• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RESCAPEGPS sports tracking, ENDOMONDO, RUNKEEPER, SPORTS TRACKER, STRAVA, GARMIN CONNECT a další.. Garmin Fenix a další
    WERT
    WERT --- ---
    Wahoo Fitness Partners with Ride with GPS for Turn Based Navigation on RFLKT and RFLKT+
    http://www.bikerumor.com/...artners-with-ride-with-gps-for-turn-based-navigation-on-rflkt-and-rflkt/
    CAARNEY
    CAARNEY --- ---
    Pouziva tu nekdo Endomondo s bluetooth sluchatky?

Vzdy po hlasce audiocoache mi prestane fungovat ovladani hudby na sluchatkach (napr. nemuzu preskocit na dalsi skladbu), a to do doby, nez zacne dalsi skladba, pak to opet funguje (az do dalsi hlasky audiocoache). Zkousel jsem to na trech ruznych sluchatkach, momentalne Plantronics Backbeat FIT. Android 4.4.2.
    BADHORSE
    BADHORSE --- ---
    LISKNI_SI: uz to fici
    MIKE23
    MIKE23 --- ---
    Kdybych jenom běhal, tak mi stačí GARMIN Forerunner 220

LISKNI_SI
    LISKNI_SI --- ---
    Pro ty, kdo to nesledujou, Strava support dneska psal, že někdy tenhle týden postupně mezi lidi uvolní možnost uploadovat fotky přímo z aplikace a kdykoliv po jízdě, a ne jen přes ten dementní instagram.
    (https://strava.zendesk.com/entries/64098544-Feedback-for-Photos-on-Strava-iOS-and-Android-app-)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    MIKE23: za chvili budou vsechny lehce zamenitelny designem se Suunto.. kazdopadne vypadaji solidne.
    MIKE23
    MIKE23 --- ---
    Další článek o F3

Exkluzivně: nejhezčí hodinky Garmin Fenix 3 umí vše nač si vzpomenete - iDNES.cz
    http://rungo.idnes.cz/...gps-sporttester-garmin-fenix-3-f43-/behani.aspx?c=A150320_161546_behani_pil
    MIKE23
    MIKE23 --- ---
    NTR23: zatím ne, můžu to ale pohlídat. A to už jsem několik desítek výměn dat GARMIN CONNECT -> STRAVA provedl. Problém může být u nich v tom sdílení s přítelem :(
    BADHORSE
    BADHORSE --- ---
    NTR23: ne
    NTR23
    NTR23 --- ---
    Nestává se vám to někdy také?

Mám Garmin connect propojen se STRAVA a občas mi tam workouty naskočí dvakrát. Ale stylem, že jsem jel na kole já + já, jak je tam ta možnost, že ke svému běhu/kolu můžete přidat přítele a mu to pak skočí do aktivit také. Neděje se to vždy, ale děje se to.
    MIKE23
    MIKE23 --- ---
    KORAL: to bude asi nejlepší, když si koupíš obyč a nemusíš tohle řešit. Jinak mám stejný problém jako Marek s Fenix2 ... posledni aktualizace se jim hrubě nepovedla a stabilita hodinek je velmi špatná. Doporučit je aktuálně nemohu nikomu.
    KORAL
    KORAL --- ---
    MIKE23: špatný odhad :)
    Spíš když nad tím přemýšlím dýl, to dopadne tak, že koupím čistě hodinky na sport a bude. Staré jen prostě opráším a budu nosit dál, stále fungují a jsou k světu ;-)
    MIKE23
    MIKE23 --- ---
    KORAL: připadá mi podle toho jak píšeš, že hledáš spíše hezké hodinky na vzhled, ale funkce jsou nepodstatné.
    TWARR
    TWARR --- ---
    KORAL: fungujou.
    BADHORSE
    BADHORSE --- ---
    KORAL: tva mezni hranice by mela byt nekde do 3000kc, protoze na interval potrebujes jen stopky, to umi i moje "business hodinky". Protoze je chces na trenink, tak nemusis resit design. Dotrenujes sundas a das si sve standartni kundolapni hodinky. Protoze je asi budes pouzivat i indoor treba na pase..tak by se ti vic ne gps hodil krokomer.

FR70 | Garmin
    https://buy.garmin.com/en-US/US/into-sports/running/fr70/prod104012.html
    KORAL
    KORAL --- ---
    TWARR: Ty Polar M400HR vypadají dobře. Máte někdo osobní zkušenost ?

BADHORSE: Souhlasím, byla to mezní hranice, kam jít :-)
    BADHORSE
    BADHORSE --- ---
    totalni zbytecnost kvuli tomu co potrebujes utracet za hodinky "max do 15 000,-" kdyz nepotrebujes gps
    TWARR
    TWARR --- ---
    KORAL: ambity mely intervaly takovy dost krkolomny. jinak tohle ti splni jakykoliv tomtomy i polar m400.
    KORAL
    KORAL --- ---
    TWARR: Asi nejvíc co bych od toho čekal, je nastavení intervalů na intervalové tréningy. Což se dá použít třeba ke střídání sprintu a normál běhu, atd ...
    GPS vysloveně nepotřebuji, ani sledování času. Kompas je sice pěkná věc, ale v přírodě se trochu vyznám. Co bych chtěl je vodotěstnost, abych se nebál s nimi ponořit do vody/zaplavat.
    A asi aby sklo něco vydrželo a baterka neskončila po 3 dnech :-D
    TWARR
    TWARR --- ---
    KORAL: co to znamena hodinky na fitness? co od toho ocekavas?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam