• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RESCAPEGPS sports tracking, ENDOMONDO, RUNKEEPER, SPORTS TRACKER, STRAVA, GARMIN CONNECT a další.. Garmin Fenix a další
    SPOOK
    SPOOK --- ---
    BATY: tak mi to bohužel nějak nehraje. zkonvertuju z gpx do toho tcx, uložim , nahraju do newfiles, ale v hodinkách pak žádná trasa :(
    PFAUST
    PFAUST --- ---
    tak nakonec jsem pořídil tyto. mohu říci, že zatím velká spokojenost.

Suunto Ambit2 Sapphire - Integrated GPS watch
    Suunto Ambit2 Sapphire - Integrated GPS watch
    http://www.suunto.com/cs-CZ/Products/sports-watches/Suunto-Ambit2/Suunto-Ambit2-Sapphire/
    SPOOK
    SPOOK --- ---
    BATY: to je přesně ono, moc díky...
    BATY
    BATY --- ---
    SPOOK: jestli tam nemas mezicasy, tak sis asi u aplikace beh vypnul autolap po 1 km...
    BATY
    BATY --- ---
    SPOOK: myslis tohle?

SPOOK
    SPOOK --- ---
    SPOOK
    SPOOK --- ---
    Jak zjistím z tréninku v Garmin Connect časy na jednotlivých kilometrech? V mezičasech mám pouze celou trasu.
    MINER
    MINER --- ---
    Chápete někdo Garminovy HR zóny Z1-Z5? Myslel jsem, že Z4 je nad anaerobním prahem a Z5 je max. Ale Fenix mi změřil automaticky threshold (dva býty od toho, když jsem ho měřil před pár lety manuálně, takže fajn) a Z4 nastavil přesně do LTHR a celá Z5 je od LTHR do maxima.
    Nastavil to tak sám, jenom se mě zeptal, jestli to chci neastavit podle toho, co naměřil.
    Nikdy jsem je nepoužíval, orientuji se hlavně podle anaerobního prahu, tak jestli je tu někdo, kdo chápe, co maj ty zóny znamenat, tak ocením nějakou instruktáž, jinak mi přijdou na málo.
    LEDOFREDO
    LEDOFREDO --- ---
    BATY: ja sem prechazel z FR220 ktery mel jen smart na FR230 ktery ma uz i 1 sec a nezaznamenal jsem vlastne zadny rozdil v presnosti zaznamu trasy, takze si myslim ze ten smart je asi fakt dostacujici .. a setri to baterku, takze cisla s vydrzi vypadaj lip, takze asi proto bych rek, ze to je default
    BATY
    BATY --- ---
    SPOOK: jo, tady mas odkaz, je tam ten runner i rider: https://apps.garmin.com/cs-CZ/developer/5f474e1f-572f-43d8-baf0-d7f0cbb8bce9/apps

LEDOFREDO: divim se, ze to nastaveni "1sec zaznam", neni defaultni nastaveni...
    TAURUS
    TAURUS --- ---
    Ahoj, prosím o radu. Vybírám hodinky s GPS pro měření běhu a tepu, cena cca do 6 tisíc. Stačí mi de facto měření trasy a tepu a možnost nahrávat do nějakého deníku na webu, ideálně Endomondo, kde mám historii, a rád bych ty hodinky vzal občas na závod typu Spartan race, tj. aby vydržely vodu, bahno a nějaký naráz.
    Zatím to vidím na Polar M400, ale nejsem si jistý tou odolností.
    Máte někdo tip na hodinky, které by moje nároky splňovaly?
    SPOOK
    SPOOK --- ---
    LEDOFREDO: jj vyzkouším přepnout. gps+glonass mám
    LEDOFREDO
    LEDOFREDO --- ---
    SPOOK: no teoreticky mas pravdu, ale prakticky cert vi .. zkus prepnout na smart/1sec zaznam a idealne kombo gps+glonass a uvidis jak to bude s presnosti .. ja to pouzivam takhle, samozrejme spotreba je jinde - ale rekni mi kde mas problem se nabit - na sportovani ti baterka vzdycky vystaci a doma dobijes a na nejaky extremne dlouhy (nekolikadeni) trekovani neni problem pribalit powerbanku, hodinky si nevemou skoro nic takze i mala staci na dlouho
    SPOOK
    SPOOK --- ---
    áha, já myslel že to jen zaznamenává jednou za 60. sec. Ale stejně, to by měl naopak naměřit méně ne?
    LEDOFREDO
    LEDOFREDO --- ---
    SPOOK: no pockej, nemuzes pri pouzivani ultra trac cekat ze ti to bude spravne merit kdyz to dela bod jednou za 60 sekund...
    SPOOK
    SPOOK --- ---
    BATY: to rozložení obrazovky je docela rozumné, najdu to někde na Connect IQ?

Dneska jsem zkoušel to navigování s fenix 3 po nahrané trase z mapy.cz. Skoro pořád mi hodinky vibrovali že jsem mimo trasu. Také jsem myslel že mě bude nějak upozorňovat na blížící se bod odbočení ale to ne. V podstatě jedině podle čeho šlo orientovat byla mapa, kde byla zakreslená plánovaná trasa a přez ní prošlá. Šipku s kurzem mi směřoval pořád do cíle, ale ne na trasu a průchozí body. Možná jsem jen nenašel v hodinkách to správné nastavení..?

V cíli mi ukázal místo 13.8km 16.7km což mi přijde teda dost :( Ale trasa vedla hodně v lese a signál asi nic moc..

Baterka super, v režimu Ultra Trac jsem po celém dni na 81 %

BATY
    BATY --- ---
    CLOJSTER: Dík, nemám doma rodinu, tak je čas, jinak to co jsem dal dneska za den, nedám ani za týden ;)
    CLOJSTER
    CLOJSTER --- ---
    BATY: Slusne sis to dneska dal!
    BATY
    BATY --- ---
    A jeste bych u F3 chtel vypichnout baterku... Dneska jsem je pekne provetral, 4h kolo, 1h bazen a 0,5h beh a jeste zbyva 70%. Nabijel jsem je vcera vecer...

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam