• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RESCAPEGPS sports tracking, ENDOMONDO, RUNKEEPER, SPORTS TRACKER, STRAVA, GARMIN CONNECT a další.. Garmin Fenix a další
    MINER
    MINER --- ---
    POZITRON: tak pohyb to je. bych to číslo interpretoval prostě "chodím nebo máchám = hejbu se dost" a dál to neřešil.
    Stejně těch 10k kroků nemá žádný vědecký podklad. Vžilo se to z kampaně na první pedometry. Vymysleli to jejich marketéři, aby si to lidi kupovali.
    Důležitý je, že se hejbem.
    Nebo mácháme:)
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    MINER: pri mnoha cinnostech. hrani si s detma, uklizeni, kdyz s nekym mluvim atd.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    MINER: když jsi pozadu za plánem, je možné kroky nahonit - fyzická aktivita to je :)
    MINER
    MINER --- ---
    POZITRON: případně koupit https://pracky.heureka.cz/ ;D
    MINER
    MINER --- ---
    POZITRON: jen ze zvědavosti, při jaké činnosti krom běhu/chůze mácháš rukama?:D
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    BATY: tak jsem zjistila, v cem je problem. hodinky pocitaj jako kroky, kdyz macham rukama. :( da se s tim neco delat?
    jinak kroky pri chuzi pocitaji docela presne.
    BATY
    BATY --- ---

BATY
    BATY --- ---
    POZITRON: U mejch hodinek jde třeba zadat i délka kroku... Nevim, jestli to jde i u vivoactive 3, ale jestli ano, nemůžeš tam mít nějakou blbost? Případně přepnout na automatiku...
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    BATY: jeli jsme z Libuse na Petriny a zpet. ja ted nejakou dobu autem nepojedu, takze to nemam jak zjistit.
    BATY
    BATY --- ---
    POZITRON: Jak daleko to máš autem k právníkovi, můžou se načítat i kroky při jízdě autem... Zkus se podívat, kolik máš, když lezeš do auta a kolik, když budeš vystupovat...
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    TAURUS: mam zadanou vahu, vysku, vek, to jsem zadavala hned. jeste neco muzu mit zadane blbe, co by me nenapadlo?
    NAVARA: je to garmin vivoactive 3
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    POZITRON: Některé levnější modely jsou schopny počítat i každé zhoupnutí tramvaje
    TAURUS
    TAURUS --- ---
    POZITRON: Koukni jestli máš v konfiguraci správně zadanou váhu.
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    Jeste se zeptam, jsem novacek, mam prvni chytre hodinky a prijde mi, ze meri vic kroku, nez jsem realne usla. Mam za dnesek zatim 6300, ale problem je, ze jsem skoro nikde nebyla. Pro predstavu rano jsem odvedla dite do skolky, zpet domu, to je kousicek, pak jsem jela autem k pravnikovi, parkovali jsme 2 bloky od nej, od pravnika domu, pak zas do skolky a zpet, na bus (jedu na navstevu) a chozeni po nasem malem byte. To se mi vazne nezda.
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    Nemate nekdo navic nejaky reminek k hodinkam garmin vivoactive 3? Mam ten zakladni bilej a je na me velkej. Kupovala jsem je navic z druhe ruky, takze mozna je i vytahanej. Tak nez nejaky koupim, treba ma nekdo nepotrebnej.
    VASALOPETE
    VASALOPETE --- ---
    Mam novej iphone a vivoactive 3 k tomu anemuzu v garmin apce najit nastaveni upozorneni pro jednotlive apky. Jde to vubec? Na androidu to slo pro kazdou apku zvlast
    KEL
    KEL --- ---
    LEDOFREDO: to nejde :)
    LEDOFREDO
    LEDOFREDO --- ---
    endomondo muzeme z nazvu auditka uz asi vynechat :)
    GALENIUS
    GALENIUS --- ---
    BOD1E: Vidím jeho práci na Facebooku v Garmin diskusi.
    BOD1E
    BOD1E --- ---
    GALENIUS: Pokud ano, tak se s tím na svých webovkách nechlubí
    RONDALUS
    RONDALUS --- ---
    BATY: :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam