STAJA: nejde uplne jen o naky brutalne rozhozeny trasy, presne do cesty mi to nenamaluje skoro nikdy - prijde mi proste divny ze si muzes namalovat trasu rucne ale nemuzes namalovat segment
nemyslel jsem ani nejaky behani v zastavbe, kde nikdo jiny nepobezi - treba na vitkove kam chodim behat ja a siroke okoli by se tech segmentu dalo udelat hodne a bylo by to zajimavy, ale v principu me sere, ze ho nemuzes zaznamenat presne - jenom na zaklade toho jak ti to tvy zarizeni nakresli - coz jak pisu vyse neni nikdy presne -- tudiz budes kuprikladu behat segment 2,78 km Krejcarek - Hlavak, kterej bezel a zalozil jeden clovek, jenze v realu to je 2,93, takze vsechny statistiky mas uz vlastne zkresleny ... jako chapu argument ze je jedno jak je to daleko, dulezity je cas a zebricek, ale hergot proto si kupuju techniku za tisice az desitky tisic a nebeham se stopakama na krku, pasmem pod pazi a zapisnikem za trenkama
btw ten garmin porad neni multisport, to je fakt jabkarna - neni tam fotbal a basketbal, ale hlavne ze tam je driving a flying