GALENIUS: SEGMENTY :) SEGMENTY :)
Segmenty jsou casti trati, ktere jsou merene. Muzes je nastavit ty, ci ostatni uzivatele. Muzes si udelat privatni (coz je nuda) nebo public (coz je sranda). No a vsichni co ten usek trati projeli a meli zaplou stravu, tak se zapisou do zebricku. No a na srazeni sebevedomi to je naprosto super. Vetsinou se segmenty nastavuji na vyjezdy, ci sjezdy z kopecku. Takze clovek si rekne, super, vyjel jsem tenhle kopecek za 3 minuty, jazyk na zadech a doma se podivas a zjistis, ze nejlepsi borec to vyjel za 1 minutu, ze prumernou rychlost mel 30km/h a maximalku 40km/h. Takze to je super motivacni prvek :) A bere to samozrejme i zpetne. Takze kdyz to nekdo projel pred pul rokem a ty ted udelas segment, tak po nejakem case tam ten dotycnej naskoci.
Jsem to zkousel u nas na cyklostezce. Kde jsem oznacil 5km usek, kterej je jedna rovina a po dvou dnech jsem tam mel pres 400 prujezdu :) Ono to chvili trva, nez se to prokouse databazema :)
Me to jezdeni ted bavi o hodne vic, protoze mas svoje oblibene trasy a vis, ktere useky jsou merene, takze do toho davas vsechno a zlepsujes se postupne. A vyhoda je, ze na tohle nepotrebujes premium ucet. Premium je pak na podrobnejsi statistiky, jako treba jak jsi na tom ve sve vahove ci vekove kategorii, coz se da bez toho obejit.
proste to zeru, ale zjisteni je takove, ze silnicari maji docela slusnou vyhodu no :)