• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RESCAPEGPS sports tracking, ENDOMONDO, RUNKEEPER, SPORTS TRACKER, STRAVA, GARMIN CONNECT a další.. Garmin Fenix a další
    MILTRON
    MILTRON --- ---
    MILTRON: Pokračování mojich nekonečných hrátek s GPS a kolem.
    NTR23
    NTR23 --- ---
    FATBOZZ: a ještě tu nebyly tyto

Garmin | Garmin vívoactive jsou multifunkční smart GPS hodinky pro aktivní sportovce
    http://www.garmin.cz/aktualne/aktuality/garmin-vivoactive.html

Hands-on with the new Garmin Vivoactive GPS smartwatch, and the Garmin Vivofit2 | DC Rainmaker
    http://www.dcrainmaker.com/2015/01/vivoactive-smartwatch-vivofit2.html
    SCHRAPNEL
    SCHRAPNEL --- ---
    Ahoj, jezisko si spomenul, ze budem mat narodeniny a tak mi nadeli gps hodinky :)
    - potrebujem pomoct s vyberom. Chcem nieco vsestranne, primarne na behanie, sekundarne na kolo a tercialne na turistiku, lyze, atd. Preliezol som cely internet a neviem si vybrat. Najviac sa mi asi pozdava Polar V800. Garminy Fenixy som sa docital, ze maju dost nepresny gps tracking, XT rada sa mi nepaci, chcel by som hodinky aj na bezne nosenie ... Ako su na tom napr Suunta? Dik.
    FATBOZZ
    FATBOZZ --- ---
    Pekny jsou, ale zacina me srat ze Garmin sere kazdej rok dalsi zarizeni, stejne jak s telefonama.. vzdycky o kousicek lepsi, ale nikdy zadnej zazrak kvuli kterymu bych zvazoval upgrade.
    MIKE23
    MIKE23 --- ---
    DUNBAR: jinak ale souhlas s upgradem ;) F3 vypadají luxusně aj s funkcema, i když jsou větší než F2
    DUNBAR
    DUNBAR --- ---
    MIKE23: Na stránkách Garmin CZ je 12499 Kč za tu normální verzi bez tepáku.
    MIKE23
    MIKE23 --- ---
    DUNBAR: 12.500 Kč? Tipuji spíše 14-16 tisíc. Osobně si počkám na F4 ;)
    DUNBAR
    DUNBAR --- ---
    MIKE23: Já mám právě Fenix1 a tohle už by možná stálo za upgrade. Už jenom ty možnosti nových aplikací zní lákavě, ale 12500 Kč je hodně ;]
    MIKE23
    MIKE23 --- ---
    DUNBAR: osobně já a známý :-P máme Fenix2, tak pak uvidíme (cena, přesnost atd.) ... může to být zajímavé ;)
    DUNBAR
    DUNBAR --- ---
    Nová verze vypadá povedeně, jsem zvědav na výsledný produkt...snad to nezmrší bugama, jako 1. verzi: http://www.dcrainmaker.com/2015/01/garmin-fenix3-firstlook.html
    CHIBITCH
    CHIBITCH --- ---
    jen nahodou, nemate tu nekdo Amiigo? me to vcera dorazilo, tak se chci zeptat, jestli s tim nemate nekdo zkusenosti
    LEDOFREDO
    LEDOFREDO --- ---
    WERT: tak to ja nevim, nerd trackery nepouzivam, to asi resis s kamosema v jinym auditku
    WERT
    WERT --- ---
    ...to sou problemy toto... a sezeni u pocitace ti spocita jaka druzice?
    LEDOFREDO
    LEDOFREDO --- ---
    STAJA: nejde uplne jen o naky brutalne rozhozeny trasy, presne do cesty mi to nenamaluje skoro nikdy - prijde mi proste divny ze si muzes namalovat trasu rucne ale nemuzes namalovat segment

nemyslel jsem ani nejaky behani v zastavbe, kde nikdo jiny nepobezi - treba na vitkove kam chodim behat ja a siroke okoli by se tech segmentu dalo udelat hodne a bylo by to zajimavy, ale v principu me sere, ze ho nemuzes zaznamenat presne - jenom na zaklade toho jak ti to tvy zarizeni nakresli - coz jak pisu vyse neni nikdy presne -- tudiz budes kuprikladu behat segment 2,78 km Krejcarek - Hlavak, kterej bezel a zalozil jeden clovek, jenze v realu to je 2,93, takze vsechny statistiky mas uz vlastne zkresleny ... jako chapu argument ze je jedno jak je to daleko, dulezity je cas a zebricek, ale hergot proto si kupuju techniku za tisice az desitky tisic a nebeham se stopakama na krku, pasmem pod pazi a zapisnikem za trenkama

btw ten garmin porad neni multisport, to je fakt jabkarna - neni tam fotbal a basketbal, ale hlavne ze tam je driving a flying
    MIKE23
    MIKE23 --- ---
    STAJA: segmenty v městské zastavbě jsou nesmysl, časem to nebude problém, ale dneska to ještě nefunguje s automatickým přitahováním k trasám / chodníkům ve městech.
    STAJA
    STAJA --- ---
    LEDOFREDO: hele rucne to nejde, ale je to jednodussi vytvorit automaticky, ne? jinak pokud ti mezi baraky blbne gps signal, tak by se ti stejne nesparoval beh s tim segmentem, ne?
    STAJA
    STAJA --- ---
    MIKE23: no vzdyt o to jde, porovnavat svuj cas a jak se zlepsujes na jakem tepu ten segment das pripadne jake watty vynalozis, tam vidis jak si budujes formu.
    MIKE23
    MIKE23 --- ---
    WERT: já spíše segmenty vyhledávám při cestách (20-100 km) do okolí ;) Někdy člověk objeví zajímavá místa, kudy jezdí desítky až stovky lidí.
    WERT
    WERT --- ---
    MIKE23: od toho to je ne... jednak ted ti to uklada tvy vykony podle roku,... a taky ti to porovnava tvy efforts v grafu, takze vis kdys jel na max kdys to flakal atd. Takze i stejny kolecko nikdy nemusi bejt stejny.
    MIKE23
    MIKE23 --- ---
    STAJA: Segmenty jsou fajn věc, ale myslím si, že se vyplatí hlavně tam, kde jezdí či běhá více lidí pravidelně ... jako můžu si udělat privátní, ale jednou si na nich udělám rekord a ten už nepřekonám, nemám s kým soupeřit a maximálně můžu porovnávat výkony sám se sebou.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam