• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RESCAPEGPS sports tracking, ENDOMONDO, RUNKEEPER, SPORTS TRACKER, STRAVA, GARMIN CONNECT a další.. Garmin Fenix a další
    MINER
    MINER --- ---
    P0CIN: taky jsem to hledal, ale je to vopruz.
    Měl by to umět Garmin Explore, ale nefunguje to jako všechno od Garminu: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.garmin.android.apps.explore
    Někdy se to syncne, ale někdy to failuje donekonečna, a sync se podaří jednou za pár dní, takže je to na málo.

Tedy bez signálu nic spolehlivýho neni.
    Se signálem je nejspolehlivější: uložit trasu v mapy.cz appce, v browseru do ní vlízt a exportnout, otevřít v Garmin Connect a udělat z toho course.

OT: Děkuji za příležitost, pro uvolnění frustrace: soudruzi v Garminu kokoti, kteří nejsou schopni nadesignovat nic, co by šlo používat jednoduše, a nejsou schopni vyvinout nic, co by fungovalo spolehlivě. Děkuji za pozornost.
    P0CIN
    P0CIN --- ---
    Zdar, zvazuju garmin instinct solar a nikde jsem se nedozvedel (obecne ke garmin hodinkam) jestli dokazu jednoduse a rychle nekde na ceste naplanovat trasu v mobilu a syncnout ji do hodinek.
    Co jsem delal research, tak snad pres mapy.cz (ne appku ale webove rozhrani muzu vyexportovat .gpx a ten pres Garmin connect dostat do hodinek (pres BT?)). Existuje nejaka primocarejsi a (offline - bez signalu) cesta jak dosahnout neceho podobneho?
    MERISCZ
    MERISCZ --- ---
    Ahoj,
    mám v menu na VA4s hodinkách zámeček a čekal jsem, že mi hodinky zamkne. Ale nic nedělá. Sice napíše, že lock, ale hodinky se nezamknou. Nepoužívám u aktivit autolock. Tedy ne u chůze. Ale zrovna minulí týden jsem si je potřeboval zamknout, protože jsem si několikrát nechtěně zmáčkl tlačítko na stopnutí aktivity. Je chyba někde u mě?
    CLOJSTER
    CLOJSTER --- ---
    OODOOW: Uz sme to tu resili s DNNA. Oba mame zkusenost s poslanim hodinek primo do Finska. Vyplnis na netu jejich formular a pro hodinky si prijede UPS. Za tyden je mas spravene zpatky (ja uz davno po zaruce a vse zdarma). Na zastoupeni v CR bych se po teto zkusenosti vybodl.
    OODOOW
    OODOOW --- ---
    Víte někdo jak je to tu se zárukou suunto? Kamarádka si koupila na německým Amazonu suunto spartan Trainer a teď se jí pokazila tlačítka. Dá se to poslat tady do nějakýho suunto centra anebo to musí posílat prodejci?
    VIRUS31
    VIRUS31 --- ---
    BATY: u mejch F6-vsechny jdou jakoby lehce namacknout a stlacit, kliknou az kdyz jdou na doraz. Mam se dobre, jezdim do plnejch a BMI ani tlacitka neresim.
    MINER
    MINER --- ---
    AUDIAC: Myslím, že jediné správné řešení je uvádět BMI přímo v nicku, protože jinak bychom se nemuseli pohoršit nad majitelem dostatečně rychle a připravili se o nádherný pocit nadřazenosti, že na tom nejsme tak špatně jako on:)
    BATY
    BATY --- ---
    NIXX: Jo, vypadá to dobře, navíc když už Solar tak co největší plochu, ať to má smysl ;)

Já jsem si vzal tu prostřední velikost, protože mi přijde, že na moje hubený ruce to je lepší volba...

Zde vedle sebe F6 a F3:

NIXX
    NIXX --- ---
    SUBTITLES017: Jeden z továrních na Solarech
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    NIXX: co je to za face?
    NIXX
    NIXX --- ---
    BATY: Není to taková hrůza [ NIXX @ GPS sports tracking, ENDOMONDO, RUNKEEPER, SPORTS TRACKER, STRAVA, GARMIN CONNECT a další.. Smartphone X Sporttester ]
    Vnější rozměry jsou skoro stejný jako Fenix 3, který jsem měl předtím. Akorát displej na šestkách zabírá větší plochu hodinek :-)
    BATY
    BATY --- ---
    NIXX: BMI 21.1? Nejseš náhodou moc vyhublej na model X, neměl sis spíš koupit ty menší?

;)
    AUDIAC
    AUDIAC --- ---
    hele nedáme teda rovnou do záhlaví, že pokud chce někdo mluvit o svých fenixech, tak musí zároveň uvést BMI, nebo dostane RO na týden? :D
    NIXX
    NIXX --- ---
    BATY: mám Fenix 6X Solar (BMI 21.1), kupovaný někdy v únoru. Nepovedlo se mi žádný tlačítko zmáčknout tak, aby hodinky nezareagovaly.
    NYX
    NYX --- ---
    Ja mam teda podobny chod tlacitek na f3hr...
    BATY
    BATY --- ---
    AUDIAC: Tak promiň :o)
    AUDIAC
    AUDIAC --- ---
    BATY: já teda asi taky mám mushy buttons na F6, ale tak nějak mi to přišlo jako zamýšlenej chod, byť trochu divnej. vlastně mě to do teďka nijak neomezovalo a ani jsem si toho nevšímal. tak teda díky :)

btw tady aby se člověk bál vůbec něco říct, když má fenixy :D snad teda nebudu lynčován, když doplním bmi 24,8 a fakt, že jsem jimi byl obdarován po tom, co se mi začaly rozpadat FR35 :)
    MINER
    MINER --- ---
    BATY: z 5 fénixů, co jsem historicky používal, to dělaly jedny. Taky mě to štvalo, ale na funkci to nemělo vliv, takže pochybuji, že ti to vyreklamují. I když Garmin je relativně tolerantní. Já je nakonec vyreklamoval kvůli rozbitému vibrování.

Pro místní kádrováky: BMI: 25, ale desetinu jsem nabral cvičením kalisteniky, což nevím, jestli máte v kádrovacích tabulkách.
    SHITTIE
    SHITTIE --- ---
    BATY: jj, nz :) si zvyknes mackat silnejc a bude to cajk :)
    BATY
    BATY --- ---
    SHITTIE: Dík za vyzkoušení. Tak možná jsem vadnej já :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam