• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RESCAPEGPS sports tracking, ENDOMONDO, RUNKEEPER, SPORTS TRACKER, STRAVA, GARMIN CONNECT a další.. Garmin Fenix a další
    BATY
    BATY --- ---
    jsou hezky a nabuseny, kolega v praci je taky ma...
    RESCAPE
    RESCAPE --- ---
    RESCAPE: btw kluci v garminu říkali že nejvíc je zájem o tu saphire edici za 15k. Každopádně je to nedostatkový zboží, chodí jim dodávky po 10 - 15 kusech a ty jsou hned pryč
    RESCAPE
    RESCAPE --- ---
    BATY: silver + černej řemínek, normálně v garminu něco přes 13 komplet, měnil jsem za tactix

BATY
    BATY --- ---
    RESCAPE: jakou verzi jsis koupil a kolik si za ne dal?
    RESCAPE
    RESCAPE --- ---
    MAESTRO_007: měl jsem ho asi rok a půl. Na kolo super, pak jsem k němu měl taky ten pásek na ruku. Na horách to měřilo dobře a fungovalo to. Nicméně po čase jsem zvolil multisport hodinky jsou praktičtější. Momentálně mám Fenix 3 a ty už jsou zase o velkej kus dál
    FATBOZZ
    FATBOZZ --- ---
    BATY: Letňany zavřeli přesouvají se na Černý most. Evropská platí.
    BATY
    BATY --- ---
    MAESTRO_007: pouzivam ho na behani a na brusle, jen jsem si dokoupil od garminu takovej ten pasek na ruku, do ktereho jdou zacvaknout: http://www.dcrainmaker.com/images/2009/12/garmin-edge-500-in-depth-review-54.jpg
    a na plavani jsem si koupil za 3K garmin swim ;)
    BATY
    BATY --- ---
    NOEK: no bud do OC Letnany nebo nekam na tu Evropskou
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    mate nekdo zkusenost s vyuzivanim cyklocomputeru Garmin Edge 500 i na jine sporty? (80% sportu je u me stejne kolo)

doted jsem pouzival mobil, ktery stejne musim mit v batohu nebo v kapse... coz muzu mit i ten Edge 500 (behani, snb, horske kolo)...

napadaji vas nejake vyhody/nevyhody toho reseni? neresit financni stranku tak koupim multisport hodinky a je to vyreseno :) ale dulezite je pro me kvalitni mereni vyskovych metru coz jsou hodinky za cca 8tisic+

docela i plavu, ale to bych asi ozelel :) ..diky
    NOEK
    NOEK --- ---
    právě se mi asi odporoučely Garminy 310xt ... aneb nejdou spustit ani nabíjet... stalo se vám to někomu? kam s nimi nejlépe v praze zajít? než poletí do koše
    BADHORSE
    BADHORSE --- ---
    gpsies.com
    MIKE23
    MIKE23 --- ---
    MORVAGOR: kdyžtak ještě počkej pár měsíců na update > 4.40 a pak uvidíme. Věřím, že to opraví.
    MORVAGOR
    MORVAGOR --- ---
    MIKE23: Chtel jsem si to koupit jako uz pouzite, nedavat za to prave 10+k :)
    MIKE23
    MIKE23 --- ---
    MORVAGOR: Jinak ještě malý dovětek. Pokud nevyjde další update, kde minimálně vyřeší to restartování, tak Fenix 2 vracím zpět. Vzhledem k tomu, že jsem je koupil v 9/2014 a záruka je 2 roky, tak ideálně jim je pošlu na podzim. Co jsem četl na netu, tak GARMIN uznává tuto chybu a mění hodinky na hardwarově novější kusy.
    Ta chyba se projevuje takto: https://www.youtube.com/watch?v=l-uKOQ_S8OA
    MIKE23
    MIKE23 --- ---
    MORVAGOR: Blblo mi to tak, že po updatu na verzi 4.40 se po při startu měření Fenix 2 sám restartoval. Po konzultaci s Markem jsem jsem to vyřešil tak, že nechávám dohledat GPS satelity a zapínám měření cca 2-3 minuty po tom, co mi hodinky oznámí, že můžu začít trénovat. Od té doby žádný restart ... nezkoušel jsem ale hned zapnout měření po nalezení dostatečného počtu družic a přesnosti.
    Osobně pokud bych si kupoval něco jiného, tak už za to 12k nedám a pořídil bych si něco za polovinu, líbí se mi ForeRunner 220 ;) Stojí cca 6k a využil bych ho stejně jako teď Fenix 2.

Nic, jdu si zaběhnout noční 3 km ;)
    MORVAGOR
    MORVAGOR --- ---
    MIKE23: NYX: Jaky mate FW? 4.40? Jak vam to blbne?
    Premyslim o nejakem upgradu mych FR110 a Fenix 2 se mi jevil jako zajimava alternativa k 910XT, abych je mohl pouzit i na nejake trekovani, ale radsi bych urcite neco, co funguje bez problemu :)
    MORIARTY
    MORIARTY --- ---
    Ahoj, měl bych dotaz, používám bluetooth hrudní pás na androidu a potřeboval bych nějakou aplikaci, která mě upozorní na překročení HR zóny, máte s nějakým programem zkušenost? Endomondo, který používám, sice umí zobrazit tepový zóny a uložit průběh, chybí tam ale ta okamžitá zpětná vazba a já mám furt problémy, že běhám rychleji, než bych měl.
    WERT
    WERT --- ---
    Wahoo Fitness Partners with Ride with GPS for Turn Based Navigation on RFLKT and RFLKT+
    http://www.bikerumor.com/...artners-with-ride-with-gps-for-turn-based-navigation-on-rflkt-and-rflkt/
    CAARNEY
    CAARNEY --- ---
    Pouziva tu nekdo Endomondo s bluetooth sluchatky?

Vzdy po hlasce audiocoache mi prestane fungovat ovladani hudby na sluchatkach (napr. nemuzu preskocit na dalsi skladbu), a to do doby, nez zacne dalsi skladba, pak to opet funguje (az do dalsi hlasky audiocoache). Zkousel jsem to na trech ruznych sluchatkach, momentalne Plantronics Backbeat FIT. Android 4.4.2.
    BADHORSE
    BADHORSE --- ---
    LISKNI_SI: uz to fici
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam