• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RESCAPEGPS sports tracking, ENDOMONDO, RUNKEEPER, SPORTS TRACKER, STRAVA, GARMIN CONNECT a další.. Garmin Fenix a další
    FATBOZZ
    FATBOZZ --- ---
    FATBOZZ: Servis vyměnil.
    MINER
    MINER --- ---
    Tak mě štve to Garminí UI, že jsem po šesti letech sáhl na kód u udělal něco velice blízkého running datafieldu, co jsem nadesignoval: https://www.behance.net/gallery/35894907/Running-metrics-on-a-single-screen-no-distraction

Není to úplně finished, udělal jsem si to hlavně pro sebe, ale na Fénix 3 mi to běží spolehlivě bez failů.

- graf tepovky je za poslední půl hodiny
    - graf tempa je za 5 kol (uloží se při ručním i automatickém kole) + tempo aktuálního kola

Heart rate zones jsou zatím hardcoded moje, protože dokud se to nedá do store, tak ten prg nemůže číst zóny z profilu. Ale je tam připravené čtení z profilu.
    Lap pace to počítá samo a neshoduje se to s lap pace Garmina, protože ti kokoti ho neexpozují na API a počítají si ho nějakou automagií, takže to tempo není přesně čas/dráha.

Kdyby to chtěl někdo zkusit, stačí dát bin/.prg do garmin/apps a vložit jako datafield na samostatnou stránku.
    GitHub - myneur/HeartRateRunner: Garmin connect IQ HeartRateRunner fields
    https://github.com/myneur/HeartRateRunner

Pokud to někomu funguje i na něčem jiném než Fénix 3, tak jsem zvědavej.

Kdybyste si to chtěli upravit pro sebe, tak v klidu.
    BATY
    BATY --- ---
    FATBOZZ: tak to je výměna
    FATBOZZ
    FATBOZZ --- ---
    FATBOZZ:
    Tak asi fakt vymena. Zatim zadna SMS z Garminu, ale pres RMA status formular vidim popisek.
    V rámci opravy došlo ke změně sériového a ID čísla přístroje. Nové číslo přístroje je: XXXXXX
    FATBOZZ
    FATBOZZ --- ---
    BATY: 30d je zakonem dána reklamační lhůta do který to mají stihnout. Garmin pan ale říkal že zkušenost je max 14d
    BATY
    BATY --- ---
    FATBOZZ: Chm, takže budeš 30 dní bez hodinek, jo?
    FATBOZZ
    FATBOZZ --- ---
    BATY: vzali to na reklamaci, na prodejně se stejně divili jako na podpoře. Nikdo se s touto chybou nesetkal. Uvidime do 30d
    BATY
    BATY --- ---
    FATBOZZ: Kdyz to rozchodej na pockani, tak asi ne... Myslel jsem, kdyby jim to neslo.
    FATBOZZ
    FATBOZZ --- ---
    BATY: Co si posledne pamatuju tak jsem zamykal system i aktity, pridaval novou aktivitu Kardio a paroval novy HRko - už jsem jedno měl napárované, druhý co mám jinde jsem přidal poprvý - Jakýsi beuer od drivejsich hodinek, ale je ANT, vadit by to nemelo.
    Z ceho vychazis, ze dostanu novy ? Podle me se pripojej v diagnostice a udelaj nejaky master reset. V Diag obrazovce pri pripichnutym USB se hlasi ve win jako Garmin USB GPS, ale mass storage ani ranu :( Pocitam ze pres to to nejak dokazou.
    BATY
    BATY --- ---
    FATBOZZ: Je to nepříjemný, ale alespoň ty dají nový kus... Jsou v záruce, ne? Pak to taky zkusim takhle zamknout, mám na dispeji škrábanec a potřeboval bych je taky vyměnit :)
    FATBOZZ
    FATBOZZ --- ---
    BATY: Podle me to bude odflinknutej FW. Zamyka obrazovku driv nez najede pouzitelnej system. To by snad nemelo delat prave pro pripad kdy si chces udelat master reset.
    BATY
    BATY --- ---
    FATBOZZ: Tak snad to bude jen nějaká blbost... Chce to mít minimálně 2 zařízení Garmin, pro všechny případy :))
    FATBOZZ
    FATBOZZ --- ---
    BATY: Neví :( Odnesu je na prodejnu. Třeba tam něco vymyslí, i když pochybuju. Jako na potvoru, zrovna když má být pěkně :)
    BATY
    BATY --- ---
    FATBOZZ: Tak nejdřív bych si do Garmina zavolal, třeba ti poradí po telefonu a nebudeš muset nikam jezdit...
    FATBOZZ
    FATBOZZ --- ---
    Neřešeil jste někdo ? F3HR - Asi SW bug, zamknutý tlačítka (nastavil jsem zamknutí v rezimu hodinek + aktivita ) i když chcete zařízení uvédst do továru, LoL ?

Stala se mi taková nemilá věc. Hodinky Fenix 3 HR se zničehonic zamkly a nejde je ovládat - odemknout a dostat se do menu. Pokud udělám soft reboot pomocí Light (20s) dostanu se do stavu kdy koukám na obrazovku jestli chci smazat uživatelská data ( chvíli předtím na obrazovce se zobrazí ikona zámek tlačítek ) nejde se přepnout na ano či ne. Jediné co zbývá je vypnout hodinky přes LIGHT. Zpět do režimu hodinek se dostanu když je opět vypnu přes LIGHT a po startu držím UP. Nastartují a zdá se že fungují ok, jen je nelze ovládat. Po připojení na kolébku se mě dotazují zda chci režim přenosu souborů, nelze opět kvuli zamknutým klávesám odemknout a přejít aspoň do transfer modu. Master reset nelze také provédst. P 1x i 2x pípne ale nic se neděje ... odhaduji to opět na zamklé klávesy. Nějaká rada jak hodinky zprovoznit bez navštívení prodejny na Černém mostě a následný servis ?
    PETJULE
    PETJULE --- ---
    BATY: ještě to zvážím. díky. pravdou je, že mě celkově ten telefon dost štve, seká se a je někdy stráášně pomalej...že ho budu muset asi vyměnit tak, jako tak.

SMOKY: to jo, děsnej.-) dřív se mi tak marnej nezdál, njn
    SMOKY
    SMOKY --- ---
    PETJULE: Minimálně 1GB , ale radši 2GB to snad mají dneska i telefony v laciným segmentu. Ten Samsung co máš je opravdu superkrám :).
    BATY
    BATY --- ---
    PETJULE: Není lepší si koupit nějaký sporttester? Pak můžeš s telefonem dělat co chceš a ani ti to nebude vybíjet baterku...
    PETJULE
    PETJULE --- ---
    NIXX:
    SMOKY: díky. takže řešením by bylo koupit nový telefon s tímhle asi nic neudělám, že... jak velkou tedy prosím asi tak potřebuji tu operační paměť, aby to ten telefon zvládl? Jsem nenáročný uživatel, stačí mi pár aplikací, ale zrovna tohle bych chtěla, aby běželo spolehlivě...díky.
    SPOOK
    SPOOK --- ---
    SMOKY: presně tak
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam