• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RESCAPEGPS sports tracking, ENDOMONDO, RUNKEEPER, SPORTS TRACKER, STRAVA, GARMIN CONNECT a další.. Garmin Fenix a další
    SHITTIE
    SHITTIE --- ---
    podle me se to bude chovat stejne jak u tech jejich segmentu, tj. dokud jsem si neprepnul privacy, tak jsem se tam nevidel, po prepnuti porad nic, musel jsem ten segment znovu projet, casy pred prepnutim to proste nezobrazilo, musel bys asi projit aktivity a u nich prenastavit privacy, coz mi prislo moc oser, abych se s tim drbal.
    BATY
    BATY --- ---
    ZORRO: No a u těch jednotlivých aktivit jsi to přenastavil? To nevím jestli se to promítne zpětně... Každá aktivitách může mít privacy nastavený jinak...
    ZORRO
    ZORRO --- ---
    Tak stále pokrok 0. Nenapadá vás prosím někoho ještě neco?

Teď jsem se přihlásil na weg garmin connect, tak mi to rovnou psalo že se mé postupy nezobrazují v žebříčcích, že musím dát povolit (SEGMENTY), taky jsem povolil a ani krok se nepřičetl :-(
    ZORRO
    ZORRO --- ---
    BATY: Jo měl jsem v (Profil a soukromí) nastaveno (Aktivita): kontakty, tak jsem to přehodil na moje skupiny a kontakty, zatím sice všude stále nuly, ale třeba to chce nějaký čas než se to aktualizuje(teda pokud se to nemusí povolit ještě jinde). Děkuji za pomoc :-)
    BATY
    BATY --- ---
    ZORRO: Koukni se, jestli nemáš ty aktivity privátní... Jestli ano, pravděpodobně musíš povolit, aby byly vidět alespoň kro Kontakty a skupiny.
    ZORRO
    ZORRO --- ---
    Potřeboval bych prosím poradit s Garmin Connectem, jsem od včerejšího dopoledne v Nyx skupině, ale v žádné z výzem se mi nenačítá postup. Včera jsem měl zapnutou aktivitu chůze i běh a nic a přitom v celkovém žebříčku mám načtených cca 22 000kroků. Nemůžu mít někde něco špatně nastavené, že se mi to nepřipočítává?
    MR_DAN
    MR_DAN --- ---
    BOD1E: u garminu je to spis takova ta brutalni arogance jako ne, nespravime vam ty hodinky a je den po zaruce, takze se s vama vubec nemusim bavit
    (a to jsem se jen ptal na moznosti pozarucniho servisu)
    BOD1E
    BOD1E --- ---
    MR_DAN: To jsi asi nezažil Samsung support (neporadí s ničím) nebo O2 support (okřikl mě abych se vyjadřoval slušně)
    MR_DAN
    MR_DAN --- ---
    GALENIUS: aha, to me nenapadlo ... no garmin support, obzvlast ten CZ to je peklo, to je snad nejhorsi chovani k zakaznikum co jsem kde zazil :-) takze to v ramci zachovani dusevniho zdravi ani nebudu zkouset
    GALENIUS
    GALENIUS --- ---
    MR_DAN: Doporučuju obrátit se na Garmin Support.
    U Výzvy můžu nastavit Název, Popis, Trvání a Typ. A typ je: Kroky, Chůze, Běh, Cyklistika, Plavání, Kalorie.
    A co do které kategorie zahrnuje, to už může rozhodovat pouze Garmin.
    MR_DAN
    MR_DAN --- ---
    GALENIUS: hele k ty vyzve na Walking - posledne se ukazalo, ze Walking moc lidi nedela ... a ze se do toho nepocita Hiking, kterej par lidi dela (treba ja :D)
    BOD1E
    BOD1E --- ---
    Přišel jsem k tomu jak slepý k houslím

GALENIUS
    GALENIUS --- ---
    Tak, právě jsem vytvořil i zbývající výzvy do konce roku. Jen, na rozdíl od cyklistiky, od 15.6. Ať jsou stejné startovní pozice.
    Příští rok budou výzvy zase na celý rok.
    WERT
    WERT --- ---
    SWALLOW2: Bud v klidu, kolo by se stejne nenaslo.
    SWALLOW2
    SWALLOW2 --- ---
    WERT: Vim, ze to je pakarna:) ale nechavam si je tam, kdyby se nahodou ukazalo/naslo kolo, se kterym to bylo sparovane. Poradili mi to pripadne jako dukaz, kdyby ho nasli a cislo ramu bylo vybrousene :)
    WERT
    WERT --- ---
    SWALLOW2: Tak to zkusmo nech zapomenout
    SWALLOW2
    SWALLOW2 --- ---
    SWALLOW2: A nebo muze velka spotreba byt zpusobena tim ze porad hleda senzory (speed, kadence) ktere nemuze najit?
    SWALLOW2
    SWALLOW2 --- ---
    Jak dlouho vydrzi interni baterka Wahoo bolt? Myslim jako obecna vydrz baterky? Mam ho dva roky a 14 hodin nevydrzi ani nahodou. Mozna tak polovinu. Da se nejak/nekde ta interni baterka vymenit nebo je lepsi koupit nove?
    GALENIUS
    GALENIUS --- ---
    NEPHIRUS: OK. Uděláme i na zbytek sportů do konce roku.
    NEPHIRUS
    NEPHIRUS --- ---
    Nechcete tam někdo vyrobit i nějaký běhací verze? :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam