• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RESCAPEGPS sports tracking, ENDOMONDO, RUNKEEPER, SPORTS TRACKER, STRAVA, GARMIN CONNECT a další.. Garmin Fenix a další
    BATY
    BATY --- ---
    PETJULE: Není lepší si koupit nějaký sporttester? Pak můžeš s telefonem dělat co chceš a ani ti to nebude vybíjet baterku...
    PETJULE
    PETJULE --- ---
    NIXX:
    SMOKY: díky. takže řešením by bylo koupit nový telefon s tímhle asi nic neudělám, že... jak velkou tedy prosím asi tak potřebuji tu operační paměť, aby to ten telefon zvládl? Jsem nenáročný uživatel, stačí mi pár aplikací, ale zrovna tohle bych chtěla, aby běželo spolehlivě...díky.
    SPOOK
    SPOOK --- ---
    SMOKY: presně tak
    SMOKY
    SMOKY --- ---
    NIXX: Kazdy android podporuje multitasking, to ani vypnout nejde, to je vlastnost systemu. Spis je mozny, ze ten telefon ma tak malo operacni pameti (ma jen 512MB RAM), ze pro spusteni jine aplikace potrebuje pamet uvolnit a ukonci Endomondo.
    NIXX
    NIXX --- ---
    PETJULE: Je možné, že ten telefon v tomto případě nezvládá multitasking. Prostě jakmile po něm chceš něco jiného, ukončí Endomondo, aby měl kapacitu vyhovět aktuálnímu úkolu. S Androidem ale zkušenost nemám. Na iOS tohle funguje celkem dobře.
    Androiďáci, není třeba nutné někde v nastavení explicitně povolit multitasking?
    PETJULE
    PETJULE --- ---
    NIXX: levný samsung do 3 tis. Kč, samsung galaxy J1
    NIXX
    NIXX --- ---
    PETJULE: co máš za telefon?
    PETJULE
    PETJULE --- ---
    ahoj, prosím o radu. Když venku běhám, mám spuštěné endomondo, tak nemůžu nic jiného dělat s telefonem, volat, psát, fotit, aniž by se mi nepřerušil trénink. Když si chci něco během vyfotit, musím ukončit trénink, prostě nevyjedu z té aplikace na plochu, aby zůstala spuštěná, chce se hned ukončit a nedá nic jiného na výběr, nedá se pausnout a pak pokračovat. Docela mě to štve. Čím to je a co s tím prosím? Díky moc.
    BENDER
    BENDER --- ---
    COVBY: Vadi mi na ni, ze nefungujou mapy od Seznamu, i kdyz tu kartu vlozim az po zapnuti. U vsech vyjizdek, kde jsem se snazil jet podle .gpx, jsem zabloudil. Nesmyslne me to tahalo tam a zpatky, takze jsem pak vzdycky skoncil u map v telefonu. Nejradsi bych si ji nechal, kdyby fungovala. Nevim, mozna neco delam spatne ..
    COVBY
    COVBY --- ---
    BENDER: Já si jí teď pořídil a zatím zkouším a zatím super. Co ti na ní vadilo?
    BENDER
    BENDER --- ---
    Ahoj, poradite prosim cyklonavigaci, kde by dobre fungovala navigace podle nahranych .gpx souboru. Teasi nechci, tu uz jednu mam a pujde z domu .. Dik!
    FATBOZZ
    FATBOZZ --- ---
    Může se hodit
    Garmin Maps For Mountain Biking | Trailforks
    https://www.trailforks.com/tools/garminmaps/
    MIKE23
    MIKE23 --- ---
    MAESTRO_007: za kolik ho muzes sehnat? Podle ceny bychom asi mohli poradit
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    / ma smysl kupovat garmin fenix 1? ...duvod je hlavne nizka cena (jinak bych bral novejsi).... ale co tak ruzne ctu a sleduju tak tam bylo dost chyb... je tu treba nekdo kdo je spokojene pouziva doted? :)
    SPOOK
    SPOOK --- ---
    MINER: Pokud jsem blízko routeru tam bez problémů napoprvý. Stačí druhá místnost a chytne se třeba napotřetí
    NEMRTVY
    NEMRTVY --- ---
    BADHORSE: nie nerobil som ziaden interval, skusim dnes pred treningom. ale vsimol si napriklad, ze ked exportnem data z polarflow a ak ich importnem do endomonda napr tak endomondo ma svoje algoritmy a prepocita inac celu trasu.
    BADHORSE
    BADHORSE --- ---
    NEMRTVY: a nezkousel sis treba treninkove napocitat 100kroku...a pak by to melo byt jasne ne?
    NEMRTVY
    NEMRTVY --- ---
    Skusal som teraz fungovat multitaskom a pouzivam Polar M400, Mi Band a Google Fit v Nexus6p. Vsetky 3 zariadenia (aj telefon) mam v podstate stale so sebou ked niekde chodim. Co ma zaujalo je, ze kym Polar M400 na lavej ruke hlasi 10k krokov, Mi Band ma 8000 a Nexus 6p s Fit ma tiez 8k. Comu teda verit, pre trening pouzivam M400 s HR ale ak nesedia ani kroky tak vlastne nedokazem posudit, ktory senzor ide spravne. Skusali ste niekedy porovnat rozne zariadenia a softy? Ci mate priblizne rovnake metriky?
    FATBOZZ
    FATBOZZ --- ---
    MINER: v logu modemu, mikrotik :) nikoliv fenix
    EMDEE
    EMDEE --- ---
    MINER: mě wifi jede bez problému (1 síť), zase mi blbne BT :/
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam