• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RESCAPEGPS sports tracking, ENDOMONDO, RUNKEEPER, SPORTS TRACKER, STRAVA, GARMIN CONNECT a další.. Garmin Fenix a další
    WERT
    WERT --- ---
    mate nekdo: WAHOO ELEMNT BOLT ?
    FATBOZZ
    FATBOZZ --- ---
    JOPS: Od kdy ? Pokud bezi gpsd a aplikace k nemu pristupuje pres TCP, muzes jich mit pripojenych klidne 10.
    PROKY
    PROKY --- ---
    LOPIN: je to ono díky. :)
    PROKY
    PROKY --- ---
    LOPIN: to asi bude ono v nastaveni baterky sem mel vypinani akci na pozadi tak nebezela GPS s nekterejma appkama teda aspon jestli to dobre chapu kazdopadne diky
    PROKY
    PROKY --- ---
    dneska sem jel jen stravu s aplikaci GPS status a furt vzdusnou carou tak nevim co delam spatne zkusim teda co radi Lopin a uvidim dik
    LOPIN
    LOPIN --- ---
    JOPS
    JOPS --- ---
    NIXX: nekde jsem cetl, ze STRAVA nema rada, kdyz k ni jeste bezi dalsi aplikace. Ja mam vyzkouseno, ze STRAVA + MAPY od seznamu se asi snesou. Ale pry je problem STRAVA + dalsi trackovaci aplikace.
    NIXX
    NIXX --- ---
    JOPS: když to telefon zvládá výkonově (CPU, RAM), neměl by to být problém. Občas jsem na iPhone testoval několik aplikací zároveň (Runtastic, iSmoothRun, Strava, Endomondo...) a v pohodě...
    FAT
    FAT --- ---
    BATY: No, nevím jestli až tak, ale každopádně mi to už aplikaci nevypnulo a běhala. To, že mi Endo nejde pořádně ani teď, je, myslím si, jiný problém.
    JOPS
    JOPS --- ---
    PROKY: hele, dve aplikace co vyzaduji GPS bezici soucasne nedelalo nikdy dobrotu. V tom bych videl problem.
    PROKY
    PROKY --- ---
    BATY: zkusim dik
    BATY
    BATY --- ---
    FAT: To co píšeš ty by mělo uspávat nepoužité aplikace, které si sám 3 dny nespustil...
    FAT
    FAT --- ---
    PROKY: Mám stejný problém s Redmi 3S. První bylo nastavení systému, aby nechal běžet aplikace na pozadí, jinak mi to po chvíli shodil. Je to na "Baterie, Úspora baterie, Vyberte apl." A tam si nastavit to, co chceš aby Ti běželo. Předpokládám, že v tomhle se 3S a 4x zase o moc neliší.
    Ale i když jsem to udělal, tak mi stejnak Endo padá po různě dlouhé době. Spadl mi i SportTracker. Běží mi BikeComputer, ten spolupracuje se Stravou.
    BATY
    BATY --- ---
    PROKY: Zkus si stáhnout aplikaci GPS status, je aktivní, když je aktivní gps v telefonu. A v ní nastav, aby se ti gps nevypínala, i když máš vypnutou obrazovku telefonu.
    PROKY
    PROKY --- ---
    mam xiaomy redmi 4x jinak to nastaveni uspory energie je mozny podivam se na to diky.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    PROKY: jaký máš telefon? nejdeš v režimu úspory energie? zůstane ti běžet endo i při vypnutém telefonu nebo pouze pokud s ním aktivně pracuješ? atd
    PROKY
    PROKY --- ---
    WERT: jak to zjistim mapy.cz to bere ok a stravu a endo jako letadlo hehe jako ze si mam koupit jinej tel? :)
    WERT
    WERT --- ---
    PROKY: Mozna je to ve spatne fungujicim gps modulu v tvem telefonu:)
    PROKY
    PROKY --- ---
    cau lidi, potrebuju zmerit jeden delsi vejlet a nainstaloval sem si endo i stravu. Bohuzel oboji nemaka tak jak vam a obcas ukazuje jen bod A B kudy jsem jel jen vzdusnou carou. Je to v nastaveni? Nebo? mapy.cz jedou off line paradne , ale neumej automat. pauzu kdyz se nehejbu. dikyfiky
    MARASAN
    MARASAN --- ---
    BATY: nadsazka unikla i tobe, nejspis. no stress.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam