• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RESCAPEGPS sports tracking, ENDOMONDO, RUNKEEPER, SPORTS TRACKER, STRAVA, GARMIN CONNECT a další.. Garmin Fenix a další
    NIXX
    NIXX --- ---
    MARASAN: tak líná huba... znáš to ;-)
    MARASAN
    MARASAN --- ---
    NIXX: IMO LOL, no ale za optani nic nedas.

Jakej maji duvod vydat img pro garmin? Obzvlast kdyz po nich chceme hlavne vratit volbu ruzne prepravy kazdyho useku v planovane trase?! ;-)
    NIXX
    NIXX --- ---
    SUBTITLES017: já mám Fenix 3 a mapy.cz v mobilu používám hodně. Zajímalo by mě, jestli jsou mapy v hodinkách použitelný... Spolu se solárním dobíjením a novejší verzi CIQ je to jeden z důvodů, kvůli kterým zvažuju upgrade. Ale zatím mě to tolik nepálí - i ty trojky jsou super.
    NIXX
    NIXX --- ---
    SUBTITLES017: bohužel...

Compatible Wearables: Garmin Forerunner 945, Garmin Fenix 5s Plus, Garmin Fenix 5 Plus, Garmin Fenix 5X Plus, Garmin Fenix 5X (non-Plus), Garmin Fenix 6S Pro, Fenix 6 Pro, Fenix 6X Pro, Fenix 6X Pro Solar, Garmin Epix (RIP), Garmin Descent MK1, Garmin MARQ Series, Garmin D2 Delta PX

Compatible Bike Computers: Garmin Edge 520/520 Plus/530, Garmin Edge 705, Garmin Edge 800/810/820/830, Garmin Edge 1000/1030/Explore/Touring variants

Non-Supported Wearables: Garmin Forerunner 15/20/30/35/45, Garmin Forerunner 225/230/235/245, , Garmin Forerunner 610/620/630/645, Garmin Forerunner 735XT/910XT/920/935, Garmin Fenix 5S/5 (non-Plus, non-X), Fenix 6S (non-Pro), Fenix 6 (non-Pro) Garmin Fenix 3/3HR, Garmin Fenix (original), Garmin Vivo-anything, and countless others. Consider this just a ‘starter list’ of non-supported units.

Non-Supported Bike Computers: Garmin Edge 20/25/130/200/500/510, and probably a few really old others.
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    jsem u gramin zatížení nový, takže sorry jestli se ptám jako debil, ale - tyhle mapy a nahrávání map jsou možné az s fenix 5X, že? Mám klasické fenix 5 a tam asi smolicek, co?
    NIXX
    NIXX --- ---
    STAJA: v zahraničí by se mapy.cz neměly moc lišit od OSM (je to primární zdroj dat).
    On hodně udělá i ten "mapáckej" vizuální styl - je hezčí než většina jiných map vyrenderovaných z OSM dat. Ten ale na hodinkách asi nebude relevantní - předpokládám, že Garmin si bitmapu renderuje sám (představuju si to tak, že v mapových podkladech jsou jen hrubá GIS data a jak má vypadat vrstevnice, les, cesta atd. si už Garmin řídí sám, aby to bylo použitelný na displeji hodinek).
    STAJA
    STAJA --- ---
    NIXX: to by bylo super, kdyby to někdy šlo. I v zahraničí používám, musím říct, že je super podrobné.
    NIXX
    NIXX --- ---
    STAJA: Tak uvidíme :-)

mapy-cz-gramin
    STAJA
    STAJA --- ---
    mě za všech map nejvíce vyhovují mapy.cz. Škoda, že to do Garminů, ale asi nepůjde nikdy dostat :)
    STAJA
    STAJA --- ---
    MINER: tyto mapy půjdou i do Garmin Edge530/830? máš někde obrázek jak vypadají graficky?
    MINER
    MINER --- ---
    FATBOZZ
    FATBOZZ --- ---
    VIRUS31: Pravděpodobně do nich půjdou nahrát i OSM mapy.
    https://www.osmg.brazovic.cz/subdom/osmg/
    VIRUS31
    VIRUS31 --- ---
    Jeste jedna prosba na majitele Fenixu. Da se nekde prozkoumat, jak detailne je zpracovana mapa CR, ktera je soucasti F6 nebo F5X+? Pripadne nehodil byste nekdo screenshot ci fotku zoomovane mapy na ukazku? Ve volnym terenu pracuju dost s vrstevnicema v mapy.cz a zajima me uroven detailu u hodinek.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    AG_: ptáš se, proč někdo s pětkou (já) bude kupvoat šestku, tak odpovídám :)
    AG_
    AG_ --- ---
    NAVARA: ale v té srovnávací tabulce už plusová řada 5 právě je
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    AG_: pro mne třeba oxymetr, u pětky ho má až plusová řada
    AG_
    AG_ --- ---
    nějak v tý srovnávací tabulce nemužu přijít na to proč by si někdo kupoval nový F6 když už má F5 :D
    jedinej rozdíl co jsem tam našel bylo, že F6 umí odeslat emergency message na předvolený číslo.
    rozdíl v baterce se dá těžko porovnat
    COYOT
    COYOT --- ---
    BATY: Díky !
    COYOT
    COYOT --- ---
    MR_DAN: Jj tak líná huba ... znáš to, google zatím mlčí na prolejzaní zahr. webů není moc čas, tak sem to zkusil tady “kdyby” náhodou of garmin skupině na FB vím
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam