Segmenty jsou fajn, ale jak pise Baty, to cloveku vydrzi tak 14 dni .. teda jako pokud je nekdo pro, nebo semi-pro tak chapu ze ho to treba muze motivovat dohnat nekoho o par vterin pred nim a na tu spici se drat pokud ji ma nadosah. Me z pohledu amatera je celkem fuk ze jsem ve sve vekove a vahove kategorii na mych obvyklych segmentech leckde i prvni, v celkovem srovnani jsem samozrejme hluboko v prumeru a ted jako co .. budu to tam rvat abych se dostal z pricky 36 na pricku 34 kdyz stejne ten co je 1. ma tempo o 2 minuty na kilak rychlejsi ? Asi ne.
ja pouzivam paralelne garmin connect, endo, stravu - kazdy mi poskytuje nejakou informaci kterou jinde nemam, nebo tak dobre nemam.
- Endo mi prijde nejprehlednejsi co se tyce historie, dobre se v nem hleda konkretni aktivita nejen v seznamu ale i v kalendari (coz mi treba na Strave vubec nevyhovuje a garmin kalendar ukazuje jen planovany akce a ne treninky). Obecne to porad povazuju pro "zacatecnicky" za nejlepsi tracker. Predevsim pokud si chtej logovat rozlicne sportovni aktivity.
- Na strave se mi nejvic libi ze automaticky rozpoznava a srovnava stejne zaznamy/trasy a trenduje je, to je super. To rozpoznavani funguje i napric lidma, takze to oznacuje i cizi lidi ze absolovali treba ten samy zavod.
- V garminu samozrejme vidim jako na jedinym miste rozsireny statistiky ktery device sbira, ty jinde nemam.
Ze vsech tri mi prijde ze se nejvic inovovat snazi prekvapive Garmin, z vylozene bidnyho trackeru se stava cim dal lepsi, ale jeste to porad neni ono. Strava je fajn, ale je vic cyklo nez beh a pro ostatni velmi malo.