• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RESCAPEGPS sports tracking, ENDOMONDO, RUNKEEPER, SPORTS TRACKER, STRAVA, GARMIN CONNECT a další.. Garmin Fenix a další
    MERISCZ
    MERISCZ --- ---
    Chůze je třeba pro mě mimo. Používám Hiking a tam se to nezapočítává.
    BATY
    BATY --- ---
    GALENIUS: jojo, jak píšeš, kroky, chůze, kalorie a plavání klidně smaž ;)
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    GALENIUS: Já si jednou dojdu zaplavat a aspoň bude 1x bedna, tak to tam nech :)
    GALENIUS
    GALENIUS --- ---
    Jo, to je nevýhoda těchto skupinových výzev. Vypadá to, že se automaticky účastní všichni.
    Zatím jsou vytvořeny výzvy na vše, co jen lze. Ale něco z toho asi nemá smysl.
    Cyklistika, kroky a chůze asi smysl mají. Co se dívám, i běžcům kilometry přibývají.
    Kalorie a plavání - stojí o ně někdo nebo je smazat?
    BATY
    BATY --- ---
    MERISCZ: Taky jsem na tím přemýšlel a asi ne, jedině opustit celou skupinu... Kromě cyklistiky mě nic dalšího nezajímá a musím na tu čumět :/
    MERISCZ
    MERISCZ --- ---
    Je možné nějaký opustit některé ty skupinové výzvy?
    GALENIUS
    GALENIUS --- ---
    BOD1E: To vím. No a co. Mně to vyhovuje.
    ZORRO
    ZORRO --- ---
    JOHN_LENON: Tak to by šlo taky, ale zatím se to snažím brát jako motivaci, teda dokud mne nezačalo demotivovat to stále rostoucí číslo, ale to už je teď díky nápovědám zastaveno :-)

GALENIUS: Děkuji za info, nastaveno :-)

BATY: Děkuji
    JOHN_LENON
    JOHN_LENON --- ---
    ZORRO: buď prostě línej. když se válim, spadne to klidne na 7k. jakmile se jdu proběhnout, hned to roste.
    BOD1E
    BOD1E --- ---
    GALENIUS: https://www.bbc.com/future/article/20190723-10000-steps-a-day-the-right-amount

The magic number “10,000” dates back to a marketing campaign conducted shortly before the start of the 1964 Tokyo Olympic Games. A company began selling a pedometer called the Manpo-kei: “man” meaning 10,000, “po” meaning steps and “kei” meaning meter. It was hugely successful and the number seems to have stuck.
    MR_DAN
    MR_DAN --- ---
    ja jsem si nastavil tisic a uz asi rok a pul v kuse splnuju cil :-D po jedny sileny chlastacce jsem vecer v posteli maval hodinkama abych neprerusil :-D jinak se to neda nedat
    GALENIUS
    GALENIUS --- ---
    ZORRO: Přímo v Connectu na webu v Krocích máš tužtičku u denního cíle. Můžeš nastavit buď Automatický cíl (to máš teď, zvyšuje se o 20% toho, o co překonáš původní cíl) nebo Ruční. A tam si zadáš fix.
    A záleží na každém, co si nastaví. Osobně považuju za rozumné 10000. Člověk se musí trochu snažit, ale dá se zvládnout.
    BATY
    BATY --- ---
    ZORRO: Buď si nastavíš svou denní mez a nebo to necháš na automatiku a ta to dělá tak, že když to pořád překonáváš, tak ti pořád přidává, což máš asi teď...
    ZORRO
    ZORRO --- ---
    Chci se zeptat, mám Vivoactive 3 a každý den se mi tam zvedne cíl počtu kroků za den, po cca týdnu jsem na +-12000krocích a furt to stoupá. Má to nějaký limit ty cíle nebo to leze pořád do nekonečna? By se mi líbilo nastavit si nějakou horní mez ať je to motivační, ale zase to není moc co už nemám čas zvládnout...
    ZORRO
    ZORRO --- ---
    JOHN_LENON: No vypadá to, že jedinné co děláme blbě je, že máme Gamrin Connect :-) já to měl taky nastavené a trvalo pár dní než se to samo vzpamatovalo, ale mezitím to zase dalším spadlo.
    JOHN_LENON
    JOHN_LENON --- ---
    Ještě k těm výzvám - Nevíte proč mám v běhu nula, i když jsem za posledních 14 dní odběhal třeba 25 kiláků a mám povolený záznamy aktivit i pro skupiny? Dělám něco blbě?
    JOHN_LENON
    JOHN_LENON --- ---
    to už se hadame kvůli výzvám? well, that escalated quickly... :)
    BOD1E
    BOD1E --- ---
    NEPHIRUS: Opravdu jsem neměl v úmyslu nikoho urazit
    NEPHIRUS
    NEPHIRUS --- ---
    BOD1E: A kolik je teda hranice toho správného fair play běhu, aby tě to neuráželo? 5 minut na kilák? Kdyby to jel na kole, tak budiž, ale tohle: "lol, to je chůze a ne běh," mě dost vytáčí.
    OODOOW
    OODOOW --- ---
    BOD1E: Zdar, já dávám vždycky všecko jako running, protože strava jinak nepočítá nachozené kilometry u bot. Ale změnil jsem to na garminu na walk, stejně jsem tam toho moc zas tolik nenaběhal. :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam