• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RESCAPEGPS sports tracking, ENDOMONDO, RUNKEEPER, SPORTS TRACKER, STRAVA, GARMIN CONNECT a další.. Garmin Fenix a další
    FATBOZZ
    FATBOZZ --- ---
    BATY: Neví :( Odnesu je na prodejnu. Třeba tam něco vymyslí, i když pochybuju. Jako na potvoru, zrovna když má být pěkně :)
    BATY
    BATY --- ---
    FATBOZZ: Tak nejdřív bych si do Garmina zavolal, třeba ti poradí po telefonu a nebudeš muset nikam jezdit...
    FATBOZZ
    FATBOZZ --- ---
    Neřešeil jste někdo ? F3HR - Asi SW bug, zamknutý tlačítka (nastavil jsem zamknutí v rezimu hodinek + aktivita ) i když chcete zařízení uvédst do továru, LoL ?

Stala se mi taková nemilá věc. Hodinky Fenix 3 HR se zničehonic zamkly a nejde je ovládat - odemknout a dostat se do menu. Pokud udělám soft reboot pomocí Light (20s) dostanu se do stavu kdy koukám na obrazovku jestli chci smazat uživatelská data ( chvíli předtím na obrazovce se zobrazí ikona zámek tlačítek ) nejde se přepnout na ano či ne. Jediné co zbývá je vypnout hodinky přes LIGHT. Zpět do režimu hodinek se dostanu když je opět vypnu přes LIGHT a po startu držím UP. Nastartují a zdá se že fungují ok, jen je nelze ovládat. Po připojení na kolébku se mě dotazují zda chci režim přenosu souborů, nelze opět kvuli zamknutým klávesám odemknout a přejít aspoň do transfer modu. Master reset nelze také provédst. P 1x i 2x pípne ale nic se neděje ... odhaduji to opět na zamklé klávesy. Nějaká rada jak hodinky zprovoznit bez navštívení prodejny na Černém mostě a následný servis ?
    PETJULE
    PETJULE --- ---
    BATY: ještě to zvážím. díky. pravdou je, že mě celkově ten telefon dost štve, seká se a je někdy stráášně pomalej...že ho budu muset asi vyměnit tak, jako tak.

SMOKY: to jo, děsnej.-) dřív se mi tak marnej nezdál, njn
    SMOKY
    SMOKY --- ---
    PETJULE: Minimálně 1GB , ale radši 2GB to snad mají dneska i telefony v laciným segmentu. Ten Samsung co máš je opravdu superkrám :).
    BATY
    BATY --- ---
    PETJULE: Není lepší si koupit nějaký sporttester? Pak můžeš s telefonem dělat co chceš a ani ti to nebude vybíjet baterku...
    PETJULE
    PETJULE --- ---
    NIXX:
    SMOKY: díky. takže řešením by bylo koupit nový telefon s tímhle asi nic neudělám, že... jak velkou tedy prosím asi tak potřebuji tu operační paměť, aby to ten telefon zvládl? Jsem nenáročný uživatel, stačí mi pár aplikací, ale zrovna tohle bych chtěla, aby běželo spolehlivě...díky.
    SPOOK
    SPOOK --- ---
    SMOKY: presně tak
    SMOKY
    SMOKY --- ---
    NIXX: Kazdy android podporuje multitasking, to ani vypnout nejde, to je vlastnost systemu. Spis je mozny, ze ten telefon ma tak malo operacni pameti (ma jen 512MB RAM), ze pro spusteni jine aplikace potrebuje pamet uvolnit a ukonci Endomondo.
    NIXX
    NIXX --- ---
    PETJULE: Je možné, že ten telefon v tomto případě nezvládá multitasking. Prostě jakmile po něm chceš něco jiného, ukončí Endomondo, aby měl kapacitu vyhovět aktuálnímu úkolu. S Androidem ale zkušenost nemám. Na iOS tohle funguje celkem dobře.
    Androiďáci, není třeba nutné někde v nastavení explicitně povolit multitasking?
    PETJULE
    PETJULE --- ---
    NIXX: levný samsung do 3 tis. Kč, samsung galaxy J1
    NIXX
    NIXX --- ---
    PETJULE: co máš za telefon?
    PETJULE
    PETJULE --- ---
    ahoj, prosím o radu. Když venku běhám, mám spuštěné endomondo, tak nemůžu nic jiného dělat s telefonem, volat, psát, fotit, aniž by se mi nepřerušil trénink. Když si chci něco během vyfotit, musím ukončit trénink, prostě nevyjedu z té aplikace na plochu, aby zůstala spuštěná, chce se hned ukončit a nedá nic jiného na výběr, nedá se pausnout a pak pokračovat. Docela mě to štve. Čím to je a co s tím prosím? Díky moc.
    BENDER
    BENDER --- ---
    COVBY: Vadi mi na ni, ze nefungujou mapy od Seznamu, i kdyz tu kartu vlozim az po zapnuti. U vsech vyjizdek, kde jsem se snazil jet podle .gpx, jsem zabloudil. Nesmyslne me to tahalo tam a zpatky, takze jsem pak vzdycky skoncil u map v telefonu. Nejradsi bych si ji nechal, kdyby fungovala. Nevim, mozna neco delam spatne ..
    COVBY
    COVBY --- ---
    BENDER: Já si jí teď pořídil a zatím zkouším a zatím super. Co ti na ní vadilo?
    BENDER
    BENDER --- ---
    Ahoj, poradite prosim cyklonavigaci, kde by dobre fungovala navigace podle nahranych .gpx souboru. Teasi nechci, tu uz jednu mam a pujde z domu .. Dik!
    FATBOZZ
    FATBOZZ --- ---
    Může se hodit
    Garmin Maps For Mountain Biking | Trailforks
    https://www.trailforks.com/tools/garminmaps/
    MIKE23
    MIKE23 --- ---
    MAESTRO_007: za kolik ho muzes sehnat? Podle ceny bychom asi mohli poradit
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    / ma smysl kupovat garmin fenix 1? ...duvod je hlavne nizka cena (jinak bych bral novejsi).... ale co tak ruzne ctu a sleduju tak tam bylo dost chyb... je tu treba nekdo kdo je spokojene pouziva doted? :)
    SPOOK
    SPOOK --- ---
    MINER: Pokud jsem blízko routeru tam bez problémů napoprvý. Stačí druhá místnost a chytne se třeba napotřetí
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam