MINER: tak optický snímače tepu jsou teď hit a hodí se na záznam 24/7, kdy je člověk převážně v klidu. Na sport je ještě pořád lepší pás. U novějších hodinek je to možná lepší (hlavně se snímačema od Valencellu), ale stejně bych na to nespoléhal, pokud bych měl trénink postavený na zónách tepovky.
Na okamžité tempo je footpod. Senzor v hodinkách je kompromis (jak se to začne chovat, když zastavíš pohyb paže, aby ses na to tempo na hodinkách podíval?). Tempo z GPS bude vždycky nepřesné nebo zpožděné, tam to prostě jinak nejde.
S importem GPX trasy jsem zatím problém neměl, ale zkusím to víc otestovat.
Datový pole s tepovkou a vizuální zónou je kravinka, ale jestli to nutně potřebuješ, tak v Connect IQ storu je bambilión custom data fieldů, který to umí.
Jo, když odřeš na tmavé verzi lunetu, je pod tím stříbrná... smůla. Píšou to v každé recenzi... Jestli to člověku rve srdce, tak může koupit stříbrnou verzi.
A mimochodem, nevím, na jaké úrovni běháš a trénuješ ty, ale za sebe můžu říct, že když Fénixy vyhovují borcům jako je Brunner, Palonc, Fejfar nebo třeba Kaci Lickteig (a spousta dalších), tak jsem si celkem jistej, že uspokojí i mě a nejspíš i ostatní tlachače na nyxu ;-)