LEDOFREDO: Na endomondu jsem zacinal a shodou okolnosti pred tremi dny jsem zrusil sync z garminu na endomondo a uz pouzivat nebudu, je to jednoduchy a pro vetsinu i dostacujici, ale za 3 roky se tam nic nezmenilo. Pro me jednou z nejdulezitejsich veci jsou segmenty ktery ti ukazou jak na tom jsi, kdyz porovnavas jen sebe, vytvoris si i privatni segmenty kde testujes svoji vykonnost. Bonus je ted ze strava automaticky porovnava behy kdyz bezis stejnou trasu. Garmin konecne se sebou zacal neco delat a predelal rozhrani a v lete pribyly segmenty i na garmin connectu, ktere jdou ted nove nahrat do Garmin edge 510, 810 a 1000. celkem vychytavka a jednoduse se da porovnavat se svym nebo i nekoho jineho casem behem jizdy. Co se tyce statistik tak pouzivam tohle
http://www.mytreneek.cz/?a=denik/stranka&nick=Staja a prijde mi to prehlednejsi a vidim hned presne co a jak jsem delal pri jake intenzite. Navic statistic je tam mraky, na co si clovek vzpomene. Kdyz skoncim trenink tak automaticky se pres BT ulozi z edge 510 na garmin connect, ten udela hned sync na stravu a az se prihlasim na mytreneek, to kontroluje nove aktivity na strave a ulozi mi je to. Sparuje to i beh a kolo oproti strave.