• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RESCAPEGPS sports tracking, ENDOMONDO, RUNKEEPER, SPORTS TRACKER, STRAVA, GARMIN CONNECT a další.. Garmin Fenix a další
    STAJA
    STAJA --- ---
    NYX: Strava bere údaj z výškoměru co je v garminu který měří na základě tlaku a je to mnohem přesnější než podle GPS případně nějakého mapového podkladu, strava výšku jen dopočítává pokud to zařízení z kterého importuješ nepodporuje, případně pokud to nechceš opravit od nich, ale jsou to pak mnohem větší čísla než skutečnost.

NTR23: problém to celkem je, pže ty údaje jsou nepřesný, už jen si představ, že jedeš někde po vrstevnici, kde nemáš přesně locknutou GPS ( i samotná chyba přístroje okolo 5m je problém) ti skáče o 5m do leva a do prava, tak najednou, když máš vlevo sráz dolu a vpravo skálu to máš klidně nepřesnost 10m na jednom metru jízdy....
    NTR23
    NTR23 --- ---
    NYX: díky za objasnění. takže když se workouty hází na stravu, tak absence výškoměru v zařízení není až takový problém, jestli to chápu.
    NYX
    NYX --- ---
    NTR23: vyskomer je presnejsi nez data z gps...ostatne treba strava data z gps rovnou zahazuje a prepocita je z mapovych podkladu (bezne se pouzivaji data z SRTM, ktere jsou pomerne nepresne, ale stale lepsi nez gps...je ale mozne, ze strava pouziva data od lidi, co tu samou trasu projeli s barometrickym vyskomerem a koriguje to podle znamych bodu (bar. vyskomer dava presnou relativni zmenu vysky ale ovlivnuje ho zmena pocasi apod))
    NTR23
    NTR23 --- ---
    MION: A proč výškoměr?
    Já jezdím s Garmin hodinkami forruner
    MILTRON
    MILTRON --- ---
    MION: Garmin EDGE 500 a vyse
    BADHORSE
    BADHORSE --- ---
    MION: i tak ten Etrex :-)
    MION
    MION --- ---
    BADHORSE: navigaci nepotřebuji
    BADHORSE
    BADHORSE --- ---
    MION: a kdybys chtel aby te to mohlo i navigovat tak si kup Garmin Etrex 30
    MION
    MION --- ---
    Zdravím vás. Potřebuji radu. plánuji koupit cyklocomputer s výškoměrem a záznamem gps (gpx) abych to mohl pak nahravat na stravu. limit mám 5tis. děkuji moc
    WERT
    WERT --- ---
    LEDOFREDO: Podzim zivota
    LEDOFREDO
    LEDOFREDO --- ---
    :O .. tak to jsem zvedavej co z toho bude
    NTR23
    NTR23 --- ---
    UnderArmour (owner of MapMyFitness) Acquires Endomondo And MyFitnessPal To Establish World's Largest Digital Health And Fitness Community
    MIKE23
    MIKE23 --- ---
    FATBOZZ: aha, ja to pustil z prikazoveho radku a nenasel jsem parametr pro volbu mapy ... tak zkusim GUI ;) thx
    FATBOZZ
    FATBOZZ --- ---
    Rozkliknout cudlik Background map v hlavnim okne a zvolit si mapu
    MIKE23
    MIKE23 --- ---
    FATBOZZ: jak na to? poradis? nenasel jsem v helpu ...
    FATBOZZ
    FATBOZZ --- ---
    MIKE23: A zvolil jsi background ? Zkus jiny nez prazdny v defaultu .)
    MIKE23
    MIKE23 --- ---
    FATBOZZ: funguje to i v Cesku? Ted jsem to vygeneroval z dnesni jizdy na kole a mapovy podklad je bily :(
    MILTRON
    MILTRON --- ---
    FATBOZZ: Prave ze ne - vse jsou jizdy "just for fun" :)
    FATBOZZ
    FATBOZZ --- ---
    Jinak by se mohl hodit treba http://zdila.github.io/gpx-animator/
    FATBOZZ
    FATBOZZ --- ---
    MILTRON: Nějakej kurýr ? Messenger :) ?
    CAARNEY
    CAARNEY --- ---
    Pouzivate nekdo Endomondo s bluetooth sluchatky?
    Mam problem - vzdy po hlasce audiocoache mi prestane fungovat ovladani hudby na sluchatkach (napr. nemuzu preskocit na dalsi skladbu), a to do doby, nez zacne dalsi skladba, pak to opet funguje (az do dalsi hlasky audiocoache). Zkousel jsem to na trech ruznych sluchatkach, momentalne Plantronics Backbeat FIT. Android 4.4.2.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam