LEDOFREDO: Deník si vedu, to jo. Mně se právě líbila na tom Garmin Vivosmart 3, že umí počítat opakování a série, což si jinak datlím ručně do mobilu - jinak někdy zapomenu a nevím, co už mám za sebou a co mě čeká :-) Ale na druhou stranu jsem s tím vydržel roky, takže to asi není úplně nezbytnost.
NAVARA: Já teď dělám i grapling, kde by i ten hrudní pás asi zavazel. Ale zajímavý tip, díky.
Problém celkově je ten, že s náramky nemám žádné zkušenosti a nevím moc, co od toho čekat. Třeba ta data jsou pak vázané jen na danou aplikaci výrobce? Tj. když si koupím Garmin, budu mít data u nich v cloudu a když si pak časem koupím jinou značku, tak stop a jedu od znova třeba u Fitbitu? Nebo se to dá mezi aplikacemi převádět?
A když teda upustím od minitorování indoor posilovny atd. a zajímal by mě jen celkový zdravotní stav, tep, spánek atd., stačí na to dostatečně i nějaké nejlevnější Xiaomi Mi Band 2, nebo to měření není dost dobré a mám si připlatit? Co jsem četl, tak spánek prý to úplně dobře nedává