• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RESCAPEGPS sports tracking, ENDOMONDO, RUNKEEPER, SPORTS TRACKER, STRAVA, GARMIN CONNECT a další.. Garmin Fenix a další
    LEDOFREDO
    LEDOFREDO --- ---
    NIXX: NIXX: je to skoda, jak jsem psal, ten kalendar byl celkem pouzitelnej diky tomu ze to (zrejme poradatele kvuli reklame) plnili, navic tam byla i trasa .. koukal jsem prave ze vypsali termin na K100, ktera vim ze tam vzdycky byla a kalendar nikde..

na sportTracks kouknu - treba to co pises s planovanim treninku jsem dycky povazoval za prekvapive ze nikde poradne neni (krome treninkovych planu nekde, ale ty jsou vzdycky dost systemove svazane). Proc mas sportovni dennik kam si vsechno zapisujes a rozpis treninku nemuzes, ze ..

ad strava - jak pises - delal jsem si ted ve strave poradek a ten prechod na dalsi aktivitu mi taky furt chybel, jeste bych doplnil chybejici editovani casu/vzdalenosti .. pry to je proto aby se nepodvadelo, ze strava je competitive, ale myslim ze u beznyho uzivatele je to uplne jedno a kdo fakt chce podvadet tak muze zfixlovat gpx-ko a naimportovat .. a me by se teda obcas opraveni chyb v case a vzdalenosti hodilo (zvlast u nekterych starsich mobilnich zaznamu). Ale jinak neupiram nektere dobre veci, treba Garmin okopiroval "gear", ale narozdil od Stravy ti neukaze ty nabehany kilometry, tak k cemu ti to pak je, ze to zaznamenavas.

kazdopadne dik za zajimave tipy!

BADHORSE: hele nektery veci jsou fakt hodne divny, treba konkretni priklad - vcera jsem hledal jak se ve Strave leavuje challenge (prihlasil jsem se omylem do cyklo challenge) a to mi fakt unika proc to je pod skrytym tlacitkem ktere se objevi na boku az po najeti mysi, jako by slo o nejakou tajnou feature

(dekujeme predem WERTovi, ze na tento prispevek nereaguje)
    BADHORSE
    BADHORSE --- ---
    Tohle mas k tomu rozkliknuteme segmentu, mapa, avarage pace, elevation, cas, aktualni rychlost, zebricek, zvirazneni na mape, cleneni podle veku, pohlavi a velikosti penisu...co vic bys potreboval?

NIXX
    NIXX --- ---
    BADHORSE: teď nevím, o které z mnou postrádánych funkcí mluvíš :-) Ale rád se přiučím. Je fakt, že za používání Stravy peníze neberu, takže jsem vskutku "amatér" ;-)
    BADHORSE
    BADHORSE --- ---
    NIXX: na strave to jde, jen nevis jak a kde :) ach ti amatersti uzivatele
    NIXX
    NIXX --- ---
    NIXX: abych Stravě nekřivdil, tak segmenty a automatický seskupení běhů po stejný trase jsou hezký fuknce, který zase chybí jidne...
    NIXX
    NIXX --- ---
    LEDOFREDO: Kalendář akcí z Endomonda asi fakt zmizel...

Mně se poslední dobou nejvíc líbí SmashRun a SportTracks.
    U SportTracks se mi líbí plánování tréninků do budoucnosti. A celkem fajn pitvání jednotlivých aktivit. Málokde jinde jsem viděl, že by šlo označit segment myší a zobrazily se ti jeho průměrný hodnoty (tempo, HR atd.). Na Garminu, Endomondo, Runtastic to jen zoomuje. Na Stravě to nedělá pro jistotu nic.
    Taky je docela fajn graf training load/fatigue. Ten byl o chlup lepší jen v premium verzi Training Peaks, ale ta už zas stojí ranec, takže jsem zkušební verzi neprodloužil.

Strava je asi super pro cyklisty, ale běžcům jejich premium verze nic moc navíc nenabízí. Je fakt, že to UI není zlý, ale některý věci mě vytáčí (není možný jedním klikem přejít na přechozí/následující aktivitu - WTF?). Nejsou tam zvlášť nastoupaný a naklesaný výškový metry, průměrná tepovka, vynucená korekce elevace při importu z mobilu (i když nový mobily mají barometrickej výškoměr, Strava ty data stejně zahazuje)... atd. To jen tak namátkou. Na to jak Stravu všichni vynáši do nebes mi to úplně dokonalý nepřijde.

SmashRun je neotřelej. Má spoustu vychytávek, který jsem nikde jinde neviděl a jsou docela zábavný. Doporučuju zkusit. Zase tam některý věci chybí, ale je to hezká hračka.

WERT: Jako fakt? "jsis"? Místo blbejch keců je fakt lepší mlčet.
    WERT
    WERT --- ---
    LEDOFREDO: docela jsi me rozplakal... a uz jsis znovu cetl informacni hodnotu tvyho originalniho prispevku? LEDOFREDO:
    LEDOFREDO
    LEDOFREDO --- ---
    kdyz nemas co rict smysluplnyho, krome cintu a urazek, tak nic nepis
    WERT
    WERT --- ---
    LEDOFREDO: nevim ale strava ma nejlepsi UI z tech vsech hruz, ktery vede endomondo, Nebo to snad ovladas chapadlama? koukas na to vzhuru nohama???
    LEDOFREDO
    LEDOFREDO --- ---
    nevite kam zmizel v endomondu kalendar akci ? to bylo prekvapive celkem funkcni, bylo toho tam vzdycky zadaneho spousta po cele republice .. ve strave jsou jen svetove mega-akce

nak me v posledni dobe serou ty trackery vsechny :) .. endo furt predelavaj cim dal tim vic k horsimu, strave nejsem schopnej prijit na chut odjakziva (za coz muze hlavne UI), nakonec snad nejlip vychazi ten garmin connect, kterej sice stal od zacatku za hovno, ale ze dna vzdycky vede cesta jen vzhuru, takze zmeny vyznivaji positivne
    MARASAN
    MARASAN --- ---
    SCHRAPNEL: jakoze iPhone jako vzor otevreneho produktu pustit do neceho tak otevrenyho jako je Garmin Connect? Dost pochybuju.
    SCHRAPNEL
    SCHRAPNEL --- ---
    Nazdar, je mozno prepojit iphone healt app a garmin connect pre trackovanie krokov? Nenosim stale garmin hodiny ale iphone mam pri sebe furt....
    WERT
    WERT --- ---
    KRUDD
    KRUDD --- ---
    MUI: srovnatelny urcite ne, to od tebe vypada dost high end :) ale ja jsem zkousel tuhle sprcku, i kdyz to moc nepouzivam :
    Finn & BikeCityGuide
    http://www.getfinn.cz/
    drzi v klidu, ale to je asi tak vse, co to umi :)
    CLOJSTER
    CLOJSTER --- ---
    NIXX: No ja mel 5 bez (s). Coz nema ten motion coprocessor myslim. Nebo jiny cidlo co ty ska uz mely.

Kazdopadne mobil jsem mival v kapse. Coz uznavam neni idealni, ale ani v neoprenovym obalu na ruce to nebylo dobry. Lepe receno jak kdy. Nekdy horsi, nekdy spatny a nekdy ok.

Ten jejich test vychazi pro ambit3 a 5s podobne ale z moji zkusenosti jsou to nebe a dudy.
    NIXX
    NIXX --- ---
    CLOJSTER: Zvláštní... Jakou aplikaci jsi používal a kde jsi ho měl?
    Tady je celkem obsáhlé srovnání různých hodinek a iPhone 5s, který z toho srovnání vychází dost dobře.
    Best Running Watch, including Garmin, Polar, & Suunto - Fellrnr.com, Running tips
    http://fellrnr.com/wiki/Best_Running_Watch
    CLOJSTER
    CLOJSTER --- ---
    NIXX: Behal jsem s 5. Jednou jsem zkusil i s 6s plus a krim toho ze s tim uz se behat neda, tak i gps bylo oproti ambit kostrbate
    NIXX
    NIXX --- ---
    CLOJSTER: Oproti kterému iPhonu? Díky
    CLOJSTER
    CLOJSTER --- ---
    VANIS: Tak po nejake dobe s Ambit3 musim rict, ze kvalita gps zaznamu oproti iphonu je o dve tridy vys. Telefon se muze jit zahrabat... Takze ja jsem hodne spokojeny. :)
    WERT
    WERT --- ---
    sleva 50% na RFLKT ...tzn vyjde to na: 1350,-
    coz jde... mohlo by se hodit nekomu kdo poiuziva iOS

http://eu.wahoofitness.com/devices/wahoo-rflkt-iphone-powered-bike-computer.html
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam