• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RESCAPEGPS sports tracking, ENDOMONDO, RUNKEEPER, SPORTS TRACKER, STRAVA, GARMIN CONNECT a další.. Garmin Fenix a další
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    JOPS: tak designově to pravda není žádný zázrak... ale poměř cena výkon mě baví - za tuhle cenu moc trackerů s GPS a slušnou výdrží není...
    Jak dlouho Ti vydrží baterie? Já jsem zvládnul týden s každodenní aktivitou a celkem asi 1,5h GPS.
    Nějaké tipy na aplikace nebo na používání?
    JOPS
    JOPS --- ---
    BUCKOWSKI: Yep, mam ji :) ale neco tak designove hnusnyho, aby clovek pohledal :) jinak to pouzivam jenom na kolo
    GALENIUS
    GALENIUS --- ---
    Zkouším nejdříve tady, pak nabídnu dál - pokud byste někdo měli zájem o TomTom Spark, ozvěte se do pošty a domluvíme se.
    Zakoupeny počátkem loňského července, používané párkrát na výlety na koloběžce. Plně funkční, bez jakékoli závady, poškrábání, poškození. V černé barvě.

Zbavuju se jich z jediného důvodu - na zápěstí už mám Garmin Fenix 5. 8-)
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    Ahoj všem, hlásím se do auditka po zakoupení Vivoactive (HR)...
    je tu ještě někdo s touto hračkou?
    TAURUS
    TAURUS --- ---
    MINER: Je super, běhám už primárně s tímto screenem, tak jsem ti to ohvězdičkoval.
    LUCCASH
    LUCCASH --- ---
    Ahoj zeptám se, máte někdo hodinky od Tomtom? Vím že jde údaje přenést i do Endomonda a potřeboval bych vědět, jestli je možné poslat je i do Runtastic. Dík moc.
    MARASAN
    MARASAN --- ---
    tak to bohuzel.
    NYX
    NYX --- ---
    MARASAN
    MARASAN --- ---
    NYX: jakoze .fit, ve kterym je treba kolo i beh?
    NYX
    NYX --- ---
    Nemate nekdo prosim soubory s nejakou multi-sport aktivitou? FIT, PWX, TCX apod...beru vsechno :-)
    NIXX
    NIXX --- ---
    NIXX: MINER: Po krátké mailové konverzaci jsem je ještě proprudil na fóru a tohle je zatím výsledek: "We do have plans to fix this issue, but it hasn't been prioritized. I'll ask to see whether we can look into this sooner rather than later."
    https://forums.garmin.com/showthread.php?367741-ontimerlap()-not-called-when-using-workout-system
    LEDOFREDO
    LEDOFREDO --- ---
    LEDOFREDO: tak jenom z odstupem mesice referuju ze F5 jsou uplne skvely, koupil jsem nakonec ne-X verzi, v safiru a sem velmi spokojeny - velikost akorat, vypadaji dobre, vsechno funguje, rychly lockovani gps, skvela vydrz atd. atd. muzu jen doporucit ..

btw kolega si koupil S-ka a funkcne je to samozrejme to samy, ale vypadaj podle me jako hrozny laciňáčky (coz u hodinek za 15 zamrzi :))
    NIXX
    NIXX --- ---
    MINER: napsal jsem jim na https://developer.garmin.com/contact/contact-us - třeba to k něčemu bude...
    MINER
    MINER --- ---
    NIXX: Tak jestli to máš čas explorovat, teď se zrodí modrý sloupec na onTimerLap
    Nějaká podobná event pro workout by to vyřešila.

Workout je jen na přístup k uloženým workoutům
    a Activity jsou jen metriky.
    NIXX
    NIXX --- ---
    MINER: Zkusím se na to API podívat.
    MINER
    MINER --- ---
    NIXX: Máš pravdu, vyzkoušel jsem, že Garmin u workoutu pracuje s laps jinak, takže se nové kolo nevytvoří. Každopádně nikde nevidím, že by Garmin nabízel na API nějakou informaci, kdy se začne další fáze workout. Takže bohužel to asi fungovat nebude, pokud tu není nějaký programátor, který to dokáže vykoumat.

Ale spíš myslím, že to tam opravdu není, protože Garmin například neexpozuje ani základnější věci na API. Třeba AVG lap pace si musím počítat sám. Takže se liší od toho v hodinkách, které uvažuje nějakou další automagii než jenom čas/vzdálenost kola.

Ale díky za feedback. To nastavení zobrazení kol jsem do settings přidával přesně kvůli intervalovému tréninku. Bohužel to ale asi není jak rozfungovat.
    NIXX
    NIXX --- ---
    MINER: Fenix 3 sw 8.30
    Při auto lap i na zmáčknutí tlačítka mi to taky funguje. Nevím, jestli hraje roli, že mám zapnutý warm up a cool down při těch intervalech. Jo a interval i rest mám time-based. Můžu poslat i FIT.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam