SPOOK: moc děkuju za informace k produktu. určitě dej vědět, jaks byl po testování spokojený! zní to vesměs pozitivně, což je fajn.
MINER: také si moc cením podrobné recenze. myslím, že některé až moc odborné věci bych nevyužil, nicméně chci mimo jiné ukončit to věčné vyklikávání tras na mapách.cz poté, co dorazím z náročné cesty na kole. škoda těch některých negativních popisů, ale bereš věc objektivně.
víš, co zjišťuji? že člověk vlastně nemá až tak na výběr, pokud jde o chytré hodinky. polary se mi vizuálně nelíbí, casia a další digitálky jsou prostě mimo. ty fenixy se mi líbí vizuálně (pravda, neměl jsem je na ruce, což hodně udělá), na rozdíl od řady XT (preferuji kulatý design), ale zase nevím, zda bych využil všechny funkce. a mohl bych si počkat na červen na ty Forerunner 735XT, jenže nemají výškoměr (proboha, proč?), což je pro mne zásadní. takže jsem s výběrem vlastně na začátku. ještě jsem se koukal tady:
https://www.mall.cz/hodinky/suunto-ambit3-peak-black-hr
ale má to zase ale - a tím je preferované propojení s iphonem, který namám.. mno, klikám skoro celý den, protože si chci udělat radost, ale k rezultátu jsem zatím nedoputoval :Đ