• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RESCAPEGPS sports tracking, ENDOMONDO, RUNKEEPER, SPORTS TRACKER, STRAVA, GARMIN CONNECT a další.. Garmin Fenix a další
    BADHORSE
    BADHORSE --- ---
    RUTHLESS: strava a vytvorit kluby=tymy s podrobnou statistikou.
    RUTHLESS
    RUTHLESS --- ---
    BATY: dik, perfekt.
    BATY
    BATY --- ---
    tady neco realnejsiho, jen 56 lidi: https://www.endomondo.com/challenges/25426503
    RUTHLESS
    RUTHLESS --- ---
    MARASAN: jezis, to by bylo krasny, kdyby sponzor platil :-) tak to bohuzel u nas nefunguje. ale bylo by to idelani no. vsechny jeden device.
    BATY
    BATY --- ---
    BATY: jsou tam videt km kazdeho ucastnika + km dohromady, takze presne co jsi chtel, ne?
    BATY
    BATY --- ---
    RUTHLESS: asi bych taky zkusil endomondo, to je urcite na android i na iphone, tak bych vytvoril challange na behani 1000km a melo by tam byt videt, kolik kdo ubehl:

vypada to nejak takhle: https://www.endomondo.com/challenges/19368802
    MARASAN
    MARASAN --- ---
    Na tohle bych pouzil dedikovany gps device, treba hodinky. Vsechny stejny. Pokud jde o tym, sponzor zaplati, ne? S telefonem je to trochu vopruz
    KRITAU
    KRITAU --- ---
    RUTHLESS
    RUTHLESS --- ---
    Zdravim!

Mam prosbu. Jsem sportovni trener a mam vymyslenou challenge pro tym. Budu po nich chtit, aby jako tym dohromady nabehali urcity pocet km. rekneme 1000. Hledam na to aplikaci do smartphonu (a musi byt teda dostupna na co nejvic op. systemu :/), ktera by pocitala velkoy pocet nabehanych km pro cely tym a zaroven ukazovala kolik kdo ma nabehano. Je to zejmena motivacni prvek - aby ty holky, co maji nabehano mininum videly, ze nekdo dre a maka. A ma nabehano vic.

Samozrejme bych to rad mel i na normalni cviceni, ale tam by se to muselo uploadovat manualne (coz by asi nevadilo, verim jim) - proste udelala jsem 50 opakovani na bricho, 50 na zada a upload pod mym jmenem do appky.

Existuje neco takoveho? Mate s tim zkusenosti? (staci jen ten beh...) Ja jsem v tomdle naprosto jalovej, jen googlim a googlim a nejak nenachazim.

Diky moc za radu/y!
    SCHRAPNEL
    SCHRAPNEL --- ---
    Poradte najlacnejsi gps device na kolo s mapami a turn-by-turn navigaciou. Nemusi to byt ani cyklo gps, vozim Garmin 920xt. Potrebujem nieco, do coho nahram GPX a ono ma to povedie. Vydrz baterie co najlepsia.
    SMOKY
    SMOKY --- ---
    Co je navic v bundle verzi Garmin Edge 520 ? Vim ze snimace rychlosti a kadence + tepak. Jde konkretne o tyto snimace ? Cidla: http://www.garmin.cz/...y/sport/prislusenstvi-sport/bezdratova-cidla/snimac-rychlosti-a-kadence.html a tepak: http://www.garmin.cz/...i-outdoor/bezdratova-cidla/premiovy-snimac-tepove-frekvence-hrm-premium.html ?
    LEDOFREDO
    LEDOFREDO --- ---
    CORNELA: bud omyl a nebo neco nestandardniho v treninku, endo tohle udela pokud se mu nektera data zdaji podezrela a nerealna (ale to muze byt z mnoha objektivnich duvodu)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    CORNELA: zkus ho na webu vyexportovat do gpx, uloz ho, ten puvodni sedej smaz a gpx naimportuj a uvidis co to udela.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BATY: :) to jsme na tom stejne. akorat sem tam kontroluju podvedome zapesti jestli jsem je neztratil, protoze jsem byl zvyklej na vahu klasickejch hodinek s kovovym reminkem.
    BATY
    BATY --- ---
    NAGASAWA: neni zac, taky jsem s nima porad spokojenej, nekdy si je beru i jako obyc hodinky, nejsou nejak mega velky, jine vlastne ani nemam :)
    NIXX
    NIXX --- ---
    NYX: Bluetooth jako takový pod vodou funguje. Existují i BT sluchátka na plavání.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Jinak po mesici s Garmin Swim naprosta spokojenost, tak zpetne diky za odpovedi na moje dotazy.

NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    A co ta nova hracka Speedo Shine Misfit, koukali jste na to, respektive mel by nekdo duvod si to poridit? Osobne mi to prijde jako naprosto prekombinovana a zbytecna zalezitost a to mam jinak Speedo vazne rad, ale co se bryli a plavek tyce.
    NYX
    NYX --- ---
    afaik nefunguje pod vodou ani jedno (BT/ANT+), jen neco proprietarniho od polaru. nicmene ted se zacinaji delat pasy, ktere si ta data nahravaji do interni pameti a syncne se to dodatecne. snad i garmin ted neco takoveho uvedl, predtim melo neco podobneho wahoo.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam