• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RESCAPEGPS sports tracking, ENDOMONDO, RUNKEEPER, SPORTS TRACKER, STRAVA, GARMIN CONNECT a další.. Garmin Fenix a další
    NIXX
    NIXX --- ---
    MION: Neodpověděli...
    MION
    MION --- ---
    NIXX: jak to dopadlo?
    MINER
    MINER --- ---
    BOD1E: plus hodinkám může trvat 5 minut než získají přístup, protože můžu na internet jen jednou za 5 minut
    MINER
    MINER --- ---
    BOD1E: přesně tak. Je jedno kde potvrdíš kód.
    BOD1E
    BOD1E --- ---
    MINER: Díky, slunce a měsíc naskočili. Jen se ujistím že to nedělám nějak blbě. Ten kód na hodinkách zadám na google.com/device pod mým účtem a je jedno jestli na telefonu nebo na počítači? Watch face tak získá přístup k mému účtu a kalendáři který je pak jednou za čas dotazován cestou - hodinkami rovnou přes Wi-Fi anebo cestou hodinky - telefon - Wi-Fi?

MINER
    MINER --- ---
    MR_DAN: Ahoj, neměl jsi čas rozjet ten Simply late! watch face?
    U store verze jsi změnil aktivitu na Calendar?
    A jestli to ani pak nefungovalo, neměl jsi čas na ten debug prosím? https://sl8.ch/test
    Díky, m
    MINER
    MINER --- ---
    MR_DAN: Jo, jo, je to potřeba nastavit v settings v Garmin mobile Connect nastavit aktivitu z kroků na kalendář. Debug verze má kalendář natvrdo. Díky!
    MINER
    MINER --- ---
    BOD1E: Díky, sluníčko naběhne, až když hodinky chytí GPS. Stačí GPS chytit nějakou aktivitou a vrátit se do hodinek.
    Dík za debug list, uvidím tam, proč ti to nefunguje. Můžeš poslat rovnou na myneur@gmail.com. Dík!
    MR_DAN
    MR_DAN --- ---
    jo, taky to tam nevidim, jen cifernik, nahore datum, dole kroky a nejakej puntik na okraji, nejsem si jistej jestli se hybe nebo ne, vic nic (5X+)
    planuju se mrknout doma pres garmin express jestli to nema nejaky nastaveni
    BOD1E
    BOD1E --- ---
    MINER: Zdarec, ten ciferník je velmi elegantní, nicméně ten kalendář mi nefunguje ani to sluníčko a měsíček nevidím. Ani ty modro/zelené čáry při okraji displeje. FR 645M + iPhone 6s. Ofiko verze ze storu. Jak budu mít chvilku, nahraju do hodinek tu debug verzi.
    MR_DAN
    MR_DAN --- ---
    MINER: hele ... to je fakt skvely!
    vypada to fakt dobre, naprosto seriozne si to jdu nainstalovat a ne jen abych to vyzkousel :-)
    MINER
    MINER --- ---
    MINER
    MINER --- ---
    Ještě si nějakou dobu pro zábavu hýčkám watch-face pro Garminy.
    Teď jsme tam dodělali zobrazení Google kalendáře na příštích 24 hodin.
    S některými telefony se ale kalendář nenačte. Bohužel nevím proč a nevím, jak je to časté. Vím o 3. Nechtěli byste to tady zkusit?

Je to v Garmin Store.
    Takhle se zaloguje do kalendáře: https://sl8.ch/how-to-load-calendar

Je potřeba mít novější Garmin jako Fenix5/Quatix5, Forerunner 935, Vivoactive 3-4, Approach, Charlie, Descent, Chronos. Starší jako F3 to nezvládnou.

Zkuste prosím a dejte vědět. Pomůže mi to s dokončením.
    Pokud to nebude fungovat, ocením, když vyzkoušíte debug verzi: https://sl8.ch/test

Díky všem

NIXX
    NIXX --- ---
    MINER: to nevypadá špatně :) Dík za sdílení!
    MINER
    MINER --- ---
    NIXX: tady screenshoty těch map na Fenix 6x.
    https://photos.app.goo.gl/xGBYEzWLutSs6Fxr9
    Ten větší displej 6x je fakt velká změna proti 5x.
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    FATBOZZ: F5S - složka má cca 2,5 MB a 65 souborů - kopírování do 5 vteřin. Jsem připojen v práci přes nabíječku z Aliexpresu asi za 200,-.
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    FATBOZZ: F5S - složka má cca 2,5 MB a 65 souborů - kopírování do 5 vteřin.
    FATBOZZ
    FATBOZZ --- ---
    Dotaz ma uživatele f5 a f6. Porad ne přenos souborů pres usb utrpení? Jakou rychlosti kopirujete treba 1mb z activity složky?
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    GALENIUS: Je to - s i verzí expressu 6.9.13 - poněkud zdlouhavé... Jako mne se to syncne hned do mobilu, takže žádný dvoudenní backlog k uploadu nemám, ale dříve to update pluginů apod bylo otázkou vteřin, teď už to několik minut tvrdí, že syncuje.

Hodinky tedy jedou dál a ukazují, jak se nabíjejí...
    GALENIUS
    GALENIUS --- ---
    Chtěl bych se zeptat, jaké máte v poslední době zkušenosti se synchronizací Fenix 5/5x přes kabel. Verze FW 14.20.

V poslední době funguje slušně synchronizace přes WiFi a BT. Přes kabel je, bez ohledu na verzi software Garmin Express, pomalá a každou chvíli se zasekne. Dnes mi dokonce při připojení na počítač zamrzly hodinky a jelikož jsem 2 dny nesynchronizoval, ztratily se nějaké kroky ze čtvrtka, takže se vynuloval šňůra na odznak.

Co pozoruju, problémy jsou od verze FW 14 a následných oprav, včetně poslední verze 14.20.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam