš.
    Mi se tam nalogovala známá, která náramek má, a ten modern mi pořád zůstal, za lomítkem. Ale abych pravdu řekl, je to celé takové divné. Exportuji vše do Strava.
    KRUDD
    KRUDD --- ---
    Čirou náhodou by mi někdo neporadil, jak si aktivovat ten novej design webu Garmin Connect? Vůbec se nemůžu dopátrat nějaké informace. Vím, že se to mělo dít postupně a že jsem měl vidět někde pod účtem možnost to zapnout. Taky jsem někde koukal, že to asi běželo pod URL za lomítkem /modern, ale to už mi hází 404. Díky!
    BADHORSE
    BADHORSE --- ---
    NTR23: tweetni taipirikovy..ti poradi co delas blbe
    RESCAPE
    RESCAPE --- ---
    NTR23: taky mi to nejde..
    NTR23
    NTR23 --- ---
    Funguje vám sync z Garminu na Stravu skrz Tapiriik?

Z garminu vidím OK, ale Strava hází křížek a hlášku
    This activity was not synchronized to the following services:
    Strava: You've excluded this activity from synchronizing to Strava.

Už jsem vyzkoušel všechny možné kombinace v nastavení, vždy hodinu počkal do synchronizace a zase chyba.

Díky
    FATBOZZ
    FATBOZZ --- ---
    RESCAPE: nastaveni v garmin express tam to jde vypnout
    RESCAPE
    RESCAPE --- ---
    ANGLAN: jestě včera to šlo normálně tak jak píšu, tak dej pak vědět čím to bylo nebo nebylo
    ANGLAN
    ANGLAN --- ---
    RESCAPE: Ted z hlavy nevim jestli je to v nastaveni... pak mrknu... ale ja to mel celou dobu jak ty rikas "po kliknutí na odeslat aktivity to nabídne, odeslat všechny nové nebo vybrat aktivity. " ... ale pak jsem nejak rozbehnul ten jejich new look web page, ktery se mi nelibilo, mrsknul jsem to tedy zpet na old look web, a od ty doby to loaduje automaticky... mrknu na ty settingy pak
    RESCAPE
    RESCAPE --- ---
    ANGLAN: Po připojení hodinek mi to automaticky neuploaduje, po kliknutí na odeslat aktivity to nabídne, odeslat všechny nové nebo vybrat aktivity.
    V podstatě nikdy se mi nestalo že by to začalo samo uploadovat, takže netuším kde by mohl být problém, v nastavení nic není?
    ANGLAN
    ANGLAN --- ---
    Nevite nekdo o nejakym zpusobu jak na Garmin Connectu zaridit aby se veskere data automaticky nenahravali z hodinek? Ja se o svy garminy delim s manzelkou, takze nektere data na svzm profilu nechci, a stejne tak zena nechce automaticky uploadovat moje data na svuj profil... zatim jsem snad jen prisel na to ze se automaticky uploaduje kdyz mas hodinky v docku, a pak spustis garmin connect... pak bum, uz to uploaduje vsechno... ale kdyz na tohle clovek nemysli, tak pak to promazavat je hnuj...
    WERT
    WERT --- ---
    SOC 13: Wahoo’s Universal TICKR HR Monitor Shipping, RFLKT iPhone Bike Computer gets a +
    http://www.bikerumor.com/...s-universal-tickr-hr-monitor-shipping-rflkt-iphone-bike-computer-gets-a/
    RESCAPE
    RESCAPE --- ---
    Garmin | Nový GPS cyklopočítač Garmin Edge 1000 s velkým displejem a řadou nových funkcí
    http://www.garmin.cz/aktualne/nove-produkty/garmin-edge-1000-nejlepsi-gps-cyklopocitac.html
    DUNBAR
    DUNBAR --- ---
    OODOOW: Na behani tam pribylo prave dost veci, ale asi to jsou zbytecny/nepresny veci - VO2 max, recovery time, ground contact time a cadence (http://garmin.blogs.com/...02/introducing-f%C4%93nix-2-the-ultimate-multisport-adventure-watch.html)
    HEXXX
    HEXXX --- ---
    RESCAPE: no to je dobry vedet takhle po boji, ale dik za info :). nekdy v tydnu pojedu reklamovat ty ambity, tak zkusim omrknout F.
    a vubec co to je autdor hodinky, kterym se jentak zacne zasekavat tlacitko ? to ze jsem kvuli tomu ve vanici skoro odnavigoval na smrt 6 lidi neni pro suunto zrovna dobra reklama :)..
    RESCAPE
    RESCAPE --- ---
    HEXXX: Souhlas ale ty hodinky už nejsou jen hračka, některý funkce opravdu využitelný :-) , myslím funkce mimo primární měření aktivity. takže zas to neber tak jak píšeš:-)
    RESCAPE
    RESCAPE --- ---
    HEXXX: teď přes for bike mel garmin týdenní akci a velký slevy, F2 prodávali jako úplnou novinku za 9 tisíc což byla bomba cena.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam