• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RESCAPEGPS sports tracking, ENDOMONDO, RUNKEEPER, SPORTS TRACKER, STRAVA, GARMIN CONNECT a další.. Garmin Fenix a další
    MINER
    MINER --- ---
    P0CIN: taky jsem to hledal, ale je to vopruz.
    Měl by to umět Garmin Explore, ale nefunguje to jako všechno od Garminu: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.garmin.android.apps.explore
    Někdy se to syncne, ale někdy to failuje donekonečna, a sync se podaří jednou za pár dní, takže je to na málo.

Tedy bez signálu nic spolehlivýho neni.
    Se signálem je nejspolehlivější: uložit trasu v mapy.cz appce, v browseru do ní vlízt a exportnout, otevřít v Garmin Connect a udělat z toho course.

OT: Děkuji za příležitost, pro uvolnění frustrace: soudruzi v Garminu kokoti, kteří nejsou schopni nadesignovat nic, co by šlo používat jednoduše, a nejsou schopni vyvinout nic, co by fungovalo spolehlivě. Děkuji za pozornost.
    P0CIN
    P0CIN --- ---
    Zdar, zvazuju garmin instinct solar a nikde jsem se nedozvedel (obecne ke garmin hodinkam) jestli dokazu jednoduse a rychle nekde na ceste naplanovat trasu v mobilu a syncnout ji do hodinek.
    Co jsem delal research, tak snad pres mapy.cz (ne appku ale webove rozhrani muzu vyexportovat .gpx a ten pres Garmin connect dostat do hodinek (pres BT?)). Existuje nejaka primocarejsi a (offline - bez signalu) cesta jak dosahnout neceho podobneho?
    MERISCZ
    MERISCZ --- ---
    Ahoj,
    mám v menu na VA4s hodinkách zámeček a čekal jsem, že mi hodinky zamkne. Ale nic nedělá. Sice napíše, že lock, ale hodinky se nezamknou. Nepoužívám u aktivit autolock. Tedy ne u chůze. Ale zrovna minulí týden jsem si je potřeboval zamknout, protože jsem si několikrát nechtěně zmáčkl tlačítko na stopnutí aktivity. Je chyba někde u mě?
    CLOJSTER
    CLOJSTER --- ---
    OODOOW: Uz sme to tu resili s DNNA. Oba mame zkusenost s poslanim hodinek primo do Finska. Vyplnis na netu jejich formular a pro hodinky si prijede UPS. Za tyden je mas spravene zpatky (ja uz davno po zaruce a vse zdarma). Na zastoupeni v CR bych se po teto zkusenosti vybodl.
    OODOOW
    OODOOW --- ---
    Víte někdo jak je to tu se zárukou suunto? Kamarádka si koupila na německým Amazonu suunto spartan Trainer a teď se jí pokazila tlačítka. Dá se to poslat tady do nějakýho suunto centra anebo to musí posílat prodejci?
    VIRUS31
    VIRUS31 --- ---
    BATY: u mejch F6-vsechny jdou jakoby lehce namacknout a stlacit, kliknou az kdyz jdou na doraz. Mam se dobre, jezdim do plnejch a BMI ani tlacitka neresim.
    MINER
    MINER --- ---
    AUDIAC: Myslím, že jediné správné řešení je uvádět BMI přímo v nicku, protože jinak bychom se nemuseli pohoršit nad majitelem dostatečně rychle a připravili se o nádherný pocit nadřazenosti, že na tom nejsme tak špatně jako on:)
    BATY
    BATY --- ---
    NIXX: Jo, vypadá to dobře, navíc když už Solar tak co největší plochu, ať to má smysl ;)

Já jsem si vzal tu prostřední velikost, protože mi přijde, že na moje hubený ruce to je lepší volba...

Zde vedle sebe F6 a F3:

NIXX
    NIXX --- ---
    SUBTITLES017: Jeden z továrních na Solarech
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    NIXX: co je to za face?
    NIXX
    NIXX --- ---
    BATY: Není to taková hrůza [ NIXX @ GPS sports tracking, ENDOMONDO, RUNKEEPER, SPORTS TRACKER, STRAVA, GARMIN CONNECT a další.. Smartphone X Sporttester ]
    Vnější rozměry jsou skoro stejný jako Fenix 3, který jsem měl předtím. Akorát displej na šestkách zabírá větší plochu hodinek :-)
    BATY
    BATY --- ---
    NIXX: BMI 21.1? Nejseš náhodou moc vyhublej na model X, neměl sis spíš koupit ty menší?

;)
    AUDIAC
    AUDIAC --- ---
    hele nedáme teda rovnou do záhlaví, že pokud chce někdo mluvit o svých fenixech, tak musí zároveň uvést BMI, nebo dostane RO na týden? :D
    NIXX
    NIXX --- ---
    BATY: mám Fenix 6X Solar (BMI 21.1), kupovaný někdy v únoru. Nepovedlo se mi žádný tlačítko zmáčknout tak, aby hodinky nezareagovaly.
    NYX
    NYX --- ---
    Ja mam teda podobny chod tlacitek na f3hr...
    BATY
    BATY --- ---
    AUDIAC: Tak promiň :o)
    AUDIAC
    AUDIAC --- ---
    BATY: já teda asi taky mám mushy buttons na F6, ale tak nějak mi to přišlo jako zamýšlenej chod, byť trochu divnej. vlastně mě to do teďka nijak neomezovalo a ani jsem si toho nevšímal. tak teda díky :)

btw tady aby se člověk bál vůbec něco říct, když má fenixy :D snad teda nebudu lynčován, když doplním bmi 24,8 a fakt, že jsem jimi byl obdarován po tom, co se mi začaly rozpadat FR35 :)
    MINER
    MINER --- ---
    BATY: z 5 fénixů, co jsem historicky používal, to dělaly jedny. Taky mě to štvalo, ale na funkci to nemělo vliv, takže pochybuji, že ti to vyreklamují. I když Garmin je relativně tolerantní. Já je nakonec vyreklamoval kvůli rozbitému vibrování.

Pro místní kádrováky: BMI: 25, ale desetinu jsem nabral cvičením kalisteniky, což nevím, jestli máte v kádrovacích tabulkách.
    SHITTIE
    SHITTIE --- ---
    BATY: jj, nz :) si zvyknes mackat silnejc a bude to cajk :)
    BATY
    BATY --- ---
    SHITTIE: Dík za vyzkoušení. Tak možná jsem vadnej já :)
    SHITTIE
    SHITTIE --- ---
    BATY: spodni back button jo, ten je stejnej jak ty vlevo, ale to startovaci v pravo nahore takhle zmacknout (resp. nedomacknout) nejde, ale ono ma prej uvnitr i jinaci konstrukci, co jsem tehda procital fora dyz jsem to kupoval. podle mne je to o zvyku, doted jsem si toho fakt nevsim, myslel jsem ze ty spatny tlacitka proste vubec neklikaj, takze kdyz mi klikaly, tak uz jsem tomu nevenoval pozornost.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam