• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RESCAPEGPS sports tracking, ENDOMONDO, RUNKEEPER, SPORTS TRACKER, STRAVA, GARMIN CONNECT a další.. Garmin Fenix a další
    BOD1E
    BOD1E --- ---
    NEPHIRUS: Opravdu jsem neměl v úmyslu nikoho urazit
    NEPHIRUS
    NEPHIRUS --- ---
    BOD1E: A kolik je teda hranice toho správného fair play běhu, aby tě to neuráželo? 5 minut na kilák? Kdyby to jel na kole, tak budiž, ale tohle: "lol, to je chůze a ne běh," mě dost vytáčí.
    OODOOW
    OODOOW --- ---
    BOD1E: Zdar, já dávám vždycky všecko jako running, protože strava jinak nepočítá nachozené kilometry u bot. Ale změnil jsem to na garminu na walk, stejně jsem tam toho moc zas tolik nenaběhal. :)
    LEDOFREDO
    LEDOFREDO --- ---
    BOD1E: tak ona stovka s prevysenim 4 km se "beha" trochu jinak nez normalni behy .. navic v tom ma natrekovany i pauzy v kontrolnich punktech ocividne, protoze tam ma nektery kilometry s casem desitek minut
    BOD1E
    BOD1E --- ---
    Mohl bych apelovat na účastníky výzev, aby ctili zásady fair play a označovali jednotlivé aktivity dle skutečnosti? V čele běžecké výzvy je borec, který včera zapsal 105 km dálkový pochod. To je určitě úctyhodný počin, o tom žádná ale 12 minut na km skutečně není běžecké tempo.
    ZORRO
    ZORRO --- ---
    BTW v tom Garmin Connectu, když tam jde výzva na kroky, kalorie apod. jde tam dát i na délku spánku? :-D
    FATBOZZ
    FATBOZZ --- ---
    SMOKY: Bohužel garmin ma trošku jine myšlení. Takove to americké a nevidi veci co my v Evropě. Holt jiny světy
    BOD1E
    BOD1E --- ---
    BOD1E: To ale nevysvětluje, proč to fungovalo a najednou přestalo
    BOD1E
    BOD1E --- ---
    SMOKY: Přičetlo se to ve chvíli, kdy jsem v každé aktivitě nastavil:

LEDOFREDO
    LEDOFREDO --- ---
    Ja mam porad 0, ale sem s ni na mnohem lepších místech v pořadí :D
    SMOKY
    SMOKY --- ---
    Klasickej Garmin, funguje to na hovno, ale bohuzel nic lepsiho neni :)
    ZORRO
    ZORRO --- ---
    Ne to je střídání, teď to funguje té části co jím to do teď nešlo :-D
    BOD1E
    BOD1E --- ---
    Funguje to parádně. Ještě předevčírem jsem byl v běžecké výzvě 2. , dnes jsem s 0 km 13. To je nějaký komplot? :)
    ZORRO
    ZORRO --- ---
    Asi jo, protože dneska co jsem vstal a došel pro telefon, tak se mi tam hned načetlo 15 kroků z ničeho nic se to rozešlo samo aniž bych něco měnil.
    LEDOFREDO
    LEDOFREDO --- ---
    Je to videt v tech challengich ze to dela spouste lidi (zrejme vsichni co maj v krocich nuly), me treba taky, mam nuly ve vsech z nich a pritom v jinych aktualnich vyzvach co mam s kamosema, nebo takove ty weekly steps se mi stejne aktivity normalne nacitaj, takze bych nerek ze to je nastavenim ale je to rozbity na strane ty challenge
    ZORRO
    ZORRO --- ---
    SHITTIE: Asi jo po přepunutí segmentů mi tam lezou aktivity jako běh a chůze, zkusil jsem i pár dnů zpětně a to tam mám taky, akorát ještě nevím jak na kroky, kalorie apod :-)

BATY: Tak už je to lepší mám tam započtenou dnešní chůzi a běh, ale ještě mlusím nějak upravit kroky a kalorie aby tam taky naskočily.
    SHITTIE
    SHITTIE --- ---
    podle me se to bude chovat stejne jak u tech jejich segmentu, tj. dokud jsem si neprepnul privacy, tak jsem se tam nevidel, po prepnuti porad nic, musel jsem ten segment znovu projet, casy pred prepnutim to proste nezobrazilo, musel bys asi projit aktivity a u nich prenastavit privacy, coz mi prislo moc oser, abych se s tim drbal.
    BATY
    BATY --- ---
    ZORRO: No a u těch jednotlivých aktivit jsi to přenastavil? To nevím jestli se to promítne zpětně... Každá aktivitách může mít privacy nastavený jinak...
    ZORRO
    ZORRO --- ---
    Tak stále pokrok 0. Nenapadá vás prosím někoho ještě neco?

Teď jsem se přihlásil na weg garmin connect, tak mi to rovnou psalo že se mé postupy nezobrazují v žebříčcích, že musím dát povolit (SEGMENTY), taky jsem povolil a ani krok se nepřičetl :-(
    ZORRO
    ZORRO --- ---
    BATY: Jo měl jsem v (Profil a soukromí) nastaveno (Aktivita): kontakty, tak jsem to přehodil na moje skupiny a kontakty, zatím sice všude stále nuly, ale třeba to chce nějaký čas než se to aktualizuje(teda pokud se to nemusí povolit ještě jinde). Děkuji za pomoc :-)
    BATY
    BATY --- ---
    ZORRO: Koukni se, jestli nemáš ty aktivity privátní... Jestli ano, pravděpodobně musíš povolit, aby byly vidět alespoň kro Kontakty a skupiny.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam