• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RESCAPEGPS sports tracking, ENDOMONDO, RUNKEEPER, SPORTS TRACKER, STRAVA, GARMIN CONNECT a další.. Garmin Fenix a další
    NEPHIRUS
    NEPHIRUS --- ---
    SUBTITLES017: GPS only, zere to min baterky a mam pocit, ze je to i presnejsi.
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    SUBTITLES017: jo a na oznámení z iMessage asi můžu zapomenout co? :) celkově oznámení z iOS.. max asi když někdo volá, nebo to lze nějak nastavit?
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    SUBTITLES017: jak mate nastavenou GPS pro behani? Pouze GPS, GPS + Glonass, GPS + Galileo?
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    SUBTITLES017: tak jsem nakonec vzal Fenix 5. díky všem zúčastněným, věřím, ze budu spokojen, dnes pro ně jedu :)
    NEMRTVY
    NEMRTVY --- ---
    SUBTITLES017: ja mam Polar Vantage M a su vyborne. Bateria vydrzi tyzden pri 3x bezeckych treningoch, neustalym meranim pulzu a sledovanie spanku.

Ma to dost kvalitny senzor na tep, viac na dcmaker alebo 5krunner.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    SUBTITLES017: Mám ty první a jsem s nimi spokojen, záznam trasy venku co mi dávaj ± sedí s očekáváním, do šestek jdu jen kvůli dalším fičurám co maj :)

Suunta ale neznám
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    ahoj, uz jsem tu otravoval pred nejakym casem, ale porad nic nekoupil... mezitim jsem jeste pohledal a rozhodl se klidne i neco priplatit..

do finale se mi dostaly Garmin Fenix 5 a Suunto Spartan Sport Wrist HR (ty jsou ted na CZC za pomerne zajimavou cenu - 7990,--)

nejake duvody/doporuceni co z techto dvou hodinek vybrat?

díky
    TOMASH
    TOMASH --- ---
    OODOOW: v pohode. kazdopadne kdyby nekdo chtel, klidne venuju
    OODOOW
    OODOOW --- ---
    TOMASH: Díkes, ale už jsem koupil za kilo na bazaru od někoho, se tam ten inzerát objevil jak na zavolanou. Jinak jo, myslím že 910xt i 310xt mají stejnou nabíječku jenom se dvěma piny, protože data se přenášej bezdrátově.
    TOMASH
    TOMASH --- ---
    OODOOW: jestli je to kompatibilni s nabijeckou na 910xt, tak mam
    BOD1E
    BOD1E --- ---
    SUBTITLES017: Zdar, smysl to dává, zvlášť pokud chceš řadu 35. Já mám 645M a tím mi tak nějak odpadá potřeba nosit jiné - chytré či hloupé hodinky. 645 vypadají elegantně, takže se hodí i do společnosti, mají Garmin pay a integrovaný hudební přehrávač atd. tím mi částečně odpadá potřeba s sebou tahat mobil. Hodnoty měření to myslím nijak neovlivní. Garmin rozlišuje mezi aktivitou a běžným provozem.
    AG_
    AG_ --- ---
    SUBTITLES017: garmin 235 jsou na tom s přesností mizerně, dle tohoto testu, který je zde poměrně respektován. v tabulce přesnosti h onajdeš až jako pátý odspodu
    GPS Accuracy of Garmin, Polar, and other Running Watches - Fellrnr.com, Running tips
    https://fellrnr.com/wiki/GPS_Accuracy

já si koupil kvuli přesnosti starý 910XT - z druhý ruky je seženeš za 1500-2000 kč
    HELVETE
    HELVETE --- ---
    SUBTITLES017: Taky nosím celý den Garminy, asi bych je s AW nestřídal. Jen občas si vezmu k obleku klasické ručičkové, spíš jen na něco víc fancy. Garminy navíc něco řeknou vizuálně (přesně, nový golf) a se spoustou lidí si pak aspoň při jednání můžeš odlehčeně pokecat. AW vlastně neřeknou nic.
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    LEDOFREDO: u Garminu mi jde o statistiky čistě z běhu, takže to asi udělám tak.. s AW jsem zase spokojený co se běžného používání týče (notifikace a ty další picovinky).. takže to asi udělám tak.. :) btw v čem by byly lepší Fenix 5, něž třeba ty 735XT?
    LEDOFREDO
    LEDOFREDO --- ---
    SUBTITLES017: ty denni statistiky k ničemu moc nejsou si myslim, ale kdyz ses geek na cislicka tak si v tom svoje najit muzes .. ja teda nosim fenixy porad (i kdyz si myslim ze vzhledove to je jinde nez ty plastaky) i k obleku, jen obcas se hecnu na jiny hodinky ... behani je ted "novej golf", znam docela dost lidi co vezmou radsi fenixy nez rolexky, protoze to je ted vic cool :)
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    LEDOFREDO: no ještě jsem trochu zapatral a asi vezmu 735XT..

dává smysl mít aw na denní nošení a Garminy jen na běhání? jako jestli třeba tím, ze Garminy budou na ruce jen při běhu nebudou nějak ovlivněny hodnoty měření? ale asi spousta lidí to tak má ne? klasické hodinky na nošení do kanclu a garmin jen na měření aktivity.. ne?
    LEDOFREDO
    LEDOFREDO --- ---
    SUBTITLES017: 235ky pro behani uplne v poho, taky sem je mel pred lety
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    SUBTITLES017: o jako nepresnosti mluvim...

SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    ahoj, rad bych se pridal do Garmin rodiny, momentalne pouzivam AppleWatch 4 + Runtastic a sere me, jak nepresna je GPS (otazka je, jestli je to hodinkama, nebo aplikaci.. pouziva nekdo Runtastic a ma stejné problémy s nepřesností GPS?)..

je Garmin Forerunner 235 dobrý vstupní model? využití bude jen na běh + statistiky s tím spojené.. jako chytré hodinky na normální nošení plánuji nadále používat AW..
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    /nevite prosim, jestli na Garmin Fenix 2 bude pasovat reminek z Fenix 3?

prumer by mel byt stejny (26mm) a co jsem pochopil tak akorat musim pouzit tu puvodni "tycinku" a srouby.

diky
    OODOOW
    OODOOW --- ---
    Nezbyla někomu doma tahle nabíječka na starej 310xt? Chci tyhle starý hodinky dát bráchovi, co chce začít běhat, ale nemůžu najít nabíječku https://www.aliexpress.com/...bfef8c43&ws_ab_test=searchweb0_0,searchweb201602_10,searchweb201603_52
    OODOOW
    OODOOW --- ---
    MINER: No, ještě aby to nefungovalo za ty prachy. :-) Ale ptám se právě na Coros, jestli tam funguje to, co potřebuju, bo nějaký featury z Garmin 6 fakt nepotřebuju a nemám důvod za ně připlácet. ;-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam