• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RESCAPEGPS sports tracking, ENDOMONDO, RUNKEEPER, SPORTS TRACKER, STRAVA, GARMIN CONNECT a další.. Garmin Fenix a další
    SALO
    SALO --- ---
    WERT: preco by to malo byt "na palici"? pochopil by som, ak by to niekoho zaujimalo aj po tyzdnoch.
    napr. niekto, kto zavodi XC, moze si okamzite pozriet, aky ma pomer treningu na ceste vs. v terene.
    NYX
    NYX --- ---
    WERT: staci pridat asi novy komponent k 1.1. kazdeho roku a z toho to clovek odvodi. ale je to takove krkolome, to jo :)
    WERT
    WERT --- ---
    SALO: tak pokud to chce nekdo sledovat kazdej rok, coz me prijde krapitek beztak na palici… tak staci si kazdej rok vytvorit novy kolo :)
    SALO
    SALO --- ---
    WERT: iba celkovu agregaciu
    WERT
    WERT --- ---
    STAJA: Na strave ale statistiky cos najel na jakym kole ale mas...
    STAJA
    STAJA --- ---
    MILTRON: je fakt ze na velovieweru jsem nekoukal, ikdyz ho pouzivam a jeste i na raceshape nebo jak je ten web z ktereho se da nahrat segment primo do graminu jako course s casem pro virtualniho partnera... zkouknu to, dikes
    STAJA
    STAJA --- ---
    MILTRON: je fakt ze na velovieweru jsem nekoukal, ikdyz ho pouzivam a jeste i na raceshape nebo jak je ten web z ktereho se da nahrat segment primo do graminu jako course s casem pro virtualniho partnera... zkouknu to, dikes
    MILTRON
    MILTRON --- ---
    STAJA: Vyresily by tvuj problem s filtrovanim detailni statistiky v jine aplikaci? Viz http://veloviewer.com nebo http://www.jonathanokeeffe.com/strava/annualSummary.php
    STAJA
    STAJA --- ---
    NTR23: Já používám oboje a komunita přátel mi přijde naopak u Stravy lepší... Jediný proč mám zároveň endomondo jsou statistiky, vadí mi, že ve stravě nemůžu třeba kouknout kolik jsem najel loni na silničce a kolik na mtb, případně kolik na jakém mtb, prostě různé filtrování podle toho na čem jsem trénink absolvoval :/
    NTR23
    NTR23 --- ---
    k diskusi Strava-Endomondo.

Bavím se známým, který je na Endomondu a na můj popud vyzkoušel Stravu. K úplnému přechodu říká, že na Stravě prostě chybí v čr ta komunita přátel a nejsou tam tréninkové plány. Jen logy aktivit.
    SALO
    SALO --- ---
    BADHORSE: na tom nezalezi, to sa v relativne kratkom case (minuty az hodiny) dopocita a zobrazi automaticky.
    ale hlavne tvrdi, ze tam uz nejaky iny cas ma, takze je to dvojnasobne irelevantne. :)
    BADHORSE
    BADHORSE --- ---
    SMOKY: nebo segment byl vytvoren az po tvem pokusu.
    SALO
    SALO --- ---
    SMOKY: moze sa stat, ze kvoli zlemu signalu/vzorkovaniu tvoja trasa mala prilis velku odchylku od toho rastru, co definuje segment,
    takze to ten algoritmus u nich nepochytil. ak chces, mozes im napisat na support a oni to vedia "nasilu" sparovat so segmentom. robia
    to v takychto pripadoch bezne.
    SMOKY
    SMOKY --- ---
    MILTRON: Prave, ze ne. Casy z jinejch segmentu mam zapocitany. Zajimalo by mne cim to je. Holt to musim jet zajet rychlejc :).
    MILTRON
    MILTRON --- ---
    SMOKY: Nemas to jako "private"? Nebo zaskrtnuto "commute"? Nebo to poznalo ze si treba dopoval a diskvalifikovalo te to? :)
    SMOKY
    SMOKY --- ---
    Strava: u segmentu sem v zebricku na nejakym urcitym miste, ale ve skutecnosti mam u segmentu lepsi cas, kterej se u nej sice zobrazuje jako muj nejlepsi, ale v zebricku neni zohlednenej. WTF?
    MILTRON
    MILTRON --- ---
    Every Mountain Bike Trail in the World On One Map! | Mpora Action Sports Network
    http://mpora.com/articles/every-mountain-bike-trail-in-the-world-on-one-map
    NYX
    NYX --- ---
    WERT: Motion-X import gpx umi, cachovat mapy umi (openstreetmaps vcetne terennich). jine mapy asi nebude umet cachovat nic, aspon ne dlouhodobe (licence to zakazuje u apple map, google map i bing map)

MotionX je nicmene DOST user unfriendly :)
    WERT
    WERT --- ---
    Mohl by mi prosim nekdo jako dementovi (dost polopaticky) poradit jakou appku si mam stahnout do iphonu… abych do toho mohl importovat GPX trasy z netu (a jak na to?)
    byly tam idealne nejaky cesky turisticky mapy… a pripadne neco co funguje i v zahranici.

Potrebuju turisticky znacky, vrstevnice, pokudmozno orientacni body

Ja sem sem se neco pokousel rozchodit ale nejak jsem se nedobral niceho co opravdu funguje a neni to naprosto krkolomna zalezitost.

Diky za tipy
    FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    neni tu nekdo, kdo by mel withings pulse, a byl by mi ho ochotny (treba za drobnou uplatu) na par dni pujcit?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam